Sharky Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Acum 27 minute, sesebe a spus: Am inteles ca ar fi si casti cu rezervor pt apa si tubulet prin care sa bei in timp ce pedalezi. Poti chiar umple rezervorul cu apa "cu grade". Ca biciclist nu au cum s-ti puna fiola.......... Sa nu te loveasca o masina care fuge, tu esti gasit beat...apoi amendat. Parca era un caz pe aici. Dar oare e lege ca intri la penal peste o anumita concetratie de alcool? Pe casca nu pui apa ca nu vrei sa iti ingreunezi capul. Se baga in rucsac. Am vazut, dar nu vad rostu ca doar nu esti pe timp la competitie. Link spre comentariu
Alphsoo Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Acum 36 minute, x_dadu a spus: Trotinetistul și biciclistul circulă alături de mașini dar într-o lume paralelă pentru că ei nu au nevoie de permis. Așa e oare în toată lumea? Nu generaliza, eu am atat trotineta cat si permis si din experienta zic ca in general gibonii sunt aia de la volan si nu cei cu trotinete. Astia de obicei cand vad o trotineta se simt lezati de faptul ca trebuie sa imparta soseaua cu ei. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Câţi ,,trotinetişti,, ca tine ştiu regulile de circulaţie ? Aia e problema....eu am avut ocazia acu ceva ani să mi taie unul calea cu un scuter într-o intersecţie din Craiova, genul de bolovan care n-a putut să ia permis auto, dar nici regulile de circulaţie nu le-a învăţat.A tăiat intersecţia pe diagonală, omul era în lumea lui, nu avea treabă cu prioritatea sau alte chestii.Mă întâlnesc zilnic aproape cu bolovani pe bicicletă ce merg pe contrasens, dar nu pe banda circulabilă ci pe acostament. De câte ori pot îi avertizez că se pun grav în pericol, fiindcă pot fi acroşaţi de maşini care vor să tragă pe dreapta, sau chiar de cele care circulă pe prima bandă, fiindcă atunci când ei întâlnesc maşini oprite pe acostament, le ocolesc ,,călare,, practic intrând pe contrasens în faţa maşinilor ce vin din faţă.Dar nu ai cu cine....până nu e luat unul pe botul unui TIR nu se învaţă minte. Link spre comentariu
XAN77 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Nu generalizez, e un fapt real că nu ai nevoie de permis dacă circuli cu cele spuse. Tu ai permis pentru că ai mașină nu pentru că ai trotinetă. Gibonii sunt peste tot, nu văd de ce ar fi mai mulți la volan decât la ghidon, dar prin natura vehiculului giboniii de pe 2 roți consideră că șoseaua cu o bandă pe sens are 5 benzi dacă încap 5 biciclete în paralel, fac slalom printre mașini că de, ei au loc, iar gibonu cu covrig în mână trebuie să aibă cei 5 ochi împrăștiați simultan pe toate oglinzile și geamurile să nu surprindă vreun schior. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Inconştienţă pe 2 roţi!La traficul care e şi fără piste consacrate circularea pe şosea cu trotinete şi biciclete e extrem de riscantă!!S-au văzut enorm de multe accidente cu biciclişti care s-au dezechilibrat în mers.N-aţi văzut la ce distanţă mare îi depăşesc maşinile afară din oraş?? Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Acum 28 minute, BRANCA a spus: N-aţi văzut la ce distanţă mare îi depăşesc maşinile afară din oraş?? Mai nou legea te obliga sa pastrezi min 1,5m fata de biciclistul depasit. Ma intreb ei, cand se strecoara printre masini in coloana, cam ce distanta pastreaza fata de masini? Te trezesti ca mergi cu 10km/h in coloana, si prin dreapta iti sterge oglinda un grabit din asta pe 2 roti. Daca pica in fata masinii esti vinovat ca nu ai pastrat distanta. Parerea mea este ca nu ar avea ce cauta pe carosabil. Nu au nici o atestare ca ar cunoaste legea, nu au nici un fel de asigurare de raspundere civila, daca produc daune, intr-un cuvant, ii consider ilegal aflati pe carosabil. Vor drepturi, dar cand e vorba de obligatii, zero. De trotinete nici nu mai vorbesc. Asa cum mie mi se permite accesul pe carosabil doar daca indeplinesc anumite conditii, cred ca si ei ar trebui sa fie conditionati prin lege, ca sa poata fi responsabilizati. Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 2 hours ago, sesebe said: Ca biciclist nu au cum s-ti puna fiola.......... A luat o cunostinta asa 800 lei amenda. In unele tari daca esti baut pe bicicla ,se uita daca ai si permis (in computer ) si se suspenda o vreme .... Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Acum 2 ore, Sharky a spus: Sa nu te loveasca o masina care fuge, tu esti gasit beat...apoi amendat. Parca era un caz pe aici. Dar oare e lege ca intri la penal peste o anumita concetratie de alcool? Pe casca nu pui apa ca nu vrei sa iti ingreunezi capul. Se baga in rucsac. Am vazut, dar nu vad rostu ca doar nu esti pe timp la competitie. Sinteti teroare cu totii!!!! Chiar nu v-ati prins ca era o gluma? Acum 52 minute, Усилитель a spus: A luat o cunostinta asa 800 lei amenda. In unele tari daca esti baut pe bicicla ,se uita daca ai si permis (in computer ) si se suspenda o vreme .... Ei si tu acuma! Daca esti beat pe bicicleta dece ai avea buletinul la tine ?!? Link spre comentariu
RealAlex Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Biciclistul a gresit, probabil nu avea “ochi” pt trotinete, el procesa doar masinile. Nu radeti pt ca creierul omului este ciudat rau de tot, unii soferi, in general cei care nu au mers pe un motor in viata lor, nici nu vad motocicletele in trafic, motociclistii, la volan fiind, sunt mai eficienti din acest punct de vedere. Urata traiectorie a print tipul de pe trotineta, sper ca este bine si ca va renunta la acest sport. P.S. Oare acest semafor mai exista? ( Fabricii / Cluj ). https://ibb.co/RTQw3zk Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 (editat) 23 minutes ago, sesebe said: Daca esti beat pe bicicleta dece ai avea buletinul la tine ?!? Daca nu ai la tine buletinul , atunci pt asta iei alta amenda.....odata am fost oprit si nu aveam ,au cerut nume adresa ,am avut o clipa idea sa zic bazaconii ( dar am zis sa fiu corect ) ,numai ca au verificat informatic, ,si au spus ca ok ,iau numai avertisment .( am zis ca l-am pierdut de prea multe ori si nu duc cu mine cand nu e important...) Cineva a zis date false si s-a trezit cu : fals in declaratii ,inducerea in eroare a autoritatilor.... Editat Aprilie 17, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Nu cred ca tine cont nici o instanta de acuzatia de fals in declaratii asupra unui om beat. In rest vad ca aberam - aberam..... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 (editat) De aia e bine sa mergi preventiv chiar cu riscul de a deranja cite un adevarat "profesionist". In general la o tamponare in doi si masinile care urmeaza sint angajate in ea. Cel care a filmat era suficient sa frineze cind a vazut ca Loganul rosul se baga ca eroul in depasire si scapa neatins. Asa Loganul a ricosat din el si l`a implicat in accident. Da, este nevinovat, are toate drepturile din lume dar a ramas ceva timp fara masina si sa speram nevatamat. Editat Aprilie 18, 2021 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
woodyteo Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Sigur, cel care filma nu are nici o vină, legal, dar moral are, putea să frâneze un pic sau să tragă dreapta de volan pentru a evita accidentul și pentru a nu avea pe cineva ce conștiință. La ce impact a fost acolo nu știu dacă cel cu loganul mai este printre noi, sau dacă mai e, sigur nu mai e om întreg. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 M-am uitat de două ori la tâmpitul cu depăşirea.Trecuse bine de cel care filma.Ce l-a apucat să facă a doua depăşire?!Că imposibil ca la prima făcută să nu vadă că vine cineva din faţă!!Parcă nu mi-ar veni să cred că a pierdut controlul volanului.Cu ce viteză or fi circulat toţi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum