Mircea Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 1 hour ago, +_Florin_+ said: A avut ghinion cu mușuroiul ăla de pământ, altfel o readucea pe șosea ... câți tâmpiți d-ăștia am salvat făcându-le loc să intre înapoi pe bandă ... Nu cred ca era un musuroi, ci doar reincepea santul. Pare ca era o strada perpendiculara sau iesire de undeva. Mie mi-a placut cum a iesit fumul negru cand s-a rupt toba. E dovada ca si masinile tot cu fum functioneaza, precum piesele electronice. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 E selecţia naturală....doar că în drumul lor spre moarte, mai iau şi pe unii nevinovaţi. Când am fost mai demult cu un cunoscut în maşina lui ca pasager, ăsta depăşea tot ce era în faţă, uneori periculos de aproape de cei de pe contrasens.Eu stăteam pe bancheta din spate şi îmi făceam planuri despre care ar fi cea mai bună poziţie de adoptat în caz de accident, exact cum te sfătuiesc stewardesele din avion în caz de aterizare forţată.Deşi l-am atenţionat că are un stil periculos de agresiv, aşa a condus tot timpul.A fost singura dată când am mers cu maşina lui, m-am jurat că altă dată nu va mai exista. Din păcate unii şi mai ales unele pasagere sunt atrase ca muştele de căcat de astfel de indivizi şi sfârşesc tragic...probabil li se pare ,,cool,, stilul ăsta.Sau nu pot să-mi explic inconştienţa/prostia unora de a se urca în maşina unuia despre care ştiu că nu are permis sau pe care îl vezi/miroşi de la o poştă că pute a alcool... Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Validae.Am văzut mai demult un reportaj cu o fată din Tg. Jiu.Extrem de frumoasă şi inteligentă.Paralizată de picioare...Făcea recuperare de peste un an şi abia mişca ceva deşte sau laba piciorului.Avusese accident cu maşina prietenului ei.Exces de viteză şi pierdere control maşină. După cum "prevede" prietenul a şi dispărut din viaţa fetei.Asta exemplifică exact ceea ce spuneai despre atracţia fetelor... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 9 ore, Mircea a spus: Mie mi-a placut cum a iesit fumul negru cand s-a rupt toba. E dovada ca si masinile tot cu fum functioneaza, precum piesele electronice. Fumul ala n`are nici o treaba cu toba rupta sau nerupta, cum, necum a luat uleiul din baie pe admisie si a trecut pe ulei. De acolo si vorba: ai luat-o ca Dieselul pe ulei! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 1 oră, Ion_Bumbu a spus: a luat uleiul din baie pe admisie si a trecut pe ulei. E fum negru, s-a turat motorul si a facut o curatare de funingine. Tin minte ca si la mine a pufnit odata din senin la o plecare mai sportiva, si a facut negru in spate. Imi era si jena de ce a fost in stare. Nici pana atunci, si nici de atunci nu a mai facut. Probabil a ramas intepenit cu piciorul pe acceleratie la podea, rotile in aer, deci fara sarcina, s-a supraturat si de aici toata negreala aia. Cand o ia pe ulei, face fum alb, ceata deasa... Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Doru.E şi o ardere necorespunzătoare,zic eu. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Nu stiu, n-am apucat sa fac diagnoza. Doar atat stiu, pe teava daca iese fum negru e de la motorina/benzina, daca iese fum alb e de la ulei. Impatimitii in ale motoarelor cu siguranta stiu mai multe. Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 13 ore, +_Florin_+ a spus: A avut ghinion cu mușuroiul ăla de pământ, altfel o readucea pe șosea ... câți tâmpiți d-ăștia am salvat făcându-le loc să intre înapoi pe bandă ... Esti obligat sa permiti reintrarea pe banda. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Acum 3 ore, BRANCA a spus: După cum "prevede" prietenul a şi dispărut din viaţa fetei.Asta exemplifică exact ceea ce spuneai despre atracţia fetelor... Nu stiu daca legal poate sa dispara pt ca fiind vinovat de vatamare corporala e tras la raspundere, macar financiar. Ar trebui asigurarea sa ofere una alta, desi picioarele care nu mai functioneaza nu ai cum sa le cumperi. Cat despre obligatia sa il lasi sa se incadreze, am mai cautat o data, n-am gasit in lege, dar e clar ca esti obligat sa nu maresti viteza. Oricum nu te poate nimeni trage la raspundere pe ideea ca: "domne, nu m-ai lasat sa intru" Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 (editat) Acum 3 ore, grosu99 a spus: Esti obligat sa permiti reintrarea pe banda. Frinind brusc cu pedala la podea si busindu-te altul din spate. Nu-i asa? Exact pe asta se bazeaza si smecherasii pt care tot drumul este o depasire continua. Da, ii faci loc dar fara sa-l faci pe ala din spare sa-ti traga una de sa-ndoaie toate tablele. Nici nu mai stiu de cite ori a trebuit sa fac loc la cite un bou sa termine depasirea facuta inconstient, dar astia trebuie lasati fara carnet pe viata, nu sa ne riscam noi masinile si poate chiar viata din cauza lor. Editat Iunie 2, 2021 de sesebe Link spre comentariu
validae Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Ca să vezi cum am păţit exact chestia asta ieri în timp ce mă duceam la serviciu.Tocmai când depăşeam un TIR pe E70, de pe un drum secundar din stânga se găseşte brusc unul grăbit să intre în trafic în aceeaşi direcţie cu noi, deşi văzuse că ambele benzi sunt ocupate şi nu avea loc decât tăindu-mi mie calea.Eu eram ,,lansat,, bine în depăşirea TIR-ului şi în plus de asta, în spatele meu era altul la destul de mică distanţă, deci dacă aş fi călcat brusc frâna ca să-l las pe bou să se bage în faţa mea, riscam să intre cel din spate în mine.Am dat claxon continuu şi cu farurile să-l avertizez că nu pot să-l las şi boul nu s-a mai băgat să-mi taie calea, în schimb a continuat să meargă pe contrasens câteva zeci de metri, deşi din sensul opus veneau maşini pe ambele benzi....m-am crucit de aşa cretinism.Ar fi putut să intre pe acostamentul benzii opuse, care e destul de lat şi evita o situaţie periculoasă, dar el a continuat ca boul o manevră greşită şi extrem de periculoasă.... Link spre comentariu
merck Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 (editat) 1 hour ago, grosu99 said: Esti obligat sa permiti reintrarea pe banda. Vreun articol de lege ceva? CAND ESTE LINIE CONTINUA, NU AI CUI SA PERMITI SA REINTRE PE BANDA!!! Dobotocii aia care se afla in depasire pe contrasens in dreptul linii continue (foarte multi chiar si in curbe) trebuie sa ajunga la cimitir! Editat Iunie 2, 2021 de merck Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Cu toate astea daca poti il lasi sa intre,nu ?Din timp incetinesti usor ca poate ....cine nu a gresit ?! Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 legat de linia continua, se spune ca este interzisa depasirea daca se face peste linie. Nu se spune nimic despre revenire, nici ca ar fi posibila, nici ca ar fi interzisa. Daca nu se specifica ca e interzis, inseamna ca e posibil. Link spre comentariu
UDAR Postat Iunie 2, 2021 Partajează Postat Iunie 2, 2021 Nu sunt șofer dar, parcă, nu e voie să calci peste linia continuă. Deci nu e legală nici revenirea - acu evident că până la urmă trebuie să revii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum