Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Se fac tot felul de scenarii cum se transmite virusul la distanțe mari, cu avionul , cu autocarul, cu mijloace individuale ...

Eu am altă ipoteză, să expun o situație foarte posibilă.

Din totdeauna păsările mele de curte le-am avut izolate de alte orătănii ale vecinilor

dezinfectam des spațiul păsărilor și totuși s-a întîmplat să se îmbolnăvească

de unde au luat virusul dacă nu aveau contact cu alte păsări

DIN AER.  Vîntul este transportatorul dedicat al virușilor precum și în situația asta (ce nu este de nici un haz)

La viteza de deplasare al aerului (de peste 200 la oră) , bănuim viteza de împrăștiere al virusului pe glob.

Va fi dezastru ! Doamne ferește !

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Nostalgic a spus:

Eu am altă ipoteză, să expun o situație foarte posibilă.

Ipoteza dumneavoastra este foarte reala... pt. virusurile care se transmit prin aer, totusi....

Virusii se transmit pe cablu, fibra sau wifi... :) 

Am in minte niste boli datorate virusurilor care daca s-ar fi transmis prin aer.... nu era bine deloc, asta daca mai eram inca p-aci... :rade:

Link spre comentariu

M-am gindit si eu la ipoteza asta, dar nu sta in picioare. Daca era asa, virusul actiona de lungul curentului de aer, ori...Apoi, virusii nu rezista in lumina Soarelui prea mult timp. Asa cade si transmiterea lui prin obiecte, pe distante mari. Daca era asa, vorba lui Informer, nu mai bateam cimpii pe aici!

Probabil ca in Italia a ajuns cu vreun purtator uman, poate nici el nu stie asta. Ca nu ma duc la teoria conspiratiei, sa zic ca l-a adus cineva cu buna stiinta acolo.

Nostalgic, pasarile de curte se contamineaza de la ...pasarile cerului, care vin sa manince din boabele gainilor.q

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări