Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Asa cum nu intelegi multe, nici nu ai inteles ca nu face o a doua depasire ci este aruncat in stanga de acrosajul cu masina de filma. 

Cam asa intelegi dta lucrurile. Adica nu prea intelegi nimic, dar tragi cu dezinformarea din toate pozitiile. 

Link spre comentariu
7 minutes ago, Mircea said:

Asa cum nu intelegi multe, nici nu ai inteles ca nu face o a doua depasire ci este aruncat in stanga de acrosajul cu masina de filma. 

Cine stie cunoaste! :aplauze

Loganul a vazut ca nu mai are timp sa intre in fata celui care filma  si a virat dreapta fortand nepermis de mult. In aceasta fortare, partea din spate a loganului loveste masina care filma si ca urmare ricoseaza pe contrasens!

Brîncă, esti la furat complet, daca nici dupa doua vizionari nu ai realizat ce s-a intamplat. 

1 hour ago, woodyteo said:

Sigur, cel care filma nu are nici o vină, legal, dar moral are, putea să frâneze un pic sau să tragă dreapta de volan pentru a evita accidentul și pentru a nu avea pe cineva ce conștiință. La ce impact a fost acolo nu știu dacă cel cu loganul mai este printre noi, sau dacă mai e, sigur nu mai e om întreg.

Sper sa nu mai fie! Un idiot in minus => un om nevinovat va ajunge teafar acasa!

Link spre comentariu

Se vede clar traiectoria loganului dupa ce loveste masina celui care filma:

Screenshot-2021-04-18-at-16-16-07.png

Si cum ii taie fata celui care filmeaza (se vede ca cel care filma nu mergea pe mijlocul benzii ci era mult spre dreapta ca sa faca loc primului tampit):

Screenshot-2021-04-18-at-16-15-28.png

Editat de merck
Link spre comentariu
9 minutes ago, Alphsoo said:

Asta ce filma e vinovat, nu a condus preventiv!

OK, iti doresc sa ai parte in trafic doar de conducatori ca idiotul din Loganul rosu!

Deci daca el mergea deja pe dreapta (si nu pe mijlocul benzii) ca la vazut pe primul bou care era intr-o depasire eterna si se trezeste acrosat de un idiot care este in depasire in curul primului idiot, el este vinovat??

DEPASIREA SE EXECUTA IN COLOANA???

Screenshot-2021-04-18-at-16-29-00.png

Screenshot-2021-04-18-at-16-29-36.png

Editat de merck
Link spre comentariu

Și dacă toți ceilalți "participanți la trafic" staționau tot se întâmpla ceva, așa că nu mai căutați alți vinovați, mers preventivă ...

Știrea:

Din păcate, șoferul vinovat se urcase la volan în stare avansată de ebrietate, aparatul etilotest arătând o concentrație de 0,97 g/l alcool pur în aerul expirat. Inconștiența bărbatului a fost cu atât mai mare cu cât, în autoturism se afla o femeie gravidă, care a ajuns de urgență la spital

https://explozivnews24.ro/video-accidentul-produs-in-aceasta-dimineata-pe-e70-surprins-in-imagini/

Și dacă era singur pe drum tot găsea el un parapet, cap de pod ... Singurul lucru bun e că nu a omorât pe nimeni, de data asta.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

OK, iti doresc sa ai parte in trafic doar de conducatori ca idiotul din Loganul rosu!

Deci daca el mergea deja pe dreapta (si nu pe mijlocul benzii) ca la vazut pe primul bou care era intr-o depasire eterna si se trezeste acrosat de un idiot care este in depasire in curul primului idiot, el este vinovat??

DEPASIREA SE EXECUTA IN COLOANA???

Screenshot-2021-04-18-at-16-29-00.png

Screenshot-2021-04-18-at-16-29-36.png

Raspunsul a fost ironic cu trimitere la celalalt caz in care soferul de tir era vinovat  dar daca l-ai luat de bun aia e...

Link spre comentariu
8 minutes ago, Alphsoo said:

Raspunsul a fost ironic cu trimitere la celalalt caz in care soferul de tir era vinovat  dar daca l-ai luat de bun aia e...

Delay = n zile? n>10 :57

Link spre comentariu

Asta cu condusul preventiv este o boala grea pt romani, putini sunt constienti de ce se intampla in jurul lor, majoritatea stau si strang volanul ala puternic in maini si sunt concentrati doar la masina din fata lor, de parca sunt in transa, pt ei oglinda nu exista decat atunci cand depasesc.

Filmuletul asta este un motiv pentru care refuz sa imi pun folie la masina, mai bine sa ma arda soarele, chiar daca geamurile sunt tratate contra UV decat sa pun folie si cei din spatele meu sa nu vada nimic din ce se intampla in fata mea, cu toate astea am ajuns la spital, cu salvarea, de doua ori pana acum, din cauza loviturilor din spate.

Cel de pe sensul invers am impresia ca are un bec ars, poate acel bec facea diferenta si descuraja depasirea in fata lui, conteaza foarte mult sa ai luminile aprinse chiar si ziua atunci cand mergi cu masina, esti cu mult mai vizibil si de la o distanta mai mare. Toate acestea le spun din experienta, nu din auzite.

Asta este un exemplu clasic de "graba strica treaba", unde naiba te duci cand drumul este aglomerat? Te duci cu doua masini mai in fata? Dar cu ce risc? Pana mea ..

Si prima masina care a facut depasirea, vazand ca mai are un tembel in spatele lui, putea sa i faca loc sa intre in spatele lui, in sensul ca putea sa se lipeasca de cel din fata cand a revenit pe banda, ca sa-l ajute pe berbecul din spatele lui.

Editat de RealAlex
Link spre comentariu

@RealAlex așa este, ăla din fața trebuia să îl facă loc și să se suie pe cel din fața lui, eventual să îl bage în mașină cu lemne de pe contrasens să nu intre ăsta cu loganul in el.

Iar ăsta de filma trebuia să se gândească: bah de ce nu intru eu în șanț să-l salvez pe imbecilul cu alcoolemie de 1 la mie? Niste nenorociți ce nu se gândesc la binele unora ce tocmai se pregătesc să omoare o femei , pe copilule ne născut și pe cei din mașinile alăturate.

Cică legislația auto o să fie modificată după regulile Elforum, cine se suie băut la volan are prioritate de orice și dreptul de a omorât 2 persoane pe an.

Link spre comentariu

Stefan, lucrurile deja se angrenasera spre dezastru, problema era daca mai puteai face ceva sa eviti tragedia, si da, lasa-ma sa am parerea ca prima masina rosie care a depasit, vazand ca mai are o masina in spate care depasea si ea si ca din fata vine masina, trebuia sa-i lase loc mai mare de manevra in spate, in sensul ca atunci cand a revenit pe banda lui sa se duca putin mai in fata, sa renunte la distanta aia de siguranta pe care si-a lasat o special sa aibe si ala loc in spatele lui. Dar asa este cand conduci doar pt p*la ta fara sa fii atent la ce se intampla in jurul tau. Chiar nu ai avut berbeci in spatele tau care au depasit cu tine o data? Astea sunt lucruri elementare pe care le faci din reflex, nu stiu de ce comentezi aiurea. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări