dragostalpau Postat Duminică la 04:49 Partajează Postat Duminică la 04:49 s-a gandit cineva ca poate nu avea cum sa-l vada pe cocalarul cu bmw depasind ilegal duba ? ca duba nu e transparenta ? Link spre comentariu
daniels Postat Duminică la 08:09 Partajează Postat Duminică la 08:09 Acum 3 ore, dragostalpau a spus: s-a gandit cineva ca poate nu avea cum sa-l vada pe cocalarul cu bmw depasind ilegal duba ? ca duba nu e transparenta ? Si atunci cum intri in intersectie daca nu esti sigur ca drumul e liber? Inseamna ca duba s-a vazut. Trebuia sa astepte sa treaca duba si apoi vedea ce se mai intampla. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Duminică la 08:29 Partajează Postat Duminică la 08:29 Acum 17 minute, daniels a spus: Si atunci cum intri in intersectie daca nu esti sigur ca drumul e liber? Inseamna ca duba s-a vazut. Trebuia sa astepte sa treaca duba si apoi vedea ce se mai intampla. tu ai permis pentru vreo categorie, altele in afara de Am sau Tr ? Link spre comentariu
daniels Postat Duminică la 08:54 Partajează Postat Duminică la 08:54 Vrei o poza dupa permis? Nu am tractor. Eu cred ca multi confunda traficul urban cu cel extraurban. Link spre comentariu
Tavi Postat Duminică la 09:40 Partajează Postat Duminică la 09:40 Acum 4 ore, dragostalpau a spus: s-a gandit cineva ca poate nu avea cum sa-l vada pe cocalarul cu bmw depasind ilegal duba ? ca duba nu e transparenta ? Inainte de duba e si un VW mic negru care trage frumos pe dreapta cand vede ce s-a intamplat Touran-ul a vazut VW mic venind nu foarte repede si si-a calculat el ca ar avea timp sa treaca , nu a calculat bine , a mers ca melcul si ghinionul s-a numit BMW cu viteza ilegala in depasire ilegala Cel de pe partea opusa nu a schitat niciun gest ptr ca a fost mai destept si a calculat corect ca nu are cum sa treaca Amandoi vinovati , cum am spus 1 Link spre comentariu
daniels Postat Duminică la 09:48 Partajează Postat Duminică la 09:48 Sunt amandoi vinovati, dar accidentul e provocat de cel mai prost. Link spre comentariu
sesebe Postat Duminică la 14:40 Partajează Postat Duminică la 14:40 Cel de pe partea opusa putea vedea mașina care vine cu viteza în depășire. Cel accidentat nu avea cum sa o vadă din cauza microbuzului. 1 Link spre comentariu
daniels Postat Duminică la 14:52 Partajează Postat Duminică la 14:52 Voi nu pricepeti ca in intersectiile dirijate este permisa depasirea? Ca nu e permisa depasirea in acea intersectie e un caz particular. De unde stie cel care are STOP ce restrictii are cel de pe drumul cu prioritate? Cum s-a asigurat daca nu a vazut ca are drumul liber? Nu confundati traficul urban unde se merge cu 15...20km/h si unde depasirile nu-si au rostul, cu traficul extraurban cand vorbim de alte viteze. Link spre comentariu
merck Postat Duminică la 14:59 Partajează Postat Duminică la 14:59 https://www.facebook.com/reel/1142795143976096 Link spre comentariu
Tavi Postat Duminică la 16:42 Partajează Postat Duminică la 16:42 Parca acum se pot trimite filmarile la politie Sa vedem cum se simte soferul de tir fara servici 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Duminică la 18:10 Partajează Postat Duminică la 18:10 Se pot trimite, dar trebuie sa fii tare suparat pe faptas ca sa te inhami la o informare de genul asta. Pierzi gramada de timp cu birocratia, dar daca te invartosesti si crezi ca merita, da il rezolvi. Link spre comentariu
validae Postat Duminică la 18:25 Partajează Postat Duminică la 18:25 Poți să pui filmarea pe feisbuc mai simplu, parcă e un loc unde se postează din astea.Sunt nevoiți atunci să se sesizeze din oficiu, fiind loc public... Link spre comentariu
doru3160 Postat Duminică la 19:07 Partajează Postat Duminică la 19:07 Eu vorbeam de legea proaspat scoasa pt asa ceva. Daca era suficient facebuce, nu mai scoteau legea. Nu se sesizeaza nimeni din oficiu, si nu se face nimic pe baza filmarilor de pe retele de socializare. Poate doar in cazurile de omor, sau in curs de investigare, altfel, la cate filmari apar zilnic, nu ar mai fi bombardieri pe strada. Link spre comentariu
validae Postat Duminică la 19:46 Partajează Postat Duminică la 19:46 Eu nu aș fi atât de sigur... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum