ratza Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Eu sînt în casă de joia trecută, am ieşit o dată luni cu bicla prin pădure şi o dată aseară, pe un deal din apropiere. Ambele ieşiri au fost exclusiv pentru confortul psihic a doi amici. Pot sta în casă pînă mi se termină mîncarea fără vreo problemă. În caz că aţi uitat: alţii au stat zeci de ani în gulag. În altă ordine de idei, protocolul din România e următorul: https://www.scribd.com/document/452224291/Tratament-COVID-19-Institutul-Național-de-Boli-Infecțioase-Matei-Balș Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Dar daca se ia netu, sau mai rau curentu? Ah? :)) Eu mi-am facut stoc de piese, in pauza de masa am iesit sa mai lucrez la cazan. Editat Martie 20, 2020 de Sharky Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 @VAX uite ce medicamente si combinatii s-au facut: https://www.who.int/blueprint/priority-diseases/key-action/Table_of_therapeutics_Appendix_17022020.pdf?ua=1 Link spre comentariu
ratza Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 De net mi se rupe. Curentul e cam nasol, dar la o adică mă pot apuca de uscat şi afumat carnea cu arzătorul de voiaj. Arde un litru de benzină în zece ore, ori rezervorul maşinii e plin în caz de. Am un panou de 10W în caz că-mi trebuie lumină. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 10 minute, adrian_pic a spus: @VAX uite ce medicamente si combinatii s-au facut: https://www.who.int/blueprint/priority-diseases/key-action/Table_of_therapeutics_Appendix_17022020.pdf?ua=1 Păi îi dai apă la moară, unde sunt hantibiotocele!? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Mai nasol în carantină e lipsa totală a băuturilor alcoolice! Atunci când te apucă depresia... Link spre comentariu
VAX Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Acum 38 minute, adrian_pic a spus: @VAX uite ce medicamente si combinatii s-au facut: https://www.who.int/blueprint/priority-diseases/key-action/Table_of_therapeutics_Appendix_17022020.pdf?ua=1 Au incercat fel de fel de medicamente antivirale, nu au tratat infectiile bacteriene (pneumonia), de asta au murit atatia bolnavi. Sunt idioti cu diploma si cu aere in ei. Nu va duceti la spital in caz ca va ia boala, ca aia va lasa sa muriti fara sa va trateze corespunzator (pneumonia secundara - cu antibiotice potrivite). De pe forumul de la imed.ro: Re: Coronavirus Posted by MumaPadurii » Thu Mar 19, 2020 8:06 pm Circula un mesaj audio pe whatsapp-ul de la serviciu al unei tipe care spune ca e doctorita in Madrid si zice ca deja au inceput sa sedeze si sa deconecteze din pacientii aflati pe ventilatoare, banuiesc ca din aia care au mai putine sanse, ca sa le faca loc celor mai tineri de 65 de ani. Si zicea ca ii deconecteaza, apoi ii iau de mana si le tin companie cat mor, ca familia n-are voie sa stea cu ei... nu stiu daca e adevarat, dar nu mai am niciun chef sa citesc, m-as scote de pe grup daca as putea, dar e principala modalitate prin care comunicam... Last edited by MumaPadurii on Thu Mar 19, 2020 8:12 pm, Re: Coronavirus Postby MumaPadurii » Thu Mar 19, 2020 8:14 pm Nu, nu-mi place, azi-dimineata am inceput sa plang cand imi imaginam toti batranii care mor singuri, sau care sunt inchisi intr-un centru infectat si nu pot sa iasa sau sa-si vada familia, doar asteapta sa ia si ei boala si sa moara... cred ca e groaznic. Muma the Puma Re: CoronavirusPost by MumaPadurii » Thu Mar 19, 2020 9:25 pmmai bine fierbelecum e la Madrid, Alimori? aici se aud tot felul de povesti de groaza, nici nu vreau sa mai citesc presaMuma the PumaRe: Coronavirus Postby alimori » Thu Mar 19, 2020 9:35 pm MumaPadurii wrote:cum e la Madrid, Alimori? aici se aud tot felul de povesti de groaza, nici nu vreau sa mai citesc presa habar n'am, nu citesc ziarul, doar o data pe zi, mai pe seara, vad la cati am ajuns si cum merge curba; grupurile de whatsapp le citesc in diagonala pt ca vin informatii contradictorii si de multe ori se repeta. in fiecare spital e altfel si la noi deocamdata e ok pt personal, pt pacienti nu stiu, dar ne'au luat salile de recuperare ca sa puna pacienti in asteptare de rezultate. politie cacalau in centru, la periferie nu prea. in fiecare seara la 8 ii aplaudam p'aia din linia intai. aseara la 9 l'am huiduit pe rege, dar nu cred ca se repeta. Editat Martie 20, 2020 de VAX Link spre comentariu
Faker Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Probabil ca in scurt timp au sa opreasca si netul, deja youtube au anuntat unele restrictii. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 18 minute, VAX a spus: Au incercat fel de fel de medicamente antivirale, nu au tratat infectiile bacteriene (pneumonia), de asta au murit atatia bolnavi. Esti de acord cu asta (este tradus deci poate nu este perfect romaneste): Citat Tratamentul pneumoniei bacteriene Niciun antibiotic nu este activ în același timp la toți agenții responsabili de bolile pulmonare. În practică, medicul prescrie o amoxicilină (cu acid clavulanic: Augmentin) sau o macrolidă în prima intenție. Dacă aceasta nu reușește, sunt prescrise alte tratamente: cefalosporine de generația a 3-a, fluorochinolone etc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Carbapeneme, după astea Link spre comentariu
daniels Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Vax, tu crezi ca in toata lumea asta, dupa atatia morti nu si-ar fi dat seama nimeni ca ar fi mai ieftin sa fie tratati cu antibiotiotice? Adica si-au dat seama ca sunt afectati plamanii si chiar nimeni nu s-ar fi putut gandi la ce te-ai gandit tu daca ar fi fost ceva eficient? Deja sunt cateva luni de cand bantuie boala asta Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) @Faker ai un nume de utilizator pe măsura "știrilor" răspândite. @daniels doftorii e idioți, proști și corupți după mintea unora. Chiar și aia din CHINA de au reușit să "repare" o mulțime de oameni. Editat Martie 20, 2020 de Stefan Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Bai, deci ca si aia de descopera vreun perpetum mobile...oare cum de nu s a gandit nimeni la asta pana acu? Vax sa bagi niste cefuroxina sau cum ii spune. Vreo 3kile si dupa ce faci praf rinichii poate te linistesti de sfaturi la ghici. Tu daca esti tratat ai vrea sa faca vreunu experimente pe tine din ce a citit pe forum? Pai ajunge sa te uiti aici pe forum la amplificatoare ca din 5 sfaturi 3 nu s complete treuie sa fii experimentat ca sa pricepi si sa umpli lipsurile si 2 is gresite. Editat Martie 20, 2020 de Sharky Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Eu cred ca Vax și-a ratat cariera, trebuia să se fi făcut medic epidemiolog Link spre comentariu
daniels Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Nimeni cu exceptia lui vax. Link spre comentariu
Postări Recomandate