Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Voi chiar nu vă plictisiți să tocați mereu același lucru ? De două pagini tot pe depășirea aia vă contrați, dar al naibii dacă vreunul vrea să renunțe.....

Link spre comentariu

Pai daca renuntam nu mai facem trafic!

La colegul nostru e suficient sa-i spui ca n-are dreptate si indiferent ca are sau nu se lasa cu 3 pagini de contre.

:d e distractiv de discutat cu el si mai ales ce alte exemple si contraexemple gaseste.

In cazul de fata am mai spus si a mai spus un coleg, totul depinde de cel care este la volan si ce experienta are in condus, cred ca mai este inca valabila limitarea vitezei de deplasare pe autostrada la soferii incepatori...110km/h, oarecum e atunci, le taiem capul la incepatori ca nu merg la 130-140km/h?

Se intimpla destul de des sa fii obstructionat sau sa obstructionezi dar atit timp cit este ca in filmuletul ala, doar un "egoul propriu" nu e mare lucru.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Uneori insistati pe detalii inventate/presupuse.  Eu nu vad vreo problema in acel video. 

Sunt soferi si soferi... 

Nu poti cere aluia din fata ta sa face ce faci tu.   N-ai cum. 

Ce sa spun, s-a apropiat unul de curul aluia si gata, sicanare, abuz, bizon la volan, etc.  Calci putin frana cat sa se aprinda stopurile si se departeaza ala imediat.

Metoda verificata!!!! :)

Cum toti prostii au acum telefoane si vomita pe retelele de socializare, acum au si camere de bord .  Deja sunt experti in a fi si mai prosti.

Unii se plictisesc teribil. 

Uneori ma intreb cat timp petrec/pierd cu astfel de rahaturi din care nu se aleg cu nimic, in afara de o stare continua de agitatie.

Asta-i boala, maica!!!! :scarpin

Editat de Alic
Link spre comentariu

Viteza maxima pe autostrada este de 130Km/h dar viteza minima nu exista setata in lege ci doar categoria de vehicule ce nu pot depasi 50Km/h.

110Km/h este o viteza rezonabila de deplasare pe autostrada chiar si daca ar sta ceva mai mult timp pe banda 2. Vrei sa ma musti de fund ca nu merg la limita de viteza n-ai decit pt ca tot tu imi vei plati reparatia.

Pt cei ce nu mai stiu cum este sa conducii o masina mai veche si mai ieftina (sau cu mici defectiuni), sa se uite bine pe filmare si sa vada ca masina tremura cam tare la acea viteza iar daca directia era asistata doar mecanic (hidraulic) nu se intareste pe masura ce viteza creste si este foarte obositor sa conduci cu viteza mare distante lungi.

Link spre comentariu

De aia mai exista si alte mijloace de transport. Tren, microbuz, avion.

Daca nu esti in stare sa-ti intretii masina mai bine renunti la ea. Risti sa faci belele  unor oameni nevinovati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări