Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Ăla care a pierdut permisul a doua zi după ce l-a luat, sigur conducea fără permis mai de mult, dar probabil făcea ,,liniuţe,, doar prin locuri virane, iar când s-a pricopsit cu patalamaua la mână, şi-a zis să facă pe viteazul şi-n trafic, că muşchii lui minte nu are....

Link spre comentariu

Validae.Se circulă frecvent cu peste sută sau puţin sub sută în localităţi.Mai ales la ţară."Fazanul" nu ştie regula de aur:" nu depăşi cu 50 km/h viteza legală de pe tronsonul respectiv"!General vorbind să nu depăşeşti suta în localitate...

Şi vă mai spun ceva.Chiar dacă vrei să  mergi cu 50-60 km/h în localitate nu prea poţi.Nu te lasă "turma",care bagă de la 70-80 în sus!

Link spre comentariu

Turma poate sa faca ce vrea, tu esti singurul responsabil pentru permisul tau. Si mai e o chichita in legislatie: incepatorii au limita de viteza mai jos decat ceilalti. 

Link spre comentariu
Acum 12 minute, bmwh548 a spus:

Si mai e o chichita in legislatie: incepatorii au limita de viteza mai jos decat ceilalti. 

Iertati-mi nestiinta, dar de unde stie radarul care-i începator si care nu?

Link spre comentariu

Stie politistul care te trage pe dreapta. Sau cel care se ocupa de "caz" daca primesti felicitarea in posta ulterior.

Edit: cred ca e posibil sa fi fost si intentia lor (doar presupun). L-au reperat in afara localitatii, dar era prea mica abaterea si au asteptat sa intre in localitate ca sa-l cuminteasca. Repet: doar presupun, nu stiu circumstantele.

Editat de bmwh548
Link spre comentariu

Turma nu "serveste" depasirea cum ar fi corect (vrei sa zbori, nu-i deranja pe cei care respecta legea). Turma practica bullying-ul pentru ca in frustrarea lor vor sa le arate celorlalnti participanti la trafic ca ei sunt superiori (trebuie sa se simta superiori si ei macar la un capitol in viata asta :57). Cand vin in curu' tau ei stiu sigur ca incepi sa te caci pe tine si nu ai curaj sa franezi nici daca ti-ar sari in fata un copil (tu fiind cu ochii beliti in oglinda retrovizoare mai tot timpul de frica sa nu deranjezi idiotul ce sta lipit de bara ta din spate). Chiar o coaja de masina sa ai si tot nu-ti da mana sa fii lovit in spate. Mai sunt si cocalarii care au masini de la firma si ii doare la bascheti daca distrug masina (astia la trecerea de cale ferata mai ca se urca pe tine!). 

Acum 12 minute, franzm a spus:

Iertati-mi nestiinta, dar de unde stie radarul care-i începator si care nu?

Acum nu-i mare sfaraiala ca radarul sa recunoasca in imagine capturata "lamaia" de pe parbriz si sa mai scada inca 10km din viteza. Banuiesc ca inca nu au implementat asa ceva, dar greu nu este. In plus daca esti incepator si nu ai lamaia in parbriz politistul te arde instant pentru ca el sigur se uita sa vada data de cand ai permisul. 

Link spre comentariu
18 hours ago, merck said:

Ceva asemanator s-a intamplat in Targoviste undeva anul trecut ( parca ) dar nu a fost mediatizat.

Un fute'nvant luase permisul cam de 1 luna si a fost prins de radar cu 120km/h prin oras.

Alaltaieri numai in DB 24 de soferi au ramas pietoni, majoritatea din cauza vitezei ( si pe buna dreptate, se alearga pe aici de parca am fi la curse ), deci la cat mai multe astfel de actiuni, idiotii trebuiesc scosi de pe sosele...

Cica pe otostrazi se intentioneste sa se monteze radare fixe, biiiiiine ar fi, la cum se alearga pe aia Bucuresti-Pitesti ( spre exemplu ) multi or sa ramana pietoni.

19 hours ago, merck said:

Stii ce e nasol? Ca are oameni dupa el, macar daca ar fi fost singur n-avea decat sa se duca, prostia se plateste mai devreme sau mai tarziu, dar e pacat ca nebunii astia pot lua dupa ei oameni nevinovati.

Oricum bine ca mai exista camerele astea, ajuta la prinderea in fapt a macar o parte din idiotii de genul asta.

Imi amintesc un episod povestit de un var politist, era in masina de interventie intr-o coloana la calea ferata, in fata lui la vreo 2 masini un individ iese din coloana si trece peste calea ferata ocolind semibarierele, la cateva zeci de metri mai incolo a fost "intrebat de sanatate" si a ramas pieton :rade:

Nu pot sa nu ma intreb, cat de batut in cap trebui sa fii sa depasesti coloana la trecerea peste calea ferata cu o masina de politie in spate?...

Link spre comentariu

Mariane.Vorbeşti de inconştienţii din DB,vitezomani.Am făcut nenumărate drumuri la Bucureşti.Viteza de deplasare,în afara localităţilor e de la 100-110 în sus.Aproape toate maşinile,indiferent de judeţul din care sunt sau de şoferi.Dopurile formate din  cauza unora ce se deplasează greu ce mai reduc vitezomania...

Pe Piteşti-Bucureşti sunt enorm de mulţi care merg de la 120 km/h în sus.Te trezeşti de multe ori că la 120 trece unu' pe lângă tine de zici că stai pe loc!!

Cum poţi controla o ţară întreagă plinã de vitezomani?!Cã vitezomania e generalizată în RO...Poate numai săltând saci de permise!...

Link spre comentariu
Acum 25 minute, BRANCA a spus:

Te trezeşti de multe ori că la 120 trece unu' pe lângă tine de zici că stai pe loc!!

Pe autostrada ai voie cu 130, dacă te țin balamalele. E firesc sa te depășească multi. Mai rău e când mergi constant cu 135 și din spate îți sufla în ceafa câte unii ca ei vor mai tare. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări