Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Acum 14 ore, merck a spus:

Cum pot unii intra atat de incet in asa intersectie!? 

Iar daca va uitati putin a fost o ezitare (botul masinii se urca si coboara..), moment in care pariez ca s-a uitat la dreapta lui si a crezut ca poate intra.. cu atat mai mult cu, cat era atat de avansat in fata aluia si nu mai putea face nimic..

Un idiot, in acel moment critic.

Si daca nu ma insel nici nu avea voie sa intre acolo din moment ce il incomodeaza pe asta care e cu, camera si care probabil urma sa vireze pe strada de pe care ala cu alb tocmai venea.. Iar asta cu camera avea prioritate peste cel cu alb.

Si toate astea din cauza unui tupeu nerusinat/idiotic in care si altii nevinovati si prudenti sunt victime.

Praf s-a facut vanul ala! 😣😢🥺

Editat de DjOhms
Link spre comentariu
Acum 20 minute, sesebe a spus:

Dar eu îl vad ca trece peste linie continua asta care a cauzat accidentul. 

Ca bine zici! 

Am presupus ca nu se vede in filmare ca e linie continua. Dar prin comparatie cu, cea din stanga e clar ca e continua cea din dreapta!

Ce tamp..

Link spre comentariu

https://www.facebook.com/share/v/GAsFCV1LamYGN88i/

De pe net. Cretinia asta de a circula pe contrasens cu jumătate de masina.

Totodată in video se vede cum un SUV e mai sigur... că se răstoarnă 

https://fb.watch/vwrt8_amAo/

Un alt blogger isi da in petec.

Condamna comportamentul agresiv in trafic in timp ce sta pe banda 2 si 3 nejustificat. Intre timp toti "agresivii" il depasesc prin dreapta, ca doar n-o sa stea ore intregi dupa prostu satului care s-a blocat langa parapet.

Probabil pretextul lui e ca merge cu viteza maxima legala.

La fel de periculosi ca si cocalarii sunt bagatorii de seama, justitiarii de serviciu care fac pe dracu in patru sa incurce lumea pe baza unor principii morale.

Link spre comentariu

Copiii de azi au acces rapid la informatie. Au vazut și ei că dacă babacii au bani poți face ce vrei pe șosele.
Acum ceva zile un complet de judecată a stabilit că trebuiesc probe noi într-un dosar deoarece avocații unui tânăr fugar, cu parinti cu multi bani, au afirmat că medicii au maltratat victima acidentului, care a fost călcată de soferul beat și drogat.

Editat de mihaiaurul
Link spre comentariu
Acum 13 ore, mihaiaurul a spus:

Copiii de azi au acces rapid la informatie. Au vazut și ei că dacă babacii au bani poți face ce vrei pe șosele.
Acum ceva zile un complet de judecată a stabilit că trebuiesc probe noi într-un dosar deoarece avocații unui tânăr fugar, cu parinti cu multi bani, au afirmat că medicii au maltratat victima acidentului, care a fost călcată de soferul beat și drogat.

Daca imi permiti as nuanta putin afirmatia ta cu accesul informatii al copiilor.  Nuu.. copii de azi au acces mult prea usor la prostii, lucruri care dimpotriva le starneste o curiozitate pentru lucruri care poate nu sunt civice, normale... ci acele lucruri care sar/trec/nu respecta norme, normalitate, pe care un parinte in mod normal si firesc poate ar vrea sa i le arate, sa il indrume.

Nu copilul se plictiseste repede de "tema" aia cand stie ca poate afla alte lucruri din alta parte.

Am copil si stiu..

Iar faza cu soferul drogat si medicii.. e aproape firesc ce se intampla camd ai bani si iti permiti un avocat puternic.

E ca in situatia cand angajatul isi da in judecata patronul dintr-un motiv probabil foarte serios! Foarte probabil are sanse mici sa castige. Pentru ca parghia/sansa cea mai mare a angajatului, Sindicatul nu mai exista!

Si stii care e viitorul?

Cel in care cei cu bani, cu avocati buni, platiti bine castiga. Pentru ca sunt cei care isi permit avocati puternici.

Mai avem sanse ca angazati sa castigam pe buna dreptate, cand un abuz se intampla, cu Sindicate pregatite/puternice.. (daca esti angajat.. probabil iti stii "locul"..). 

Editat de DjOhms
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări