Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Pe strada nu se mai arunca de bine de rau, in schimb e plin de lume care merge la gratar si lasa ambalajele acolo.

Asta e nivelul, dar poate fi imbunatatit artificial cu amenzi.

Link spre comentariu

E real că nu se mai aruncă aşa multe gunoaie în oraş...Da' pe lângă localităţi e de groază!Pe lângă molozuri sunt "păduri" de plasticăraie...

Accidentul "tocat" anterior ilustrează lipsa conducerii preventive.Aia cu "să te fereşti".Tipul depăşit putea încetini sau,mai bine, frâna.Mai mult putea să se "lipească" de marginea drumului când a fost depăşit.Aşa ce-a "câştigat"?

E o boală în RO la depăşiri.Foarte mulţi,din cei depăşiţi,nu reduc viteza şi nici nu se retrag cãt mai aproape de margini.Mai sunt apoi cei,nu puţini,care accelerează...

Link spre comentariu
Acum 2 minute, BRANCA a spus:

Foarte mulţi,din cei depăşiţi,nu reduc viteza şi nici nu se retrag cãt mai aproape de margini.Mai sunt apoi cei,nu puţini,care accelerează...

Si cand se stiu foarte bine aceste aspecte, daca totusi te bagi intr-o asemenea depasire, iti asumi riscurile. Nu are importanta ca berbecul era cu Logan sau BMW. In ambele cazuri, deznodamantul e acelasi. Sa te bagi intr-o depasire riscanta, doar in speranta ca vei gasi intelegere de la ceilalti participanti la trafic, e tupeu si inconstienta la un loc. 

Link spre comentariu
15 minutes ago, BRANCA said:

Accidentul "tocat" anterior ilustrează lipsa conducerii preventive.

Sigur! Nicidecum cresterea gradului da marlanism la volan = depasire in coloana (nu ai vizibilitate in fata, da te tii dupa colegu') si punerea in pericol prin manevra lor a celorlalti participanti la trafic. Sigur loganu rula si cu viteza legala, iar astia de mergeau normal in coloana erau fraieri si mergeau incet. 

La cimitir cu idiotii!!!

Un incepator habar nu are ce trebuie sa faca in situatii de acest gen. Nu ei trebuie protejati in primul rand? Cu ce este el vinovat ca este incepator si nu are experienta in astfel de situatii? Ca nu l-a nascut ma'sa cu 20-30 de ani in urma???

P.S. Asta de filma se vede ca deja era tras pe dreapta (dupa ce l-a vazut pe primul zmeu). 

Editat de merck
Link spre comentariu

N-am insistat pe tâmpeniile ăluia de a depăşit.Am vorbit strict de ferit propria persoană!Că ştii cu ce inconştienţi ai de-a face!De câte ori mi s-a întâmplat şi mie să fiu în situaţii similare...Şi atunci să nu frânez ca să-i fac loc?Să aştept să intre în mine?!Am mai zis că mori cu dreptatea în braţe!

Link spre comentariu

Se vede, dar nu parea incepator, si putea sa prevada ca ligheanu nu apuca.

Iar ligheanu avea vizibilitate garantat, avea distanta fata de skoda, platforma e mare.

E pur si simplu incompetenta, prostie, ambele compensate cu tupeu si fala.

Sa speram ca ramane cat de mult timp pieton.

Link spre comentariu
12 minutes ago, BRANCA said:

N-am insistat pe tâmpeniile ăluia de a depăşit.

Pai cu asta se incepe analiza. Cu cine este vinovat. Cand despre vinovat nu spui nimic si tot bateti apa in piua cu condusul preventiv => mai mai reiese ca asta de filma este vinovat si cel cu loganul este nevinovat. 

Link spre comentariu

Tocmai asta e esenţa,condusul preventiv.Dacă faci un drum mai lung ai ocazia să vezi zeci de depăşiri periculoase,ale inconştienţilor!Nu-i vede nimeni "din satelit" aşa că trebuie să fi precaut.

Poate s-o face o legalizare a filmărilor din maşini şi atunci se poate schimba situaţia în bine...

Link spre comentariu

Pai e vinovat si asta de a filmat pt el insusi, ca putea sa prevada accidentu si sa franeze sa isi salveze masina/sanatatea/nervii/banii/timpul pierdut.

Acu sa ii uram mult noroc cu obtinerea banilor de la asigurari si sa ii faca masina calumea, ca de lovita tot lovita se cheama ca e, indiferent ca ai fost vinovat sau nu.

Nu casti ochii, casti punga, din pacate. 

Link spre comentariu

Mai corect ar fi spus victima colaterala insa daca era atent probabil scapa.

Poate insa este din categoria: "am dreptate, da-l in masa sa moara daca-i prost" ca sint si din astia destui.

Poate acuma a invatat ceva, masina rasturnate...si daca e din categoria 7-8000E probabil se lasa cu dauna totala si primeste 3-4000E c-asa-i in tenis cu societatile de asigurare!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Sharky a spus:

ca de lovita tot lovita se cheama ca e

Si apare si in istoricul masinii in momentul cand o vinzi. Nu conteaza daca a fost o zgarietura sau mai mult, acolo apare doar dauna si elementul afectat.Amanunte poate doar de la asigurator, dar ma indoiesc un cumparator sa sape atat de adanc...mai bine cauta alta fara evenimente in istoric, ca e de unde alege.

Link spre comentariu

Daca analizati mai atent videoclipul  veti observa   ca omul a redus viteza si a tras pe dreapta.  Ce ar fi trebuit sa faca, sa opreasca masina de tot, eventual sa intre in sant?  

Link spre comentariu
20 minutes ago, Alphsoo said:

Daca analizati mai atent videoclipul  veti observa   ca omul a redus viteza si a tras pe dreapta.  Ce ar fi trebuit sa faca, sa opreasca masina de tot, eventual sa intre in sant?  

Pai, nu? :57

Cand se lasa cu urmari o depasire nereusita a unui idiot, intodeauna cineva nu a condus preventiv! Asta este lege! :rade:

Editat de merck
Link spre comentariu

Si ce conteaza mai mult, sa plateasca acel idiot sau sa scapi si tu intreg si sa-ti vezi de treaba ta?

Eu aleg totdeauna varianta a doua, n`am avut timp de stat cu masina prin service, prin spitale nici atit!

Este o tara libera, fiecare gindeste cum poate.

Noi am facut si cursul de conducere defensiva de la scoala lui Titi Aur, toti care l`au facut au fost extrem de multumiti si mai ales si`au schimbat un pic modul de a gindi si a conduce in trafic, erau momente in care nu prea eram "ingerasi" in trafic, ma refer la viteza nu la mirlanii...

In momentul ala limita era de 100 in sate si 150 in afara, vitezometrele minteau cu 10Km/h in plus.

Un mers cu rolele pe spate te face sa gindesti un pic mai mult in a alerga pe ploaie sau zapada...

:d

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
12 minutes ago, Ion_Bumbu said:

Si ce conteaza mai mult, sa plateasca acel idiot sau sa scapi tu intreg si sa-ti vezi de treaba ta?

Varianta corecta este: Sa plateasca acel idiot (si orice idiot) ca oricine sa scape intreg cand circula corect pe soselele patriei!

Am mai spus si repet: cu cat forteaza mai mult si le iese (se feresc ceilalti) cu atat limitele vor fi impinse mai mult. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări