Vizitator viobio Postat Februarie 23, 2020 Partajează Postat Februarie 23, 2020 Sunteți pregătiți? Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 23, 2020 Partajează Postat Februarie 23, 2020 La cat aduci kilu'? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 23, 2020 Partajează Postat Februarie 23, 2020 Asta nu se da la kilogram, cel mult la gram sau chiar microgram. SI, apropo, chiar credeati ca n-o sa vina? Doar n-au facut cia ine zii atata cercetare ca sa-si omoare doar propriul popor. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Pai Vio face import-export, d-aia si intrebarea cu kilu'. Ca doar nu vine containeru' gol. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Eu am crezut ca-i vorba de antidot / dezinfectant. Ala se da la kilogram. Link spre comentariu
Barbaro Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 (editat) Virusii au fost primele forme de viata pe planeta asta si probabil vor fi ultimele ... Ce mostenire lasam copiilor nostri .? Editat Februarie 24, 2020 de Barbaro Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 (editat) Și eu așteptam primăvara. Nu se spunea că suntem cu 50 de ani in urma Europei de vest? De ce vine așa repede? Editat Februarie 24, 2020 de Stefan Link spre comentariu
okean Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 https://actopharma.com/en/2019-ncov-global-cases-corona-virus-update-online/ Link spre comentariu
icar Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Nu prea e de facut misto, dar na, asa a supravietuit romanul, facind haz de necaz! Link spre comentariu
okean Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 13 februarie a fost cea mai neagra zi, 21 cea mai buna... COVID-19 GLOBAL Cases Corona Virüs Vakası _.pdf Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Și dacă nu facem mișto se schimbă ceva? Nu observații că societatea (nu numai de la noi) face mișto de noi? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Se fac tot felul de scenarii cum se transmite virusul la distanțe mari, cu avionul , cu autocarul, cu mijloace individuale ... Eu am altă ipoteză, să expun o situație foarte posibilă. Din totdeauna păsările mele de curte le-am avut izolate de alte orătănii ale vecinilor dezinfectam des spațiul păsărilor și totuși s-a întîmplat să se îmbolnăvească de unde au luat virusul dacă nu aveau contact cu alte păsări DIN AER. Vîntul este transportatorul dedicat al virușilor precum și în situația asta (ce nu este de nici un haz) La viteza de deplasare al aerului (de peste 200 la oră) , bănuim viteza de împrăștiere al virusului pe glob. Va fi dezastru ! Doamne ferește ! Link spre comentariu
informer Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Acum 6 minute, Nostalgic a spus: Eu am altă ipoteză, să expun o situație foarte posibilă. Ipoteza dumneavoastra este foarte reala... pt. virusurile care se transmit prin aer, totusi.... Virusii se transmit pe cablu, fibra sau wifi... Am in minte niste boli datorate virusurilor care daca s-ar fi transmis prin aer.... nu era bine deloc, asta daca mai eram inca p-aci... Link spre comentariu
icar Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 M-am gindit si eu la ipoteza asta, dar nu sta in picioare. Daca era asa, virusul actiona de lungul curentului de aer, ori...Apoi, virusii nu rezista in lumina Soarelui prea mult timp. Asa cade si transmiterea lui prin obiecte, pe distante mari. Daca era asa, vorba lui Informer, nu mai bateam cimpii pe aici! Probabil ca in Italia a ajuns cu vreun purtator uman, poate nici el nu stie asta. Ca nu ma duc la teoria conspiratiei, sa zic ca l-a adus cineva cu buna stiinta acolo. Nostalgic, pasarile de curte se contamineaza de la ...pasarile cerului, care vin sa manince din boabele gainilor.q Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Trebuie întrebat producătorul "ce și cum" ! Link spre comentariu
Postări Recomandate