Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Doru.Nu circul cu 130 că a mea e benzinară cu motor slab şi trebuie turată de numa...Când am zis de ăia de trec ca acceleratul estimez că au de la 140 în sus!...

Link spre comentariu

Bumbu.Ai perfectă dreptate!Şi e valabilă în toată ţara chestia asta...Până şi la ţară unde mai mergem,spre Motru, se circulă cu peste 100-110 afară şi cu 70-95 în localităţi.Noroc că nu prea mai sunt ţărani pe străzi!Şi nici copii...Câteodată treci şi  nu vezi pe nimeni!De aia şi apasă lumea pe acceleraţie.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

....................................................................................................................

...Câteodată treci şi  nu vezi pe nimeni!De aia şi apasă lumea pe acceleraţie.

Ferice de mine, ca nu mai am voie sa conduc, niciodata!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Te trezeşti de multe ori că la 120 trece unu' pe lângă tine de zici că stai pe loc!!

Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Când am zis de ăia de trec ca acceleratul estimez că au de la 140 în sus!...

Ca sa treaca ca acceleratul pe langa tine de sa zici ca stai pe loc cred ca in loc de 140 trebuie sa aiba 240 :57.

Iti garantez ca senzatia este identica cand stai pe peron si trece un tren in viteza prin fata ta! Am trait si asa ceva pe autostrada :qetrwe.  Cam scary senzatia data de balanganirea masinii, dar nici nu ai timp prea mult sa analizezi!

Aaa, sa nu uit sa precizez: nu eram in Romania!! Si idotul avea numere de ... SV :96! O fi ramas idiotu' setat pe no limit din Germania desi ... frontiera germana era la minim 50km (deci avea timp sa realizeze ca sare calul prea mult). 

Acum 19 minute, GEO 53 BN a spus:

Ferice de mine, ca nu mai am voie sa conduc, niciodata!

Stai calm ca la noti ne vinde randul sa ajungem in aceasta situatie! Doar inconstientii nu mai apuca (ei pleaca pe lumea cealalta cu mainile pe volan!) :57

Link spre comentariu
Acum 5 ore, BRANCA a spus:

.Când am zis de ăia de trec ca acceleratul estimez că au de la 140 în sus!...

140 pe autostrada nu e mult, nu e o viteza exagerată. Dar întăresc și eu ideea ca de regula cei care vor adrenalina merg de la 160 și mai sus. Au mașini tari, motoare puternice, și pe undeva ii înțeleg. Dacă nu pe autostrada, atunci unde? Ceea ce ma deranjează este ca se comporta ca și cum ar fi pe moșia lor. Dacă eu merg cu viteza maximă legală, nu au decât să-și rupă gatul, sa depășească pe unde vor, dar sa nu-i streseze pe ceilalți, sau să-i bage în situații periculoase. 

Link spre comentariu
Acum 30 minute, doru3160 a spus:

Dacă nu pe autostrada, atunci unde? Ceea ce ma deranjează este ca se comporta ca și cum ar fi pe moșia lor.

Pe pista nu pe autostrada! acolo invata sa conduca masini in conditii de viteza nu in trafic.

Au masini da nu-s in stare sa le controleze ca n-au invatat.

Marele control e scirtiitul din gume si drifturi iarna in parcare.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Ion_Bumbu a spus:

Pe pista nu pe autostrada! acolo invata sa conduca masini in conditii de viteza nu in trafic.

Da, numai ce "ei e" profesori. "Ei știe" și arata și celorlalți... cam asta e ideea. Teoria o știu toți, cu practica e mai dificil.

Eu de ex in Iasi nu cunosc unde este o pista unde sa pot urechi masina cat poftesc.

Link spre comentariu
2 hours ago, doru3160 said:

140 pe autostrada nu e mult, nu e o viteza exagerată

140 este la limita sanctiunii, dar mai rau e atunci cand mergi cu 135-140 pe banda 2 in vederea depasirii unui tir/camion si vine unul din spate ca vantul si ca gandul clacsonand si flashuind in draci sa te dai dracu la o parte de lenesul naibii care te afli in calea lui de sumacher... vede si el ca n-ai unde mama masii sa te bagi ca sa-i faci loc, dar il doare fix in cur, el se grabeste si deci date baaaa in ....

Radare fixe cumulate cu camere cat mai multe pe autostrazi ar avea mai multe sanse sa scoata de pe sosele astfel de creaturi cu mintea odihnita.

2 hours ago, doru3160 said:

Dacă nu pe autostrada, atunci unde?

Prin partile cu ceva mai multa lumina in cutia craniana exista circuite dedicate tocmai alergarii pana nu mai poate masina, ti-o tunezi cum vrei si mergi si ii dai pana sare distributia sau iau foc pneurile, si cand te plictisesti sau nu mai ai bani de benzina ori de cauciucuri mergi acasa si pe drum te comporti normal, ca ti-ai consumat adrenalina pe circuit.

Adica NU, nu ii inteleg.

Link spre comentariu

Apropos de depășirea vitezei... :rade:

Am urcat pe bicicletă azi pentru cumpărături, la întoarcere în apropierea unui magazin, văd o tanti care dădea să iasă din parcare. Din spate încă nu venea nimic, și stă, neavând curaj să o depășesc opresc bicicleta mai ales că văzusem că e tanti... Și apoi au venit vreo patru mașini din spate, câțiva chiar au așteptat să plece. Ea nu a vrut, am așteptat.... :)Ca apoi să facă stânga mai în față. :rzbI-am zis vreo două de bine ( adică am întrebat-o de ce a stat) și am plecat. Cred că e mai enervant exemplul de mai sus decât depășirea vitezei. 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Anu' trecut îmi dădea un idiot flashuri pe banda a doua, unde rămăsesem înțepenit din cauza unui accident. Iarnă, zăpadă pe jos, mai aveam vreo 5km pînă acasă. Viteza era de vreo 20-30km/h, era evident că e DITAMAI coloana și nu am unde să mă dau (ar fi cîștigat vreo 10m). Mii-au sărit dracii cînd m-a claxonat, așa că am oprit și m-am dat jos să văd care-i e problema, ce dracu' are în bostanul de pe umeri. N-am văzut așa privire goală în viața mea, a blocat ușile și se uita înainte ca prostul, cu ambele mîini încleștate pe volan.

Link spre comentariu
Acum 40 minute, Marian a spus:

Prin partile cu ceva mai multa lumina in cutia craniana exista circuite dedicate tocmai alergarii pana nu mai poate masina

De aia spuneam, lăsați teoria deoparte, aici la noi ori pe autostrada, ori deloc. Nu ai unde fugari o mașină, de asta se și întâmplă atâtea pe autostrada. Acolo se descarca toți frustrații. 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, ratza a spus:

N-am văzut așa privire goală în viața mea, a blocat ușile și se uita înainte ca prostul, cu ambele mîini încleștate pe volan.

Asta e cu dus intors, asa ar zice aia 2 de au sarit din masina si au venit sa ma intrebe de sanatate de ce nu m-am dat la o parte din calea lor ca ei era cu VW negru, eu cu duba si nu aveam cum sa ma mut pe banda 1-a ca era un biciclist si eu degeaba semnalizam dreapta, in Arad nu se prea poarta asta asa ca la semafor baietii au sarit jos din masina, noi eram doar 5 amariti, eu mai sfrijit la 1,80, ailalti doar niste constructori din Maramures cam cit dulapurile!

:d

Chiar merita de vazut mutra la amindoi cind au vazut continutul masinii!

P.S. ca idee, de cind am avut o data o urgenta medicala , Doamne ajuta ca totul a fost bine, pentru care pina la spital am mers ca Pompierii  la incendiu, faruri, claxoane si toata lumea m-a lasat am invatat ca daca unu se agita poate sansele sint 10% sa fie cum am fost si eu si-l las sa treaca fara sa ma omor cu firea.

Ma rog, calmul asta vine si dupa "rodaj" de Km multi...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
1 oră în urmă, maresaldeflota a spus:

L-ai speriat :)ce periculos ești :rade:

Ce făceai dacă nu era potolit ? :ewryt45w

Deloc, cine m-a văzut față în față știe că nu sînt impozant sau intimidant. Pe lîngă asta, nu m-am dat jos agresiv, eram realmente curios dacă e orb. Omu' cred că dădea flash din reflex. Ori asta, ori era drogat.

1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus:

Asta e cu dus intors, asa ar zice aia 2 de au sarit din masina si au venit sa ma intrebe de sanatate de ce nu m-am dat la o parte din calea lor ca ei era cu VW negru, eu cu duba si nu aveam cum sa ma mut pe banda 1-a ca era un biciclist si eu degeaba semnalizam dreapta

Eu coborîsem din Clio. Tot negru, ce-i drept. :85

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări