validae Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă Luând ca reper balustradele de pe margine care estimez că au cam 3 metri lungime bucata, am văzut că prin cadru trec aproape trei balustrade pe secundă.Deci ar fi cam nouă metri pe secundă.Asta ar fi cam 30km/h dar cred că e mai puțin.Deci mergea corect. Oricum pe copil nu l-a pocnit cu 30km/h că-l arunca bine de tot.... Link spre comentariu
Tavi Postat 11 ore în urmă Partajează Postat 11 ore în urmă Soferul mergea legal si a franat cand s-a aruncat copilul in drum , ca aia nu e trecere de strada corecta , deci soferul se uita la drum Ce nu a facut bine = nu a anticipat ca doi copii in apropierea unei treceri de pietoni pot face surprize In localitati trebuie sa te uiti bine de tot in toate zonele cu treceri de pietoni si in toate zonele cu masini parcate oblic pe sensul tau de mers 2 Link spre comentariu
Marian Postat 9 ore în urmă Partajează Postat 9 ore în urmă Vina e comuna, mi se pare evident. Copilul nu s-a asigurat, iar soferul nu a fost atent/atenta. Nici macar nu mai conteaza cu ce viteza s-a apropiat de trecere, daca era atent/atenta ar fi vazut intentia clara a acelui copil de a traversa, se vedea de la metri buni ca vrea sa traverseze, preventiv era sa opresti din timp. Pentru asa ceva se rateaza examenul practic fara discutie! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum