Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Nu cred sa fie o problema de semnalizare, ca in zona nu prea vad eu cum poti intra asa usor pe contrasens:

https://www.google.com/maps/@44.1554793,28.5515256,3a,75y,170.15h,93.55t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTJBhKEWMXT54UskfCUvAEg!2e0!7i13312!8i6656

Unde este sageata neagra a inceput filmarea (sensul este indicat de sageata)

Capture-d-e-cran-2021-07-20-a-09-56-51.p

tind sa cred ca era coada spre Bucuresti si bajetii au facut stanga imprejur pe autostrada.

Editat de merck
Link spre comentariu

Eu era să dau într-o dimineaţă de iarnă peste un dobitoc de căruţaş, care trecea un pod peste calea ferată pe contrasens, că aşa-i venea lui mai bine....deşi acolo erau doar două benzi pe sens, fără acostament.Ar trebui puse camere de filmat în zonele în care se practică aşa ceva şi luate carnetele dobitocilor...cred că va veni vremea şi la noi să se ia în considerare oficial filmările cu camerele de bord, poliţia nu poate supraveghea tot şi nici nu vrea de cele mai multe ori.

Link spre comentariu

Mai sus, daca au numerele de imatriculare, pot salta fara probleme carnetele. 

In articol scrie: 

Poliţiştii fac cercetări după apariţia în mediul online a unor imagini în care mai mulţi şoferi întorc pe Autostrada A2 şi circulă pe contrasens, majoritatea pe banda de urgenţă, dar câţiva o fac şi pe banda întâi.

eu am vazut doar unul, dar banuies ca nu-i singurul. 

Capture-d-e-cran-2021-07-20-a-10-17-10.p

Link spre comentariu
5 hours ago, Sharky said:

Sau ratau iesirea si ca sa nu se mai duca pana in capat 30-40km ca benzina e scumpa. 

E prost gandita autostrada aia unde trebuie sa mai rulezi 30-40km (dus-intors sau numai dus?) ca sa poti intoarce. Asta nu inseamna ca e OK sa rulezi pe contrasens, dar 30-40km e mult... 

Link spre comentariu

Autostrada Turda-Cluj are un neajuns major,intrarea în oraş se face prin Floreşti.Orăşel care are strada principală gâtuită.Onor primarii n-au gândit în perspectivă şi au permis sufocarea orăşelului...

La accidentul din Sibiu  nu sunt lămurit.N-am ochelarii la mine dar parcă văd că e sens giratoriu.Şi atunci aş bănui că maşina mică s-a băgat aiurea.

Link spre comentariu

Nu-i sens giratoriu, doar ca nu s-a asigurat (el venea de pe Calea Suricii Mici si cel care l-a izbit circula pe E81). 

https://www.google.com/maps/@45.811044,24.0741863,3a,75y,272.38h,83.28t/data=!3m6!1e1!3m4!1sN59CD_ZVNuRMxZLXE_q5fw!2e0!7i13312!8i6656

Totusi vad ca scrie in presa:

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/accident-grav-la-iesirea-din-sibiu-patru-persoane-au-murit-dupa-ce-o-masina-a-fost-izbita-de-un-tir.html

Traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare ore bune, până ce polițiștii au încheiat cercetarea la fața locului. Ei vor încerca să stabilească dacă șoferii implicați în accident respectau limita de viteză de 50 de km pe oră, impusă în zonă.

Parca multi de pe aici sustineau ca nu conteaza viteza de deplasare in stabilirea vinovatului intr-un accident. 

Cel care a busit Duster-ul trebuia sa circule cu maxim 50km/h :

Capture-d-e-cran-2021-07-24-a-10-45-36.p

Editat de merck
Link spre comentariu

Interesantă chestia cu viteza.Da' asta cred că nu anulează faptul că maşina mică s,a băgat unde nu trebuie.Mai apoi,să nu vezi ditai Tirul în faţa ta?!

Link spre comentariu

De vazut l-a vazut insa nu a aproximat viteza cu care se apropia  si a crezut ca are timp sa faca virajul la stanga.  Daca nu era limita de 50km/h acolo, cei de pe Calea Suricii Mici nu mai apucau sa faca stanga in veci. 

Link spre comentariu
Acum 44 minute, BRANCA a spus:

Da' asta cred că nu anulează faptul că maşina mică s,a băgat unde nu trebuie.

Tu poti sa crezi ce vrei dar oamenii legii pot fi de alta parere....

Editat de d2134
Link spre comentariu
Acum 8 minute, BRANCA a spus:

da' acolo nu-i chestie de prioritate?Şi dacă e prioritate mai contează viteza?

Nu iti cere nimeni sa dai prioritate unui autovehicul care circula neregulamentar. Conducatorul TIR-ului, daca a circulat cu viteza, a creeat situatia de pericol si se face vinovat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări