Sharky Postat Noiembrie 20, 2024 Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 Acum 13 ore, Alic a spus: Asta a fost sancționat după un sfert de oră și desfăcut contractul de muncă. Era soția la volan, eu în dreapta. Ne-am întors la postul de poliție, că tocmai trecusem de el. Masina era parcată acolo, la primarie. Politia are sediul intr-o anexă a clădirii primariei. Se pare că avea și o bere, două, la activ. F bine! Poate asa se invata minte. Felicitari ca ai luat atitudine! A fost o discutie cu privire la eroare vitezometru vs gps. Am testat iar la e90 cu rotile de iarna umflate la 2.2 spatele, prima data cu fata de vara uzata la 2mm si dezumflate la 1.8bar si apoi iarna ca noi umflate la 2.5 bar. Aceleasi rezultate semn ca viteza se citeste de pe rotile spate. Asta am confirmat si la e39 cand am tinut masina cu rotile spate in aer. Fata degeaba am invartit-o in aer. Bun, acu rezultatele: meniul digital bord vs ac- indica identic, atat doar ca acul e mai greu de citit, nu stii exact unde sunt 60 la ora, mai misti capul altceva citesti, dar consideram bord digital egal bord cu ac la orice viteza. viteza - eroare fata de gps 30kmph 3kmph diferenta 60 4 100 5 120 5 150 8 160 8 Se pare ca cu aceste gume eroarea e ceva mai mare fata de cele de vara. e observa o oarecare proportionalitate asa cum a spus sesebe. Viteza din meniul secret e cu 2- 3kmph mai mica. Nu pot afișa deodată viteza in cifre si viteza din meniul secret. Am luat in considerare doar zonele drepte de autostrada, fara viraje, fara suisuri, coborasuri. Vitrezele sub 100 confirmate si pe DN in aceleasi conditii. Cand o sa scot iar mercedesul din hibernare refac testele. Acolo din ce tin minte eroarea era mai constanta. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 20, 2024 Partajează Postat Noiembrie 20, 2024 La mine viteza maxima pe autostrada - 130 + 9 pe GPS este indicata 146 => 7 km , 146 am si setat sa ma anunte daca nu sunt atent si depasesc Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 21, 2024 Partajează Postat Noiembrie 21, 2024 https://www.facebook.com/reel/249871019690073 Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 21, 2024 Partajează Postat Noiembrie 21, 2024 https://www.facebook.com/reel/2844957788998716 Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 21, 2024 Partajează Postat Noiembrie 21, 2024 Cat de tâmpit sa fi fost tiristu https://www.facebook.com/share/v/13v6miySGX/ Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 22, 2024 Partajează Postat Noiembrie 22, 2024 (editat) S-a luat la întrecere cu turismul alb ce era pe cale sa-l depaseasca si a aratat ce muschiu are. Nu ala cenusiu. Editat Noiembrie 22, 2024 de franzm Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 22, 2024 Partajează Postat Noiembrie 22, 2024 Cred ca făcea un live pe tik tok, cu denumirea, da-mi un exemplu de om prost. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Noiembrie 22, 2024 Partajează Postat Noiembrie 22, 2024 (editat) Pacat de cel/cei din masina rosie, oricum, n-a(u) simtit nimic... Editat Noiembrie 22, 2024 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 22, 2024 Partajează Postat Noiembrie 22, 2024 Zau de m am uitat atent la film. Doar acum am vazut mașina rosie. De aia nj opresti pe autostradă si daca esti nevoit esti cu ochii in 4. Masina trebuia sa fugă de acolo cand vedea ca vine bizonu. Sa speram ca a fost goala... Uite alt cretin. https://www.facebook.com/share/v/1DSXKYdf45/ Eu recunosc ca mai calc cate o linie, depasesc viteza, dar cand o fac nu pun pe altii in pericol. In schimb sunt altii care merg incet dar tot te omoară. Astia nu ar trebui sa aiba voie sa conducă. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 https://www.facebook.com/reel/3426450217657153 Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 mi-a placut! https://www.facebook.com/reel/601023052262368 Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 A primit ce merita....a fost primul în parapet. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 23, 2024 Partajează Postat Noiembrie 23, 2024 Nici macar nu a primit. Si a facut o cu mana lui. Cand ești prost, o meriți! Comentariile ca deobicei oglindesc nivelul de retard tipic: Chipurile cel cu filmarea e vinovat ca vezi doamne, nu l a lasat... Cand treaba era simplă, gipul a mers mai repede decat stia soferul conduce... Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 25, 2024 Partajează Postat Noiembrie 25, 2024 Legat de eroare vitezometru am mai cautat prin meniu: Pe langa v eff am gasit v anz, care este viteza afisata in cifre, egala cu cea din bord. Sub 50 la ora sunt 3kmph diferenta peste sunt 4, pana la 160. Diferența intre v din meniu secret si viteza afisata pe ace si digital. Asadar acesta este un offset constant, adaugat de producator. Exact ca la Mercedes. Iar peste acest offset intra eroarea proporțională cu viteza. Cred ca daca as reseta viteza medie ar indica dupa viteza efectiva, cea considerata de masina reala. Dar nu am cruise control si nu pot tine viteza la fix constanta doar din pedala. Apoi am mai înregistrat Urmatoarele diferente intre viteza gps si viteza efectiva( aia mai mica) din meniul secret. Gps. Bord efectiv. Bord indicat. Eroare fata efectiv. Eroare totala bord 157 160 164 4 7 137. 140. 144. 3. 7 107. 110. 114. 3. 7 Testat pe a2, zonele drepte, noaptea, liber, 2c, carosabil uscat. Deci vorba aia, cand credeti ca o echipa de ingineri nu e in stare sa faca un vitezometru ok, hai mai bine sa ne mai gândim... Link spre comentariu
ady2006 Postat Noiembrie 25, 2024 Partajează Postat Noiembrie 25, 2024 La unele ceasuri de bord din gama VAG pot sa-ti modific dumpul ca sa-ti indice fix cum ai chef. Toate indicatoarele analogice nu doar vitezometrul. Fara indoiala ca si la alte marci este posibil acelasi lucru dar nu m-a interesat pe mine. Nu este chiar o chestie utila. Ok, e util sa poti modifica vitezometrul din mile in km si turometru din benzina in diesel dar acolo se cam termina utilitatea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum