Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Prostii cartierului la volan.

Dupa noua lege poti trimite doar filmarile cu condus agresiv.

Daca un nebun circula pe contrasens in curbe sau pe autostradă sau in alte împrejurări in care pune in pericol viata celorlalți, se pare ca nu e interesant pt milițieni.

Conteaza doar ca a dat blitzuri sau a mers prea aproape de cel din fata.

Link spre comentariu

De ce ne-ar interesa pe noi ca purta sau nu centura, in acest caz in care vinovatul s-a autoaccidentat?

Doar ca sa ne demonstram ca avem dreptate cu privire la purtatul centurii si sa ne umflam ego-ul?

Sau ca sa ne exprimam satisfactia ca un sofer de BMW a patit ceva si sa demonstram cat de mici am ajuns ca oameni?

Exista o vorba care descrie exact acest caz:

Fiecare pasare pe limba ei piere.

PS

Cand cade masina in vreo apa sau cand ia foc, centura se blocheaza iar soferul nu poate iesi si moare ars sau innecat, o fi buna centura?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, draku a spus:

Cand cade masina in vreo apa sau cand ia foc, centura se blocheaza iar soferul nu poate iesi si moare ars sau innecat, o fi buna centura?

pai ti-o desfaci repede cand treci podul.

pe bune, unde ai vazut tu inchizatoare de centura blocata?

Daca nu ai centura pusa cand te rastorni sau lovesti ceva (sau te loveste pe tine ceva ca tu esti un sofer bun oricum) s-ar putea sa nu vrei s-o desfaci ca o sa ai creierii pe parbriz si o sa ai gandirea incetosata.

Cei care se inneaca cand se rastoarna in apa nu o fac din cauza centurii ci din cauza ca-si pierd cunostinta si cand se trezesc se panicheaza. Am facut training pentru asa ceva si stiu cum e, cabina de elicopter care loveste apa si se roteste cu capul in jos trebuie sa iesi din ea sub apa scotand chederul de la geam. (macar e apa relativ calda nu ca in Marea Nordului) - sa-ti scoti centrura e cea mai mica problema daca esti in apa cu capul in jos, panica te omoara sau geamurile electrice (in cazul masinilor)  sau colegul de langa tine nu centura.

RR

PS- eu nu i-as amenda pe cocalarii care nu-si pun centura (adica pe astia cu climatizare bizonica)

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
Acum 18 minute, roadrunner a spus:

pe bune, unde ai vazut tu inchizatoare de centura blocata?

Ce te freaca pe tine grija? Lasa dom'le omu' in treaba lui, ce te bagi?

Nu-i deajuns ca mama prostilor este gravida tot timpul, mai vrei sa mai salvezi si prosti? Vezi ca ma'nervezi! 

Uai ci oamini uai! 

Link spre comentariu
Acum 2 minute, merck a spus:

Ce te freaca pe tine grija? Lasa dom'le omu' in treaba lui, ce te bagi?

sa mananca si gura lor o paine.

Citat

Nu-i deajuns ca mama prostilor este gravida tot timpul

cu tripleti.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Ştiu caz de maşină derapată peste un şanț şi căzută,pe roți,de la cca 1,5m.Şoferul a avut o vertebră parțial tasată,din cauză că a preluat şocul aterizării odată cu maşina.Dacă n-avea centura pusă riscul afectării coloanei vertebrale era mai redus.

Privitor la accidentul celui cu BMW în Buc,eu nu m-aş bucura de necazul lui sau să-l acuz că nu şi-a pus centura,că e şmecher.Nu putem şti de ce nu şi-a pus centura,mai apoi greşeli în trafic se pot întâmpla oricui...

Link spre comentariu
Acum 9 minute, BRANCA a spus:

Privitor la accidentul celui cu BMW în Buc,eu nu m-aş bucura de necazul lui sau să-l acuz că nu şi-a pus centura,că e şmecher.Nu putem şti de ce nu şi-a pus centura,mai apoi greşeli în trafic se pot întâmpla oricui...

Masinile de peste 15 ani beep-aie daca nu ti-ai pus centura, deci asta da nu si-a pus centura s fost pentru ca s-a crezut smecher gandind ca fiind in BMW nu i se poate intampla ceva. 

Link spre comentariu

Mai sunt "expertii" care spun ca nu isi pun centura ca masina are airbag si nu mai are rost.

Iar pt bipait bagi o cheie de centura si tace.

Daca pe roti cazuse, cu sau fara centura tot aia era.

Ba poate mai bine cu centura ca daca stai drept pe scaun ai sanse mai mari sa preiei socul cu coloana dreapta.

Fara centura poate cazi strâmb peste cotiera sau cu o fesă pe aripioara laterală a scaunului.

Nu stiu ce scenarii fantasmagorice credeti voi ca apar in care nu cazi odata cu masina. Poate daca zbori prin geam...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări