merck Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 (editat) 35 minutes ago, Ion_Bumbu said: Era relaxat individul. Bine ca a reactionat la timp Era relaxat ca e din aia cu gluga pe cap. Mie nu mi s-a parut ca a reactionat la timp, probabil miza ca asta de filma va iesi in decor ca sa ii lase lui calea libera. A cam smuncit de volan dreapta ca sa evite coliziunea. Cand esti tinar si intr-o depasire continua .... P.S. @Sharky, "de cate prune" este cazanu' la tanarul nelinistit? Editat Aprilie 6, 2021 de merck Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 O să vă rog să continuaţi discuţiile despre poluare, circulaţie aglomerată şi maşini electrice aici: Lăsaţi topicul ăsta pentru judecata vulpii versus accidente şi bizoni în trafic... Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Repostez un link cu un video care este on topic: https://fb.watch/4NN8s1QVBS/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Mi-o luași înainte Măcar biciclistul (baicăru') avea cască. Pe cuvânt de onoare, dacă nu mi-e frică de ambii pe trotuar.Noroc că majoritatea lucrează de acasă că altfel iar erau pline trotuarele. Ba mai sunt și mașini de care să te ferești. Asta pe un trotuar ingust și și trasat cu piste. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Nu se vede semnul de pe drumul de unde a venit biciclistul, dar cred ca trotinetistul avea prioritate. Link spre comentariu
woodyteo Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Sigur cel cu trotineta avea prioritate, nu cred că mașinile care circulau pe acea stradă nu opreau dacă nu aveau prioritate. Cel cu trotineta s-a speriat a pus frână văzând că cel cu bicicleta nu are nici o intenție să oprească și a căzut în nas, nici nu cred că a fost impact între cei doi. Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Nu a fost nici o ciocnire intre biciclist si trotinist, dar trotinistul a "luat o palma zdravana de la asfalt". Prea sa "mulat" pe asfalt ca o piftie, ma asteptam la o reactie de evitare mai ferma din partea trotinistului. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 In timp, o sa invete trotinetistii sa cada mai cu simt de raspundere. Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Chiar că piftie! Am căzut de zeci de ori cu bicicleta, la viteze între 0...65km/h, pe toate felurile de teren pe care vi le puteți închipui, dar NICIODATĂ nu am dat cu sfecla de planetă. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Trotinetistul e genul care nici pe picioare nu merge bine....în şcoala de şoferi ne-au pus să dăm un test de control, să vadă cam ce nivel de pregătire avem.Eu învăţasem cam cu două-trei luni înainte să încep şcoala, nu m-am dus nepregătit.Dar după testul de intrare, unii au luat 5-6 puncte !!! Patronul şcolii a zis atunci o vorbă pe care n-o uit: - Băi, voi ăştia care aţi luat sub 10 puncte, nici de pietoni nu sunteţi buni ! Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 (editat) 10 hours ago, validae said: Trotinetistul e genul care nici pe picioare nu merge bine... N-am vrut chiar sa ii dau la temelie, cum ai facut tu . Dar totusi cand stii ca esti impiedicat, cumpara dom'le o casca de motocross! Biciclistul are casca de motocross!!! Am inteles ca sunt si casti cu airbag!!! Editat Aprilie 17, 2021 de merck Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Am inteles ca ar fi si casti cu rezervor pt apa si tubulet prin care sa bei in timp ce pedalezi. Poti chiar umple rezervorul cu apa "cu grade". Ca biciclist nu au cum s-ti puna fiola.......... Link spre comentariu
d2134 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Acum 14 minute, sesebe a spus: Ca biciclist nu au cum s-ti puna fiola.......... De ce nu au cum? Ei nu au gura cu care sa sufle? Citat Art. 161 (1) Se interzice conducatorilor de biciclete sau mopede: ........ f) sa circule in timp ce se afla sub influenta alcoolului, a produselor ori substantelor stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora; Link spre comentariu
XAN77 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Trotinetistul și biciclistul circulă alături de mașini dar într-o lume paralelă pentru că ei nu au nevoie de permis. Așa e oare în toată lumea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum