Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

35 minutes ago, Ion_Bumbu said:

Era relaxat individul.

Bine ca a reactionat la timp

Era relaxat ca e din aia cu gluga pe cap.

Screenshot-2021-04-06-at-15-53-18.png

Mie nu mi s-a parut ca a reactionat la timp, probabil miza ca asta de filma va iesi in decor ca sa ii lase lui calea libera. A cam smuncit de volan dreapta ca sa evite coliziunea. 

Cand esti tinar si intr-o depasire continua .... 

P.S. @Sharky, "de cate prune" este cazanu' la tanarul nelinistit? 

Editat de merck
Link spre comentariu

O să vă rog să continuaţi discuţiile despre poluare, circulaţie aglomerată şi maşini electrice aici:

Lăsaţi topicul ăsta pentru judecata vulpii versus accidente şi bizoni în trafic...

Link spre comentariu

Mi-o luași înainte :rade:

Măcar biciclistul (baicăru') avea cască. 

Pe cuvânt de onoare, dacă nu mi-e frică de ambii pe trotuar.Noroc că majoritatea lucrează de acasă că altfel iar erau pline trotuarele. Ba mai sunt și mașini de care să te ferești. Asta pe un trotuar ingust și și trasat cu piste. 

Link spre comentariu

Sigur cel cu trotineta avea prioritate, nu cred că mașinile care circulau pe acea stradă nu opreau dacă nu aveau prioritate. Cel cu trotineta s-a speriat a pus frână  văzând că cel cu bicicleta nu are nici o intenție să oprească și a căzut în nas, nici nu cred că a fost impact între cei doi.

Link spre comentariu

Nu a fost nici o ciocnire intre biciclist si trotinist, dar trotinistul a "luat o palma zdravana de la asfalt". Prea sa "mulat" pe asfalt ca o piftie, ma asteptam la o reactie de evitare mai ferma din partea trotinistului. 

Link spre comentariu

Chiar că piftie! Am căzut de zeci de ori cu bicicleta, la viteze între 0...65km/h, pe toate felurile de teren pe care vi le puteți închipui, dar NICIODATĂ nu am dat cu sfecla de planetă.

Link spre comentariu

Trotinetistul e genul care nici pe picioare nu merge bine....în şcoala de şoferi ne-au pus să dăm un test de control, să vadă cam ce nivel de pregătire avem.Eu învăţasem cam cu două-trei luni înainte să încep şcoala, nu m-am dus nepregătit.Dar după testul de intrare, unii au luat 5-6 puncte !!! Patronul şcolii a zis atunci o vorbă pe care n-o uit:

- Băi, voi ăştia care aţi luat sub 10 puncte, nici de pietoni nu sunteţi buni !

Link spre comentariu
10 hours ago, validae said:

Trotinetistul e genul care nici pe picioare nu merge bine...

N-am vrut chiar sa ii dau la temelie, cum ai facut tu :57.

Dar totusi cand stii ca esti impiedicat, cumpara dom'le o casca de motocross!

Biciclistul are casca de motocross!!!

7e.d9.9d.H1MTRX6BSMattSchwarz20495441019

Am inteles ca sunt si casti cu airbag!!!

Editat de merck
Link spre comentariu

Am inteles ca ar fi si casti cu rezervor pt apa si tubulet prin care sa bei in timp ce pedalezi. Poti chiar umple rezervorul cu apa "cu grade". Ca biciclist nu au cum s-ti puna fiola..........

Link spre comentariu
Acum 14 minute, sesebe a spus:

Ca biciclist nu au cum s-ti puna fiola..........

De ce nu au cum? Ei nu au gura cu care sa sufle?

Citat

Art. 161
(1) Se interzice conducatorilor de biciclete sau mopede:
........
f) sa circule in timp ce se afla sub influenta alcoolului, a produselor ori substantelor stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora;

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări