Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

In Romania nu ai nici o sansa in fata organelor. Tot timpul organu' are dreptate! Si noi trebuie sa inghitim minciunile lor. 

Din descriere este clar ca Militia i-a folosit drept scuturi umane:

Citat

Pe scurt: Da. Aceasta este mașina mea și da, suntem vii, și eu și soția mea. Am fost folosiți drept SCUTURI UMANE de către Poliția Română! Ieri, duminică, 20.10.2024, în drum spre Sibiu, în localitatea Șelimbăr, un echipaj de Poliție ne-a făcut semn să oprim pe loc, noi și ceilalți participanți la trafic, astfel blocând ambele benzi de circulație pe sensul spre Sibiu. În felul acesta, șoseaua era blocată și nu se mai putea înainta. Cu toții am rămas în mașini, nedumeriți, fără nicio explicație din partea agenților de Poliție prezenți la fața locului…..N-a mai durat decât câteva secunde până când am fost loviți din spate, din plin, de mașina furată. În urma impactului am fost aruncați, cu tot cu mașina noastră, aproximativ 15 metri în fața.”

https://sibiuindependent.ro/2024/10/21/acuze-in-urma-accidentului-de-langa-selimbar-politia-ne-a-folosit-drept-scuturi-umane/

Nu se va raspunde niciodata la intrebarile:

Citat

1. De ce a fost nevoie de scut uman atâta timp cât Poliţia avea acel instrument de oprire forţată a maşinilor (banda cu ţepi), care oricum era de ajuns pentru a duce la prinderea făptaşului?

2. Dacă tot ne-au oprit, de ce nu ne-au evacuat rapid înainte de producerea impactului? Ar fi fost doar nişte maşini avariate şi poate nici acelea dacă echipajul de la faţa locului ne-ar fi spus să degajăm benzile de circulaţie şi să ne retragem cu maşinile pe marginea şoselei. (...)”.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/am-fost-folositi-drept-scuturi-umane-de-catre-politia-romana-controverse-dupa-cursa-din-sibiu-pentru-prinderea-unui-sofer.html

Militia stia (ca de aia a oprit acele masini) ca vine handicapatu' ala de drogat cu viteza, deci a pus cu buna stiinta viata bietilor oameni in pericol! 

Sa vad acum ca Tavi Pârţea comenteaza incidentul! Va merge pe burta ca stie foarte bine ca Militia a comis o infractiune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări