doru3160 Postat Februarie 19, 2020 Partajează Postat Februarie 19, 2020 Am tot cautat raspunsuri pe net la intrebarea asta si nu m-am prea lamurit. Personal sunt fan Huawei in materie de telefoane, insa ultima achizitie a fost Samsung, taman din cauza asta...viitor incert in ce priveste colaborarea cu google si actualizarile de securitate. Acum ma bate gandul sa trec din nou la Huawei. Ar fi o miscare oportuna, sau e mai bine sa mai astept sa vedem cum se limpezesc apele? Nu as dori discutii pro sau contra, fiecare avem preferinte personale, si as dori sa le respectam in discutiile viitoare. Doar daca merita investitia intr-un terminal Huawei sau nu, in conditiile in care Trump e hotarat sa le dea la picioare chinezilor...si nu stiu cum se face, dar in ultima vreme chiar ii iese. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Si eu am Huawei, in general sunt multumit de el, dar urmatorul va fi Xiaomi, aduce calitatea Huawei dar pt banii respectivi primesti mai mult.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 E aceeași problema. Chestiunile de gust am zis ca le lăsăm deoparte. Ca e una sau cealaltă, același statut o sa aibă pe aceasta piața. Și asta ar fi interesant de discutat. Pt că dacă telefoanele arata bine și au caracteristici de top, dar nu vei putea instala nici o aplicatie(din cele știute) la bord, te cam face sa te lipsești de restul. Și tocmai pe asta se mizează, pt că acum telefoanele chinezești se bat de la egal la egal cu restul (ca să nu spun mai mult). Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Desi ambele marci îs chinezesti si sufera de pe urma politicii marelui blond, totusi numai Huawei e deocamdata în colimator. Daca nu-i musai sa luati telefon acuma, asteptati pâna dupa alegeri. S-ar putea ca problema sa se rezolve pe cale naturala. Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 franzm are dreptate , Xiaomi nu are conflicte , are licentele platite la toti , , sunt si ei inovativi si cum strategia firmei este ca sa fabrice si comercializeze cu profit mic face ca sa primesti mai mult pt aceasi bani ( Samsung este cu preturile mari , platesti si "marca "...) Si sa nu fiu off , un prieten care are un mic magazin de telefoane ,face si reparatii minore , a primit la reparat un Huawei mai scump luat de 6 luni de dinafara UE , mort de tot , a ziz ca-l depaseste , a trimis la reprezentanta din Bucuresti , fara nici o hartie ,si cu mentiunea ca plateste reparatia si a avut placuta surpriza sa primeasca telefonul reparat fara nici un cost inafara de transport..........caz fericit.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 Am incercat si cu xiaomi, poate nu cu destule, dar impresia (pur personala) a fost ca inca n-au ajuns la maturitatea produselor Huawei. Sunt ieftine, de fapt corect ar fi, mai ieftine, pt ca nici astea nu sunt chiar mocaciuni, dar daca vrei ceva mai rafinat, n-o sa gasesti la ei (deocamdata).Huawei am avut cateva modele in exploatare, inca din vremea cand fanii samsung se uitau curiosi la ele, si nu am avut niciodata probleme. Nu am in vedere decat soarta Lumia cand s-a terminat cu Microsoftul...au devenit niste telefoane obisnuite, la fel ca unul de 2 lei cu butoane, cand un N1020 costa o caciula de bani. Nici celelalte nu erau chiar ieftine, si si-au gasit repede adepti, dar au disparut imediat cum Microsoftul si-a luat mana de pe ele. Nu cred ca Huawei sa aiba aceeasi soarta, insa deja s-au anuntat scaderi in vanzari cu cca 15% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Probabil cateva procente sunt si din cauza necazului cu gripa, dar oricum ai lua-o, e o situatie jenanta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Procentajele si vanzarile trebuie sa fie ultimele criterii de evaluare . Nu am avut Huawei dar port de 2 ani note 4 Xi , global version si pot spune ca se reflecta caliateta in pret si invers , in sensul bun. Recomand sa cititi cat mai multe recenzii scrise de clientii din Ro dar si cele din alte tari. Recenzii de pe net sau din magazinele online care au vandut acel produs . Estimarea traseului uni brand, care anunta dezvoltarea unui sistem de operare propriu, cu suport complet, este dificila si nesigura , pentru noi clientii . Poate sa semene cu inceputul androidului , sau al linuxului pe tel mobile . Unul este inca pe val , celalalt este lasat in deriva , cu toate ca a fost net superior . Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 Daca o luam pe calea Xi e mai bun ca Hu, nu ajungem nicaieri. De asta am si zis, ca alegerile sunt pur personale, si nu are rost sa discutam daca blondele sau brunetele sunt mai bune...nu se termina discutia niciodata. Ce alternativa are Huawei in conditiile in care Trump se teme de concurenta? Asta e de fapt intrebarea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Acum 41 minute, razvan-l1 a spus: Estimarea traseului uni brand, care anunta dezvoltarea unui sistem de operare propriu, cu suport complet, este dificila si nesigura , pentru noi clientii . Poate sa semene cu inceputul androidului , sau al linuxului pe tel mobile . Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 Macar de ar fi asa...de ex eu as fi dispus sa incerc si altceva decat imi baga americanii pe gat. Asta doar asa, ca sa nu fiu de acord cu unul care in cursa, daca nu poate intrece un alergator cu propriile forte, ii pune piedica. Sunt sigur ca multi asteapta o semenea varianta.Important e sa aiba chinezii puterea sa sustina un asemenea sistem. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Buna Toate variantele sunt OK,pentru noi"muritorii de rand". Toate companiile au legaturi cu servicii de informatii din diferite tari. Recunosc sau nu,asta este alta problema.Inclusiv sistemele de operare de pe PC-uri colecteaza informatii.Motoarele de cautare si mai mult. Ca "muritor de rand" nu vom avea probleme,dar sunt multi altii care au... Spor tuturor Alex Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 (editat) Chestiunile de ''spionaj agricol'' practicate de toti, chiar ca nu sunt apanajul nostru. De un lucru sunt sigur, nu doar chinezii spioneaza folosind mijloace tehnice, dar sunt singurii care incaseaza din cauza asta. Singura deosebire acum, este ca si ei spioneaza. Pana acum nu contau in aceasta activitate. Acum au inceput sa conteze. Editat Februarie 20, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 (editat) E , americanii stiu cum sa tina la traditii si marcile lor care fac istorie , cel putin pt. ei . Isi apara economia si marcile proprii asa cum si Romania trebuia sa o faca si nu o face . Uitativa si voi cum scot de la ei din tara sau cum interzic unele marci consacrate care le fac concurenta : VW , SAMSUNG , INCERCARE HUAWEI , etc. Este vorba despre banii care sa ramana la ei in comunitate nu sa ai dea la multinationale straine si ei sa ramana cu buza umflata . Daca fac totusi aceste lucruri le fac pe bani seriosi ca sa se merite din nou pt. ei . Treaba cu google mie mi se pare manipulare mondiala , adica iti cumperi un smarthphone si esti obligat de gogo sa iti faci naibii cont la ei de gmail , daca ai yahoo cica nu e bun , desi si asta e de pe la ei . De aici se trag toate ca nu mai poti folosi telefonul la adevarata lui performanta daca nu faci cum iti dicteaza ei . Ce ma distreaza pe mine este ca iti cer acceptul la totul dar doar aparent, ca daca nu accepti fie nu poti instala nimic fie nu functioneaza aplicatia calumea deci inca odata strategie de a te obliga sa accepti ca ei sa iti stocheze toate datele care le ai in telefon incepand de la numere de telefon pana la toate informatiile de pe tel. (poze , filmari etc.) . O porcarie practic , se ajunge sa nu mai avem intimitate datorita tehnologiei de care se pare ca avem nevoie din ce in ce mai mult . HUAWEI poate ca deranjeaza deoarece a inceput sa faca parte din topul telefoanelor inteligente si atunci nu este bine pt. unii care doresc sa aiba ei vanzarea sau monopolul pietei . Mai exista si varianta ca HUAWEI doreste sa isi faca platforma sa datorita aspectului ca deja ar fi ajuns sa plateasca la gogo prea mult . Ma rog timpul ne va da raspunsul corect . Uitati la mar(apple-iphone) ce pret are pt. asa de putina performanta , mie imi vine sa rad platesti o gramada de bani pt. marca si pe urma mai platesti si separat pt. unele aplicatii . Editat Februarie 20, 2020 de lavynyu Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 (editat) E din ce in ce mai clar ca in timpul bataii, nu e bine sa te bagi intre parti. Exact cum face militia. Asteapta sa se termine, si il aresteaza pe cel lesinat. In momentul de fata e o vreme de tranzitie pt Huawei. Din cele aflate, am inteles ca terminalele noi nu vor beneficia de acces gogo, iar terminalele aflate deja in functiune, vor putea fi exploatate fara probleme, pana la prima actualizare de soft. Atunci chiar si cele vechi vor fi sesizate in retea ca terminale noi, si li se va taia macaroana. Deci, fiecare pe cont propriu cumpara sau nu, dar pe moment, mai bine nu. Si cred ca asta a si fost scopul acestui joc de glezne. Editat Februarie 20, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 29, 2020 Partajează Postat Februarie 29, 2020 La 19.02.2020 la 23:25, doru3160 a spus: Am tot cautat raspunsuri pe net la intrebarea asta si nu m-am prea lamurit. Personal sunt fan Huawei in materie de telefoane, insa ultima achizitie a fost Samsung, taman din cauza asta...viitor incert in ce priveste colaborarea cu google si actualizarile de securitate. Acum ma bate gandul sa trec din nou la Huawei. Ar fi o miscare oportuna, sau e mai bine sa mai astept sa vedem cum se limpezesc apele? Nu as dori discutii pro sau contra, fiecare avem preferinte personale, si as dori sa le respectam in discutiile viitoare. Doar daca merita investitia intr-un terminal Huawei sau nu, in conditiile in care Trump e hotarat sa le dea la picioare chinezilor...si nu stiu cum se face, dar in ultima vreme chiar ii iese. Îi iese deoarece America (Trump) are informaţii relevante ce nu ţin de "preferinţe personale". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum