Vizitator Talleyrand Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 salutare :smt006 ... in primul rand as vrea sa zic ca nu prea stiu nimic despre boxe :rolleyes: sper sa nu ma :axe: daca zic anumite prostii. am primit 2 boxe cadou... pe ele scrie ydd 250lpp 120. am cautat pe net si gasit asta : Difuzoar joase 25cm Magnet 120mm-30Oz Bobina 1,5';Putere recomandata 75W Fr:40-5000Hz SPL: 82dB, 4 ohm. prima intrebare ar fi daca le pun pe masina si nu le fac incinta se vor auzi mai prost sau se vor distruge ?? a 2 a intrebare daca le pun la un cd-player ce scoate 4*45W poate sa "duca" cd-playerul sau imi treba amplificator neaparat??multumesc anticipat :prayer: si o sa vin revin cu detalii daca mai intervine ceva Link spre comentariu
MCDragoos Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 CD-player-ul de 4x45W le duce fara probleme. Daca le pui pe masina se vor auzi destul de bine dar mai iti trebuiesc si niste tweetere pentru ca nu o sa iti redea tot spectrul de frecvente cuprins intre 22-20000Hz, ele rerdau undeva de la 50-6000Hz, o sa ai pe ele decat bass si medii. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 cauta pe forum despre difuzor,sigur gasesti informatii la difuzoare & incintescrie doar 'ydd' pt inceput Link spre comentariu
Vizitator Talleyrand Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 multumesc pr raspunsuri :prayer: ... sper sa ma descurc :smt001 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum