Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe... incinte

Vizitator Talleyrand

Postări Recomandate

Vizitator Talleyrand

salutare :smt006 ... in primul rand as vrea sa zic ca nu prea stiu nimic despre boxe :rolleyes: sper sa nu ma :axe: daca zic anumite prostii. am primit 2 boxe cadou... pe ele scrie ydd 250lpp 120. am cautat pe net si gasit asta : Difuzoar joase 25cm Magnet 120mm-30Oz Bobina 1,5';Putere recomandata 75W Fr:40-5000Hz SPL: 82dB, 4 ohm. prima intrebare ar fi daca le pun pe masina si nu le fac incinta se vor auzi mai prost sau se vor distruge ?? a 2 a intrebare daca le pun la un cd-player ce scoate 4*45W poate sa "duca" cd-playerul sau imi treba amplificator neaparat??multumesc anticipat :prayer: si o sa vin revin cu detalii daca mai intervine ceva

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MCDragoos

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

CD-player-ul de 4x45W le duce fara probleme. Daca le pui pe masina se vor auzi destul de bine dar mai iti trebuiesc si niste tweetere pentru ca nu o sa iti redea tot spectrul de frecvente cuprins intre 22-20000Hz, ele rerdau undeva de la 50-6000Hz, o sa ai pe ele decat bass si medii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări