Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Acum 1 minut, franzm a spus:

Si s-a luat în gura cu jandarmii austrieci.

Asta a fost o mare gresala, mai bine cu nemtiidecit cu austriecii!

:d

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Ion_Bumbu a spus:

Asta vedea tot daca se uita!

https://imgur.com/0Ugulc2

https://imgur.com/uiBmDOl

Da, n-am remarcat acele "cadre", deși am văzut filmulețul. E clar că nu s-a uitat nici  în oglinzi.

Dacă ar fi făcut-o măcar în momentul surprins de poza 2, putea frâna și BMW-ul se putea strecura pentru a-și continua depășirea (ilegală, dealtfel).

Link spre comentariu
1 hour ago, BRANCA said:

Personal îmi vine greu să cred că ăla cu BMW-ul a fost atât de chior să nu vadă semnalizarea.Vedeţi că a ricoşat şi n-a zburat mult.Semn că n-avea viteză f mare...

Screenshot-2021-04-04-at-11-33-18.png

dupa 2 secunde (tirul deja incepe executarea manevrei de viraj la stanga avand macar roata din fata stanga intrata pe contrasens si bmw-ul mai avea inca cativa metri pana la fundul tirului):

Screenshot-2021-04-04-at-15-26-56.png

O secunda mai tarziu:

Deja tirul este intrat si cu rotile din spate pe contrasens, si bmw-ul este cam in dreptul ultimei osii ale tirului. Daca nu avea viteza mare => frana fara probleme!!! Am zis ca un tir are cam 18 metrii lungime si bmw-ul a sters tirul si a mai facut inca cativa metri si a intrat in gradina aia. Deci bmw-ul nu avea viteza???

uiBmDOl.png

O intrebare: cati ani ii dai cocalarului de la volanul bmw-ului? (cocalar este sigur pentru ca are gluga pe cap, daca ar fi fost frig => macar o geaca trebuia sa aiba pe el). In plus studiaza reactia lui cand iese din masina. Nu pare reactia unui om nevinovat. Stie clar ce a facut! (se uita la masina sa evalueze paguba).

P.S. Tu ii tii partea cocalarului pentru ca ai asa ceva prin familie? Ca sincer nu inteleg de ce tii partea unui cocalar cu bmw care a gresit. 

16 minutes ago, +_Florin_+ said:

BMW-ul se putea strecura pentru a-și continua depășirea (ilegală, dealtfel).

De ce sa scape basma curata un cocalar cand face o depasire ilegala? Ca sa aiba sansa sa omoare ulterior un nevinovat in alta depasire ilegala?  A iesit teafar din masina, sa zica merci (desi sigur nu a invatat nimic din aceasta intamplare)!

Link spre comentariu

Domnule, ar scapa nepedepsit daca ar face amiabila.

Daca ajunge politia ramine fara permis pentru depasire nepermisa iar tiristul la fel pentru neacordarea prioritatii la schimbarea directiei de drum...

:d  :d

Link spre comentariu
Acum 12 minute, merck a spus:

Tu ii tii partea cocalarului pentru ca ai asa ceva prin familie?

Cred ca prin asta ai cam intrecut masura...daca vrei sa nu ai pareri contra, anunta de la inceput ca ce spui tu e litera de lege si cine vrea citeste cine nu, nu...dar nu cumva sa se exprime careva, ca te apuci sa-i sari la gat.

Link spre comentariu
10 minutes ago, doru3160 said:

Cred ca prin asta ai cam intrecut masura...daca vrei sa nu ai pareri contra, anunta de la inceput ca ce spui tu e litera de lege si cine vrea citeste cine nu, nu...dar nu cumva sa se exprime careva, ca te apuci sa-i sari la gat.

Nu discutam despre pareri contra, discutam despre comiterea unor infractiuni. Daca cineva comite o infractiune la momentul Tacel cineva trebuie sa plateasca. Daca nu gresea => restul filmului nu mai exista sau si la capitolul logica avem probleme? Cand o sa invatam sa transam niste situatii? 

M-a oftic ca huidu nu s-a pupat cu un camion sau un tir in locul loganului cand a intrat pe contrasens, ma oftic ca mario iorgulescu nu s-a pupat la fel cu un tir sau cu un camion, ma oftic ca astuia cu bmw-ul nu i-a venit din fata un tir sau un camion, ca doar asa se vor rezolva lucrurile! Prea mult timp unii au gresit si au avut bulan si au iesit teferi de prea multe ori din golanelile care le-au facut! 

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Ion_Bumbu a spus:

Daca ajunge politia ramine fara permis pentru depasire nepermisa iar tiristul la fel pentru neacordarea prioritatii la schimbarea directiei de drum...

:d  :d

Nu e chiar așa, la cel cu BMB-ul  dacă nu fac amiabila, dar aici mă îndoiesc de lucrul ăsta, că este și gardul omului în joc, i se reține permisul de conducere pentru depășire pe linie continuă, dar tiristu-lui nu i se poate face lucrul ăsta, i se poate reține neasigurarea la schimbarea direcției de mers și poate nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers dar  și aceste lucruri mai greu, nu sunt probe.

Nu știu dacă ați observat, cel cu BMW-ul a coborât prin dreapta, nu cumva are volan pe dreapta, văd  că și numerele sunt de Anglia, dacă nu mă înșel?  

Link spre comentariu
Acum 10 minute, merck a spus:

Nu discutam despre pareri contra, discutam despre comiterea unor infractiuni.

Nu, discutam despre jigniri aduse unui coleg de forum si atingere la familie, lucru nepermis, indiferent ce cauza crezi tu ca aperi. De ce ti-ai permite sa faci un partener de discutie cocalar, doar pt ca nu-ti place ce spune?

Link spre comentariu
6 minutes ago, woodyteo said:

Nu e chiar așa, la cel cu BMB-ul  dacă nu fac amiabila, dar aici mă îndoiesc de lucrul ăsta, că este și gardul omului în joc, i se reține permisul de conducere pentru depășire pe linie continuă, dar tiristu-lui nu i se poate face lucrul ăsta, i se poate reține neasigurarea la schimbarea direcției de mers și poate nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers dar  și aceste lucruri mai greu, nu sunt probe.

Nu știu dacă ați observat, cel cu BMW-ul a coborât prin dreapta, nu cumva are volan pe dreapta, văd  că și numerele sunt de Anglia, dacă nu mă înșel?  

bmw-ul are volanul pe dreapta si cutie automata.

@doru3160 in cariera ta de sofer, ai depasit pe linie continua sau in viraj fara vizibilitate? 

Link spre comentariu

Citesc si ma minunez cum cred unii ca pierzi prioritatea cind virezi la stinga in fata unuia care incalca linia continua,simpla,dubla,etc...Ai prioritate de trecere cind te afli in depasire ,interzisa prin semne si marcaj?Unde scrie asa ceva?Bravo,dom'le...de aici si acest tip de accident.Mie imi pare rau ca asemenea specimen traieste,inca...

Link spre comentariu

Neasigurare la schimbarea directiei de mers, mestere, urmata de accident.

Nu conteaza ca ala a gresit, a gresit si tiristul lucru pecare-l dovedeste el.

:d

Feriti-va de ei, atita stiu!

Link spre comentariu

Uite ca eu intr-o situatie similara i-am smuls bara fata unui passat si nu mi-a luat nimeni nici un permis.Ala ,tot asa,invoca aberatia cu neasigurarea la schimbarea directiei de mers,desi ma depasea intr-o intersectie pe linie continua si la citiva metri de trecerea de pietoni.Noroc ca politistul respectiv nu stie regulamentul ca dvs,probabil,ma lasa fara permis...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus:

In cazul de fata nu se poate face intelegere amiabila.

Neacordarea prioritatii cui???

Am mai intrebat: ai auzit vreodata expresia "nu a acordat prioritate unui vehicul care circula neregulamentar"? Eu in 40 de ani, de cind am permis, nu am auzit o astfel de expresie.

Editat de d2134
Link spre comentariu

Domnule, aia a depins de politist, bineinteles ca este logic sa-l executi pe cel cu BMW-ul insa mai nou

Politia Romana a invatat un lucru, ei nu dau sentinte cine-i vinovat si cine nu, urmare a nenumaratelor procese in care au iesit sifonati asa ca aplica legea , unu cu depasire pe linie, celalalt cu neasigurare la schimbarea directiei de mers care a dus la producerea unui accident.

Nu convine, se contesta in justitie, sa hotarasca judecatorul care este indreptatit, in lege nu scrie ca poti vira la stinga fara sa te asiguri la sfirsitul liniei continue, de ce, e logic, sa eviti accidenta cu tembeli cu BMW.

Nu mai bine belea ochii ca ceapa cind a virat? ca de uitat, clar nu s`a uitat, se vede din filmul lui cocalarul angajat in depasire.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări