Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Am vazut filmarea ieri.
Nu suntem sanatosi, si din pacate asta se vede in tot mai multe accidente.

N-ai cum sa fii sanatos la cap sa faci asa ceva. 

Problema e ce se face in vederea scoaterii acestor creaturi de pe sosele?

Ca pe langa lacunele din legislatie, politistii sunt foarte rar pe strazi circulate intens, si cretinii se comporta astfel tocmai pentru ca stiu ca n-are cine sa-i vada.

In opinia mea individul ala ar trebui sa piarda definitiv dreptul de a conduce.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Marian a spus:

Problema e ce se face in vederea scoaterii acestor creaturi de pe sosele?

Nimic. :(

Acum 1 oră, Marian a spus:

In opinia mea individul ala ar trebui sa piarda definitiv dreptul de a conduce.

Nu eşti singurul care are părerea asta. Eu aş plusa pentru tentativă de omor.

Link spre comentariu

Ala e prostu satului, dar multi is ca el. In sensu giratoriu daca ai ratat iesirea nu e nici o problema. Continui si incerci iar, basca ai si prioritate.

Chiar de continua inainte avea loc de intors la nici un km.

In sensu giratoriu nu te opresti.

Dar na, stiu ala are carnet de 20 ani nu ii spui tu lui.

Omul sigur a intart pe banda lui...dupa refugiu pana sus se pot schimba benzile linistit.

Bine o facut omu ce cobora ca nu l a lasat. Sa isi agate masina in borduri naiba sa il ia de bizon.

Dar sa intri pe acolo pe coborare e crima. Dar nu cred ca urca prostu pe contrasens se baga pe banda lui.

Ca e coborare virajata fara vizibilitate.

Tehnic poti cobora cu 100, practic eu cobor cu 80 ca e limitare de 40 si na. Treaba de carnet...

Link spre comentariu

M-am uitat la clipul cu "kamikaze".Aş zice că "tembo" a greşit intrarea.Mi se pare că aici nu e pus semn de interzis,dinspre sensul giratoriu.Eu cel puţin nu-l văd din filmare...

Link spre comentariu
7 minutes ago, Marian said:

N-ai cum sa o alegi gresit, poti doar din neatentie sa treci de intrare si sa te bagi ca desteptul pe contrasens in loc sa ocolesti sensul:
https://www.google.ro/maps/@46.8130644,23.4253103,3a,75y,209.26h,75.03t/data=!3m6!1e1!3m4!1sDN2zApECiUUaKkNTtYVRBA!2e0!7i13312!8i6656

Era mai clar daca ii spuneai: daca ai ratat iesirea din sensul giratoriu, te mai invarti inca o tura in sens giratoriu ca sa ajungi din nou la iesirea dorita. 

Link spre comentariu

Corect ce spuneţi.Dar tembo nu cumva,ratând intrarea,a zis că-i mai şmecher şi s-a băgat pe contrasens,că putea trece mai încolo pe banda lui?

Link spre comentariu

Tot fara carnet e cazu sa ramana. Daca de sus cobora un tir incarcat?

Nici nu s o uitat bizonu.

Iar semne sunt, doar ce tu din sensu giratoriu intri pe contrasens cand iesi? Ca doar nu e semn?

Sau de la tine din curte iesi pe contrasens ca in anglia?

Ca doar nu ai semn de obligatoriu.

Link spre comentariu

Pai da, nu "râdea". Unu' care a încurcat borcanele, mai încetinește, se orientează, poate chiar oprește câteva secunde, dar asta a mers praștie pe contrasens, de parca pe acolo avea traseul. 

Link spre comentariu

Doru.Îţi dau dreptate,insul parcă ar lua-o pe scurtătură!Avea un TIR şi un microbuz parcă de depăşit!Sigur cunoaşte zona,că n-a ezitat la manevră...

Link spre comentariu

Nu-mi imaginez ce credea ca avea de castigat facand asta, lasand la o parte riscul evident de accident, ruta aia e oricum mai lunga decat intrarea legala.

Dar judecand dupa cate aberatii am vazut in accidentele de pe la noi, as zice ca mintea unora functioneaza total diferit.

PS: Referitor la accidentul de la Bacau, pana la urma cine a intrat pe contrasens, microbuzul ori autoturismul? Ca parerile aici par contradictorii, martorii spun una, politistii alta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări