merck Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 (editat) 27 minutes ago, Liviu.Mihaiu said: Pot să pun pariu (cu sansă cam 99%) că cei care au produs accidentul de pe A2 au cel putin trei proprietăti : 1. nu sunt vaccinati 2. se uită la TV la Haznaua3 si/sau Fugarul-TV. 3. sparg seminte in casă si cojile le ramân pe părul de pe piept (sub nelipsitul maieu). Cred ca e valabil doar chestia cu spartul semintelor: Editat Iulie 16, 2021 de merck Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 (editat) ... și am uitat ceva (scuze). Cand și-au busit mașinile și au deschis ușile, s-a umplut câmpul din zona de manele de au fugit vacile care pășteau liniștite. Editat Iulie 16, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 De aia e bine să ai elicopter, poți parca oriunde și oricum, nu se supăra nimeni Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 1 minute ago, maresaldeflota said: De aia e bine să ai elicopter, poți parca oriunde și oricum, nu se supăra nimeni Ce te faci daca dai peste un cocalar nevaccinat care face gratar de mici "oriunde si oricum" ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 Era, ups nu l-am vazut, sigur era!? Unde? Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 16 minutes ago, merck said: Cred ca e valabil doar chestia cu spartul semintelor: Mai poarta vreun roman barbat pantaloni normali? D-aia lungi pana la pantof. Apropo, dar pantofi se mai poarta? Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 V-am zis de nepăstrarea distanţei între maşini.Tot timpul păţesc ca Sesebe.Cum las distanţă mai mare faţă de ăl din faţă,cum se bagă unul "că e loc destul"! Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 Acum 13 minute, Mircea a spus: Mai poarta vreun roman barbat pantaloni normali? D-aia lungi pana la pantof. Apropo, dar pantofi se mai poarta? În concediu? Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 (editat) Da' ce, mărarul se expune numai in concediu? Editat Iulie 16, 2021 de Mircea Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 Acum 26 minute, Liviu.Mihaiu a spus: și au deschis ușile, s-a umplut câmpul din zona de manele de... Dacă până au deschis ușile a fost liniște e chiar ok. Acum 2 minute, Mircea a spus: Da', ce Da' ce, în afară de polițiști și salvaristi mai e vreunul din ăia la serviciu? Link spre comentariu
merck Postat Iulie 16, 2021 Partajează Postat Iulie 16, 2021 16 minutes ago, Liviu M said: Dacă până au deschis ușile a fost liniște e chiar ok. E bine cand esti tolerant! Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 17, 2021 Partajează Postat Iulie 17, 2021 Ma intreb care e cea mai buna solutie pe asa ceata, pastrezi distanta, aia e clar, reduci la 70-80 mai mult nu ca e periculos ca te izbeste unu din spate. Bagi si avarii, poate poate. Dar daca vezi blocat in fata ce faci? Eu as opri pe banda de urgenta cat mai aproape de mantinela. Daca e si sant mai bine. Ma ascund in sant. Iar pe pasageri de e libera iesirea, cand e liber fuga dupa parapet! Cat de repede, daca se poate trece usor din parapet, gen 2-3s cu tot cu iesit din masina sa fii dincolo. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 17, 2021 Partajează Postat Iulie 17, 2021 19 minutes ago, Sharky said: Bagi si avarii, poate poate. Titi Aur explica ieri la TV ca mersul cu avarii este foarte periculos ,ca la un moment opresti ,cel din spate crede ca tot mergi si da peste tine. Link spre comentariu
KISS Postat Iulie 17, 2021 Partajează Postat Iulie 17, 2021 13 hours ago, Mircea said: Mai poarta vreun roman barbat pantaloni normali? D-aia lungi pana la pantof. Apropo, dar pantofi se mai poarta? Asta a fost.....TAREEEE. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 17, 2021 Partajează Postat Iulie 17, 2021 @Sharky ai uitat sa mentionezi ca atunci cand este ceata aprinzi luminile de ceata. Chiar si daca este foarte deasa ceata lumina rosie a celui din fata tot o vezi si poti pastra distanta. In America de Nord masinile odata cu faza scurta au aprinse si ambele semnalizari fata la o intensitate de vreo 30% tocmai pentru a putea sa le observi mai bine in oglinda retrovizoare. Asa "detectezi" si in Europa daca o masina vine de peste ocean. Nu mai stiu acum daca la masinile noi ele se aprind odata cu daylight (DRLs) sau cu faza scurta. In vest, nici soferii nici pasagerii nu ies pe carosabil in caz de accident ci stau in masina si asteapta sa se reia traficul. Daca dureaza ceva timp (peste jumate de ora) si nu se misca nimic si vor sa iasa din masina atunci "sar parleazul" (se duc dupa parapet ca sas fie safe). La noi, pentru ca inca nu avem prea multi km de autostrada inca vedem asa ceva (ne pipaim la coaste si traversam autostrada ): Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum