Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Citat

Sigur nu erai la curent dar in Dubai au fost vaccinati toti! 

cand incepi o propozitie ca mai sus suna ca o aroganta maxima, ca si cand ai higher moral ground. Eu nu am probleme cu asa ceva pentru ca stiu clar despre persoana mea dar asta taie din start apetitul pentru o discutie inteligenta.

E mult mai bine sa fi modest si sa incepi cu "Poate nu erai la curent cu...." pentru ca nu poti fi sigur de ce facut sau n-a facut cineva candva sau ce  acitit sau ce scoli a urmat etc.

Citat

Cei care sufocă traficul prin orașele României, Oamenii Degeaba.

acu nu fi si tu arogant, daca are carnet isi plateste taxele si masina e in regula (si nu e untoxicated) tot cetateanu are dreptul sa fie la volan, cui nu-i convine sa ia autobuzul sau pe jos ca nu se intampla nimic cu el.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
15 minutes ago, merck said:

Mie nu imi este rusine sa recunosc ca la inceput am zis ca nu are nici in clin nici in maneca ivermectina si tratamentul covid19 (nu stiu daca am scris si pe forum, dar recunosc ca am zis-o unor apropiati). Ulterior cand am vazut ca apar niste probe nu am ramas ca boul consecvent ci am acceptat realitatea/schimbarea. 

Chiar nu observi că nu interesează pe nimeni ivermentina ta ? Nici Covidul de tip 19.
Eu chiar credeam ca ai o explicatie serioasa pentru ce ai afirmat mai sus, ceva de genul "soferii au devenit mai agresivi dupa pandemie".

Link spre comentariu

nevasta-me a observat imediat dupa pandemire cand s-a reluat traficul a fost o perioada cu multe "cascadorii" de parca isi iesisera din mana soferii. SI intradevar a fost statistic dovedit ca au crescut numarul accidentelor dupa care si-a revenit la limitele normale (vorbesc de IRL)

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
Acum 8 minute, roadrunner a spus:

eu imi pun frecvent intrebarea "unde se grabesc astia" cand mai conduc prin Ro

Da unde se grabesc aia de peste gard? 

Cand financiar te duci in jos ca asa sunt vremuri ai nevoie de "reusite" in alte domenii. Ori o "vitejie" la volan iti umfla pipota in tine si simti si tu macar acolo pentru cateva secunde ca esti pizdos si abia astepti weekend-ul sa te dai mare in fata pretinilor la o bere. 

Deci daca dimineata in drum spre job apesi mai tare pedala de acceleratie si te strecori de 4-5 ori prin trafic ai multumirea ca ti-a iesit smecheriile si esti si tu un pizdos nu un papagal. Cui nu i se face inima cat un vapor cand fiind la volanul unei dube plina cu marfa sau intr-un Citroen C1 sau Peugeot 108 ai ajungand in spatele unui bolid (ceva de la 200cp in sus) care merge regulamentar si cand ii dai flash-uri se da pe dreapta si te lasa sa te duci? Uiti sa si respiri dupa o vitejie din asta! 🤣 L-ai "facut" pe un fraier cu un bolid! Cine mai este ca tine? Deci apare satisfactia cu secretia de endorfine si te crezi cu 4 perechi de c_aie. 

Toata lumea cauta sa iasa in evidenta! 

Tu esti mebru de mult timp pe forum, dar foarte recent ai inceput sa devii activ si sa scrii in multe topicuri. De ce? 😂

Ce s-a schimbat? 

Acum 10 minute, teomishu a spus:

Eu chiar credeam ca ai o explicatie serioasa pentru ce ai afirmat mai sus, ceva de genul "soferii au devenit mai agresivi dupa pandemie".

Si ce nu ti se pare serios cand ti-am spus ca situatia economica (mai exact scaderea puterii de cumparare) este explicatia? Deja am scris mai sus cum fiecare om are nevoie de reusite/satisfactii/multumire. Inainte banii le ofereau anumite posibilitati (mai pleca omul in concediu, mai mergea la un eveniment), in prezent cand unii o duc din ce in ce mai rau sunt inflamati imediat ce s-au trezit din pat si e clar ca si la volan actioneaza ca atare.

Cand dispare gradul de multumire => individul devine mai agresiv. 

Link spre comentariu
25 minutes ago, roadrunner said:

acu nu fi si tu arogant, daca are carnet isi plateste taxele si masina e in regula

Nu sunt arogant, dar tipul asta de oameni degeaba care se grăbesc nicăieri sunt cei agitați care înjură, claxonează, "se bagă" și au tupeu în trafic.
De parcă se oprește Pământul în loc dacă nu-i dă lui cineva prioritate într-o intersecție dificilă.

Editat de teomishu
Link spre comentariu
Acum 2 minute, teomishu a spus:

dar tipul asta de oameni degeaba care se grăbesc nicăieri sunt cei agitați care înjură, clanxonează, "se bagă" și au tupeu în trafic.
De parcă se oprește Pământul în loc dacă nu-i dă lui cineva prioritate într-o intersecție dificilă.

In opinia ta, in trafic acestia sunt majoritari sau minoritari?

Acum 4 minute, roadrunner a spus:

am mai mult timp

Deci muncesti mai putin! 

Maaa, maaa, ai aflat si tu ca daca muncesti nu mai ai timp sa faci bani? 😁

Link spre comentariu

El asteapta un raspuns in care nevaccinarea este motivul! Daca se vaccinau nu mai erau asa de agresivi.

Ghinion, peste gard rata de vaccinare a fost mare si aici vorbim de 4 doze!!!, nu ca unii din Romania care propovaduiesc vaccinul desi nu au facut decat 3 doze cand inlcusiv a 4-a doza era dizponibila. 

Deci orice raspuns care nu propovaduieste vaccinul nu-i bun, tot se vor cere alte explicatii. 

Link spre comentariu
23 minutes ago, merck said:

El asteapta un raspuns in care nevaccinarea este motivul!

Iar ești foarte convins că ești deținătorul adevărului absolut.
Nu, nu asta așteptam.

17 hours ago, merck said:

daca muncesti nu mai ai timp sa faci bani?

Deși nu-mi este mie adresată întrebarea, am să spun că eu chiar am simțit nevoia la un moment dat să am bani mai mulți.
Pentru a-mi satisface dorința de cunoaștere, de a înțelege lumea din jur urmând ceva studii mai deosebite: Facultatea de Medicină, Fizică atomică ...
N-am avut șansa poate și din cauză că unii se duc cu acești bani în Dubai (de exemplu).

Editat de teomishu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări