Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV VORTEX LEDV=32V289S

spyry

Postări Recomandate

Salutare meseriasi.Am pe bancul de

lucru acest tv care nu debiteaza tensiunea de alimentare pentru back licght decat 52v si tinand cont ca am doua barete a 11 leduri x3v ar trebui sa scoata undeva la 66v ,celelalte tensiuni sunt ok ,ledurile sunt ok ,ce credeti ca ar putea fi ,am inlocuit condesatorul de pe iesirea de back light dar fara rezultat ,placa de baza este 17MB211.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

1

• spyry

1

• Gabriel_S

1

• lucadorin

1

Acum 33 minute, spyry a spus:

lucru acest tv care nu debiteaza tensiunea de alimentare pentru back licght decat 52v si tinand cont ca am doua barete a 11 leduri x3v ar trebui sa scoata undeva la 66v ,celelalte tensiuni sunt ok ,ledurile sunt ok ,ce credeti ca ar putea fi ,am inlocuit condesatorul de pe iesirea de back light dar fara rezultat ,placa de baza este 17MB211.

Ai sau nu backlight ?, ca nu inteleg !

Link spre comentariu
Acum 6 ore, lucadorin a spus:

52 constant? Sau scade după start!?

Lasa tensiunea,deschide odata backlightul si inlocuieste baretele sau ledurile arse. O sa inveti cu timpul...sper ca ai cu ce sa masori ledurile !

Link spre comentariu
21 hours ago, spyry said:

De unde stii ca ledurile sunt ok, ai demontat ecranul?

La 52V trebuia sa se aprinda ledurile daca erau toate ok.

Dupa ce rezolvi tv-ul, salveaza si tu profilele din tv cu un stick, o sa-ti fie de folos aceste profile pe viitor, mai ales ca pentru 17MB211 nu prea se gasesc....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări