Sharky Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Te ajuta, dar te si incurca. Prin serbia m a bagat prin munti. Altadata de la oravita spre resita m a bagat prin munti pe la anina in loc de campie. Ce o fi reconfigurat idiotu nu stiu. Ca e si mai lung si mai intortocheat decat prin campie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Cateodata are in vedere si cat de aglomerat este traseul ales si atunci opteaza pt unul mai putin aglomerat chiar daca e mai lung. Pe mine ultima data de la Adjud voia sa ma devieze la dreapta mereu spre varianta Barlad-Vaslui, desi eu optasem pt E85, Bacau-Roman. Din cauza podului in reparatie de peste Siret, unde se circula cu semafor, pe un singur sens, iar coada era de cativa km pe ambele sensuri de mers. La dus am avut noroc, am prins liber, si la intors n-am crezut-o pe Gabriela, sa ma duc prin Vaslui. Am stat o ora la coada. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Da, trebuie sa casti bine ochii si sa studiezi drumul. Ce e enervant e ca nu are harti offline. De aia folosesc si maps pt cand ies inafara imi scot harta ca sa nu fac cost. Plus pe maps imi arata si curbe de nivel deci imi fac o idee despre drum. Pe rutele alternative oricum iti arata in ore deci e ok. Dar musai sa fii cu ochii in 4 sa nu iti traga o reconfigurare... Link spre comentariu
franzm Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 La 18.05.2021 la 21:27, BRANCA a spus: Uite aici menţionată,în link,că în Germania este impusă pe autostrăzi viteză minimă 60 km/h. Nu exista o viteza minima legala; au acces doar acele vehicole, care au viteza maxima de cel putin 60 km/h. Exista în schimb portiuni de autostrada unde este impusa o viteza minima pentru fiecare banda în parte. Link spre comentariu
merck Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 @franzm, tu ce te bagi? Stai cumva in Germania? Daca BRANCA a pus link, apai asa este! In plus i-a spus lui ori un amic ori nepotu' cum sta treaba! Clar? P.S. Nicht geschimpft, ist Lob genug! (ca sa nu inducem lumea in eroare, asta-i in limba moldoveneasca! ) Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Merck.Ţi-am zis că nu te mai bag în seamă şi tot insişti.N-ai circulat tu în UE până acum cât circulă nepotu în trei,patru luni!Findcă are alt standard de viaţă.E doctor ortoped,în propria clinică. Link spre comentariu
franzm Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Legea, textual si comentata. Link spre comentariu
merck Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 17 minutes ago, BRANCA said: Merck.Ţi-am zis că nu te mai bag în seamă şi tot insişti. Pai atunci de ce imi raspunzi? Daca zici ca nepotul tau in 3-4 luni a circulat mai mult decat mine e clar! Eu bag concediu cam 6-7 saptamani pe an . P.S. Am depasit 100k pe autostrada, in avion cred ca am depasit 3 luni .... ora pe ora (iau in calcul de cand decoleaza pana cand aterizeaza avionul, nu si timpul petrecut prin aeroport). Ce zici? Is mai smecher ca nepotu'? P.S. Cate ore are zburate nepotu' la business class? Link spre comentariu
merck Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 9 minutes ago, franzm said: Legea, textual si comentata. , eu am facut o gluma. Dar am totusi o intrebare serioasa: scooter-ele sub 125cc au inceput sa aiba voie pe autostrada in Germania? Stiu ca in Italia s-a dat voie si cu scooter sub 125cm. Nu intreb din curiozitate, cat intreb de frica! Daca intra si scooterele pe autostrada ... e doar o chestiune de timp pana cand lovesc unul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Cu primele 5 o să-ți fie mai greu, după aia te obișnuiești. Link spre comentariu
merck Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 2 minutes ago, doru3160 said: Cu primele 5 o să-ți fie mai greu, după aia te obișnuiești. Eu imbatranesc, nu intineresc!!! Nici cand eram tanar nu reuseam performanta sa (imi) intorc capul dupa 2 gagici in acelasi timp si tu vrei sa "scanez" scooter-isti pe autostrada??? In oras te ajuta si urechile, dar pe autostrada daca sunt in curu' tau nu cred sa-i auzi. Poate mai ieftinesc astia teslele ca sa ma uit doar in bord sa vad ce am in jurul masinii, ca girofar din cap .... nu pot sa fac. Link spre comentariu
RealAlex Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Bre, tu ai luat permisul la Pitesti? Acolo te-au invatat sa conduci doar cu urechile? Pai esti liliac? Oglinzile le folosesti ca sa iti pudrezi nasul? Doamne fereste... Link spre comentariu
merck Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 25 minutes ago, RealAlex said: Bre, tu ai luat permisul la Pitesti? Acolo te-au invatat sa conduci doar cu urechile? Pai esti liliac? Oglinzile le folosesti ca sa iti pudrezi nasul? Doamne fereste... Da cine a zis ca am permis? Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 Acum 3 ore, merck a spus: Dar am totusi o intrebare serioasa: scooter-ele sub 125cc au inceput sa aiba voie pe autostrada in Germania? Pot mai mult de 60 km/h (in acte)? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 27, 2021 Partajează Postat Mai 27, 2021 (editat) Eu mă întreb câți ar folosi scuterul pe autostradă. Scuterul e destinat (și potrivit) folosirii în oraș sau între două sate. Cine o taie frecvent pe autostradă își ia motocicletă . L.E. În ce privește autovehiculele, rămân la ideea că ar trebui stipulată clar o viteză minimă în condiții de temperaturi pozitive și carosabil uscat. Măcar 80 km/h, nu 50 sau 60. E ridicol, în condițiile în care interzicem depăsirea pentru camioane ( ex cazul A1 tronsonul București-Pitesti). Fluența traficului ar trebui să fie prioritară în condițiile aglomerației de azi. Editat Mai 27, 2021 de +_Florin_+ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum