Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 36 minute, Ion_Bumbu a spus:

Adica ala care trece uitindu-se in dreapta?

Nu suntem in Gaza ca sa ucidem un copil doar pentru ca la trecerea de pietoni s-a uitat in dreapta in loc sa se uite in stanga!

Cred ca nu cunosti prevederile codului rutier care precizeaza:

Citat

atunci când se află pietoni în imediata apropiere a trecerii pentru pietoni, aveți obligația de a reduce vitea de deplasare până la 30 de km/h în localități și 50 de km/h în afara acestora, pentru a putea opri în condiții de siguranță în cazul în care pietonii se vor angaja în traversare.

Dobitocul care a lovit copilul avea clar peste 30km/h (ca inginer ar trebui sa iti dai seama ca la 30km/h nu-l izbea in halul ala!!!) si mai are si timp mare de reactie pana apasa pedala de frana!

Link spre comentariu

Maestre, nu lua foc degeaba, daca unu care se angajeaza pe trecerea de pietoni la virsta aia nu stie in ce directie sa se uite inseamna ca e idiot! atit am comentat.

Ca trebuie sa-l protejam e alta teaba si nimeni n-o contesta.

Link spre comentariu

Șoferul ăla circula cu viteză redusă, iar copilul s-a aruncat efectiv în fața lui, dar viteza era mică.Altfel nu se ridica copilul fără nicio problemă de jos.Ca vinovat tot șoferul este, că trebuia să intuiască ce vrea ăla micu să facă....dar copiii trebuie dăscăliți mai mult că trecerea de pietoni îți dă un drept, nu te și protejează când ești tâmpit....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări