doru3160 Postat Duminică la 20:19 Partajează Postat Duminică la 20:19 Ca nu sunt bombardieri in trafic? Acum 33 minute, validae a spus: Eu nu aș fi atât de sigur... Link spre comentariu
merck Postat Luni la 14:37 Partajează Postat Luni la 14:37 https://www.facebook.com/reel/600717689430351 La 210km/h nu are nici o mana pe volan!!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Luni la 15:14 Partajează Postat Luni la 15:14 Păcat de marca asta că a încăput pe mana tuturor idioților. În cazul ăstuia, sper să lucreze selecția naturală. https://www.facebook.com/share/v/1ApjrmqMvs/ Link spre comentariu
sesebe Postat Luni la 15:42 Partajează Postat Luni la 15:42 (editat) Idioții care nu-s în stare sa-și tina banda. Păcat de ceilalți participanți la trafic. Nici nu-mi dau seama ce marca are mașina. Editat Luni la 15:44 de sesebe Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Luni la 15:52 Partajează Postat Luni la 15:52 Da` masina aia in care a intrat "eroul" ati vazut-o in filmare??? Eu NU, sa dea gaia, de unde a aparut? Link spre comentariu
informer Postat Luni la 15:54 Partajează Postat Luni la 15:54 Acum 1 minut, Ion_Bumbu a spus: Da` masina aia in care a intrat "eroul" ati vazut-o in filmare??? Eu NU, sa dea gaia, de unde a aparut? Eu am renuntat sa mai incerc sa vad de unde venea dupa ce am facut asta de 7 ori... am zis ca poate nu vad bine... Link spre comentariu
merck Postat Luni la 16:08 Partajează Postat Luni la 16:08 https://www.facebook.com/reel/1178158203883192 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Luni la 16:33 Partajează Postat Luni la 16:33 (editat) Fara suparare blituitul ala inseamna atentie si in functie de ce semne face soferul intri sau stai deci acolo merge vorba : di vina sintiem amindoi! Daca vrei sa-l atentionezi aprinzi faza lunga fara sa blituiesti. Asa se poarta pe aici. Acum 41 minute, informer a spus: Eu am renuntat sa mai incerc sa vad de unde venea dupa ce am facut asta de 7 ori... am zis ca poate nu vad bine... Am incercat sa dau incet si tot n-am vazut nimic Editat Luni la 16:35 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
doru3160 Postat Luni la 16:40 Partajează Postat Luni la 16:40 Acum 44 minute, informer a spus: Eu am renuntat sa mai incerc sa vad de unde venea dupa ce am facut asta de 7 ori... am zis ca poate nu vad bine... Am crezut că numai eu nu am observat de unde a apărut ăla de s-a pocnit în drum. Link spre comentariu
sesebe Postat Luni la 16:41 Partajează Postat Luni la 16:41 A fost permanent opturata de mașină. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Luni la 16:50 Partajează Postat Luni la 16:50 Atunci ar fi cazul sa-mi predau permisul... Link spre comentariu
merck Postat Luni la 16:51 Partajează Postat Luni la 16:51 (editat) Acum 19 minute, Ion_Bumbu a spus: Fara suparare blituitul ala inseamna atentie Eu prima data am crezut ca o fi mers prin gropi si a iesit blitz, dar apoi am vazut ca se aprind si luminile de pe cabina (deci faza lunga). De bun simt faci de doua ori semn cu faza lunga unui in semn ca il lasi. Blitz de 3 ori in semn de atentie ... n-am vazut. P.S. Prima data eu vad doua blitzuri "clasice", adica ii da voie sa intre, apoi apare o pauza si apoi mai face un blitz, probabil: hai baa!! si asta inca nu se misca dupa care ii intra in fata. Editat Luni la 16:53 de merck Link spre comentariu
Усилитель Postat Luni la 17:36 Partajează Postat Luni la 17:36 in Ro ,dupa noile legi ,orice semnalizare cu farurile sunt contraventie si se sanctioneaza...."" Codul Rutier reglementează folosirea semnalelor luminoase sau sonore în trafic. Iar șoferii care nu se conformează riscă să fie sancționați de poliția rutieră. Legea prevede amenzi cuprinse între 330 și 495 de lei, la care se adaugă și 2 puncte de penalizare."" Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Luni la 17:49 Partajează Postat Luni la 17:49 Semnalizarea cu farurile se foloseste de cind s-a inventat autorurismul cu faruri electrice... Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Ieri la 07:03 Partajează Postat Ieri la 07:03 (editat) Clipul penultim:Nici eu nu am vazut de unde vine ala, am repetat clipul de 5 ori. Cel cu blitzul-i-a facut semn sa iasa, ala ori nu s-a prins, ori a percutat mai greu si i-a iesit in fata. Suceava style, la fel se intampla si la cedeaza sau stop: asteapta, vede ca vii, cand te apropii iti iese in fata si merge ca mortul. Editat Ieri la 07:08 de rinaldoparaipan 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum