Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 17 minute, BRANCA a spus:

Mi se pare mie dar nu cumva coboară de pe trotuar?!

Nu prea, mai degraba urmeaza traseul pistei pentru biciclete. Vezi cum e bordura in locul ala.

Link spre comentariu

Posibil.Dar traseul ar trebui atunci semnalizat corespunzător.La fel în şosea ar trebui să fie marcaje,semnalizări adecvate...

Link spre comentariu
Acum 24 minute, BRANCA a spus:

traseul ar trebui atunci semnalizat corespunzător.La fel în şosea ar trebui să fie marcaje,semnalizări adecvate...

Aici sunt deacord cu tine. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, d2134 a spus:

Vezi cum e bordura in locul ala.

Hai sa te lamuresc eu ce e cu bordura aia. Pana nu de mult, acolo era o trecere pt pietoni. Acel plan inclinat era pt persoane cu dizabilitati, aflate in carucioare cu rotile, ca sa poata traversa. Odata desfiintata acea trecere, teoretic bordura trebuia refacuta. Dar cum la noi asa ceva mai greu se intampla, toata lumea a inteles cum sta treaba, si foloseste trecerile de pietoni pe care si imbecilul ala trebuia sa le foloseasca, cu bicicleta de coarne, binenteles.

Si sa admitem ca e asa cum spui, e pista de biciclete, desi nu e. Daca era pe pista, de cand are voie sa se arunce in trafic ca un sinucigas, fara sa intoarca macar capul, fara cea mai mica asigurare. Vezi filmarea cum vine de pe trotuar, nu misca capul nici inainte de a ajunge la bordura, si isi continua cu nonsalanta drumul. E o artera circulata, de asta au si desfiintat trecerea aia de pietoni, pt ca la ore de varf se infunda circulatia pe 3 benzi pe sens, pt orice baba care nu avea stare acasa. In acel moment putea sa fie in locul unei masini mici usor de oprit, un autobuz. Deci care ar fi logica dupa care biciclistul avea prioritate? Dupa cum vezi, pe asfalt nu e nici un marcaj de piste pt biciclete. Ce obligatie avea soferul sa acorde prioritate unui biciclist care sare de pe trotuar in fata masinii? Doar pe presupunerea ta ca acolo putea fi o pista de biciclete?  Lumineaza-ne.

Link spre comentariu

Cind intra de pe pista de biciclete pe sosea are prioritate???

Acolo este doar sosea, nu pista de biciclete, aia poate fi pe trotuar, soseaua n`are nici un marcaj, nimic.

Aaaa, pardon, are prioritate de biciclist, salvator de balene, de Greta...

Mai este inca o categorie care are tot timpul prioritate, motociclistii!

:d

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Polițistul nu era atent, nici nu a observat de unde vine și cum a intrat pe partea carosabilă biciclistul, dacă îl vedea cred că nu-l ierta. Te bate Dumnezeu dacă ierți un așa individ inconștient.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Vezi filmarea cum vine de pe trotuar, nu misca capul nici inainte de a ajunge la bordura, si isi continua cu nonsalanta drumul.

Tocmai din cauza nonsalantei am banuit ca e o pista de biciclisti pe acolo. 

Daca nu e pista de biciclisti trebuia sa circule pe carosabil, nu pe trotuar.

Link spre comentariu

Daca pe acel trotuar exista si pista de biciclete, nu pot sa spun, nu am dat importanta, si nici pieton nu am mai fost de multa vreme. Ce pot sa spun cu certitudine, ca acea pista daca exista, nu duce catre acel plan inclinat spre banda I de trafic. In cel mai bun caz il obliga sa mearga inainte pana la trecerea de pietoni, sa se dea jos de pe bicicleta, sa traverseze, si apoi sa-si continue drumul la stanga, pe acel trotuar care se vede ca e si pista de biciclete. Ori omul a luat-o pe scurtatura, ca la el in comuna. Un claxon ar fi trezit organul, dar urmarea putea fi o pierdere de timp cu completare de hartii si pana la urma, imbecilul nu ar fi patit nimic. Asta vis a vis de conducerea preventiva...sunt situatii cand berbecul iti sare pe capota. Ce poti sa-i faci? Sa nu-i indeplinesti dorinta?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, d2134 a spus:

Tocmai din cauza nonsalantei am banuit ca e o pista de biciclisti pe acolo. 

M-am uitat cu atentie pe filmare. Se vad marcaje de distantare pt pietoni, acolo fiind si statie de autobuz, dar marcaj de pista de bicicleta nu se vede. Poate gaseste Adrian un street view mai proaspat. Eu n-am gasit decat de pe vremea cand acolo inca era trecerea pt pietoni. Vederea ar fi cam din pozitia in care era organul.

Untitled.jpg

Cat despre TIR, ce sa ne mai mire? Bine ca a avut loc sa se replieze. De fapt cred ca pe asta a si mizat bizonul cand a intrat in depasire, cu masina venind din fata. Pe ideea ca daca nu-i convine, sa dea in el.

Link spre comentariu

Doru.Bine că şoseaua e destul de lată!Eu şi pe autostradă am o strângere de burtă când depăşesc un TIR.Mă gândesc tot timpul dacă mastodontul nu mişcă cumva spre mine...că-i vine să depăşească!

Link spre comentariu

De aia reduci viteza tot timpul cand vezi o masina dupa un tir sau un tir dupa altu.

Dar masina mai ales. Nimeni nu iti acorda prioritate, nimeni nu schimba banda din timp. Se baga in ultima clipa. Prostia si nesemtirea e tipica la noi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări