Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Idioții care nu-s în stare sa-și tina banda. Păcat de ceilalți participanți la trafic. Nici nu-mi dau seama ce marca are mașina. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Acum 1 minut, Ion_Bumbu a spus:

Da` masina aia in care a intrat "eroul" ati vazut-o in filmare???

Eu NU, sa dea gaia, de unde a aparut?

Eu am renuntat sa mai incerc sa vad de unde venea dupa ce am facut asta de 7 ori... am zis ca poate nu vad bine... 🤣

Link spre comentariu

Fara suparare blituitul ala inseamna atentie si in functie de ce semne face soferul intri sau stai deci acolo merge vorba : di vina sintiem amindoi! 

😄

Daca vrei sa-l atentionezi aprinzi faza lunga fara sa blituiesti.

Asa se poarta pe aici.

Acum 41 minute, informer a spus:

Eu am renuntat sa mai incerc sa vad de unde venea dupa ce am facut asta de 7 ori... am zis ca poate nu vad bine... 🤣

Am incercat sa dau incet si tot n-am vazut nimic

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 44 minute, informer a spus:

Am crezut că numai eu nu am observat de unde a apărut ăla de s-a pocnit în drum. 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Ion_Bumbu a spus:

Fara suparare blituitul ala inseamna atentie

Eu prima data am crezut ca o fi mers prin gropi si a iesit blitz, dar apoi am vazut ca se aprind si luminile de pe cabina (deci faza lunga). De bun simt faci de doua ori semn cu faza lunga unui in semn ca il lasi. Blitz de 3 ori in semn de atentie ... n-am vazut. 

P.S. Prima data eu vad doua blitzuri "clasice", adica ii da voie sa intre, apoi apare o pauza si apoi mai face un blitz, probabil: hai baa!! si asta inca nu se misca dupa care ii intra in fata. 

Editat de merck
Link spre comentariu

in Ro ,dupa noile legi ,orice semnalizare cu farurile sunt contraventie si se sanctioneaza...."" Codul Rutier reglementează folosirea semnalelor luminoase sau sonore în trafic. Iar șoferii care nu se conformează riscă să fie sancționați de poliția rutieră. Legea prevede amenzi cuprinse între 330 și 495 de lei, la care se adaugă și 2 puncte de penalizare.""

Link spre comentariu

Clipul penultim:Nici eu nu am vazut de unde vine ala, am repetat clipul de 5 ori.

Cel cu blitzul-i-a facut semn sa iasa, ala ori nu s-a prins, ori a percutat mai greu si i-a iesit in fata.

Suceava style, la fel se intampla si la cedeaza sau stop: asteapta, vede ca vii, cand te apropii iti iese in fata si merge ca mortul.

Editat de rinaldoparaipan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări