Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Doru.Cred că face export insul.Dacă nu greşesc are toate exploatările de marmură din ţară...Cea mai mare aia de la Ruşchiţa.Se zvonea şi de ceva piatra unicat prin Dobrogea...

Se zice că nu-i prea mai merg afacerile şi ar fi chiar dator.De,dacă nu mai "plantează" borduri!...

Link spre comentariu

Câinele ăla periculos trebuie dat în urmarire... După ce că nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, a circulat cu viteză excesivă pe drumuri publice cu un vehicul neidentificat, neomologat, neînmatriculat , fără roți, fără frâne , fără asigurare obligatorie, fără ITP valabil și , pe deasupra, a părăsit locul accidentului...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Bine că nu l-a muşcat!Parcă era turbat câinele...

Am văzut zilele trecute o fază beton.O pisică a călcat pe zebra de la trecere,s-a uitat la maşini şi a aşteptat să treacă alea pe ambele sensuri.Apoi,"în pas vioi",a trecut strada!!Câini de oraş am mai văzut să facă aşa ceva,da' mâţe niciodată!

Mai tare mâţa decât pietonii cu telefonul în ureche,care trec pe zebră şi nu se uită nici în stãnga şi nici în dreapta!...

Link spre comentariu
Acum 7 minute, +_Florin_+ a spus:

Eu am dat de câteva  ori prioritate câinilor care au călcat zebra, era păcat să nu o fac :rade:

Să înțelegem că nu ați dat prioritate în toate cazurile întîlnite?

Care a fost criteriul de selecție?

La cei cărora nu le-ați acordat prioritate de traversare, măcar i-ați claxonat îndelung, pentru a-i avertiza de intențiile d'voastră, vis a vis de intențiile lor?

Link spre comentariu

Da, se pare ca maidanezii au prins regula, și dacă nu au semafor, se iau după oameni, nu se aventurează singuri. Nu știu dacă disting culorile, sau s-au prins ca la verde trece lumea și trec și ei, dar câteodată am fost și eu surprins și le-am dat prioritate mereu, ca să nu le stric algoritmul format cu greu în mintea lor. Cei care trec singuri pe zebră, au trecut deja la next level. 

Link spre comentariu

Am văzut reparaţie în service,la o maşină,de peste 4000 de lei!Spoiler,grile,radiator climă,ş.a.!!Cauza,"cum prevede",o matahală de cãine...Accidentul s-a întâmplat noaptea,într-o zonă neiluminată,dintr-o comună lângă Severin.Noroc că maşina avea Casco,că era nouă...

Link spre comentariu

Da, e ghinion maxim. Am palit si eu unu, ca de evitat de multe ori am reusit, de data asta s a lasat cu buf, ca norocu fara pagube mari. Ma chinuisem bine sa desfac bandoul ca sa ii schimb un senzor, cainele a dat un cap bineplasat si l a desfacut fara sa rupa o clema. Cred ca ziua pazea la dezmembrari...

Zonade Curbe multe, fara vizibilitate, noaptea, ploaie.

Evident ca n am scapat de dojana unora ca de ce n am oprit sa ajut cainele (care probabil fugise) in curbe stranse pe inceput de valea oltului...numai bine sa intre un tir peste mine.

Nicicum nu e bine.

accidentul era inevitabil. Cainele a fugit pe cealalta banda si cand am ajuns in dreptul lui a sarit in fata mea. Am fost pe frana tot timpul ca orice caine il tratez ca si kamikaze. Poate daca stingeam farurile, dar cine s a gandit...ca a fost f din scurt.

Link spre comentariu

La noi nu-s câini, ci mistreti si caprioare. Am vazut o masinuta care, dupa impact, avea doi mistreti în loc de motor, motoru-n portbagaj si doua persoane la reanimare.

Un coleg de munca, ciclist, a împuscat o caprioara cu bicicleta. Dar nu a reusit s-o prinda. Pentru ca ea si-a revenit mai repede din KO decât el.

Link spre comentariu

Franz.Asta am spus şi eu tot timpul,că e f periculos cu animalele.Poţi frâna brusc şi poţi derapa,cu ieşire în decor.Sau văzut atâtea cazuri.Şi nu neapărat de la "matahale".Ţi se poate întâmpla şi de la un cãine pricăjit...Cel mai bine,la ăştia mici,e să n-ai nicio reacţie în cazul în care apare din scurt!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări