roadrunner Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 (editat) aici pot sa-ti zic la ce pica regulat (la ce sunt abonate) masinile vechi. Furtune de frana vechi, scurgeri de lichid la pistonase la etrieri. Amortizoare - eficienta la amortizoare. Masoara la viteze diferite te pica si la imbalace (aduca nu sunt egale stanga dreapta) Bucsi cauciuc la bara antiruliu, joc la pivoti, joc la rulmenti spate. Burduf la planetara spart. Faruri de plocarbonat matuite, faruri dereglate (sau becuri montate prost) La testul de emisii trebuie masurat la 3000 rpm, daca nu poate s-o tina la 3000rpm din pedala sau din ECU ai picat. Joc bucsile la coloana volan, directie dereglata, cauciucuri aiurea (ne inperecheate) Centuri de siguranta care nu functioneaza, masina care nu se poate incuia. Cauciucul de pe pedale uzat. La aste amai noi care au CAN o scaneaza si-ti dau si un raport de scan (nu te pica la el decat daca e o chestiune de siguranta) RR PS - primul lucru semnezi ca daca se rupe distributia in timpul testului nu e vina lor. Editat Iulie 28, 2024 de roadrunner Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 Cam asa e și la noi, doar că la corectitudine se negociază puternic. Dacă ar opri în trafic o mașină cu probleme cu itp proaspăt și ar anula câteva autorizații, poate ar mai fi și la noi corectitudine. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 https://www.facebook.com/reel/473705805292140 Link spre comentariu
merck Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 https://www.facebook.com/reel/882317183746178 Link spre comentariu
norad Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 Acum 2 ore, roadrunner a spus: Cauciucul de pe pedale uzat. De asta nu am auzit pana acum. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 Ba, am pățit eu. Nu am dat importanță și mi-au făcut revenire. Nu am dat șpagă la nici o mașină pt itp. Si eu am fost revoltat, pt că am văzut ruginaturi și fumigene multe pe stradă, deci nu cu deficiente apărute după itp. Mansonul de pedala era uzat la frână, se vedea metalul pe câțiva cmp în colț, nu incomoda deloc utilizarea normala, dar a trebuit să iau un set și să schimb. Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 Acum 7 ore, doru3160 a spus: Poți sa exprimi un punct de vedere și fără ironii la adresa partenerului de discuție. Sper sa nu se supere , era o gluma care nu era atac la persoana Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 Acum 4 minute, Tavi a spus: Sper sa nu se supere , era o gluma care nu era atac la persoana E in regula, nu m-am suparat, dealfel mai stresez si eu lumea. Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 Si eu ma apropi de 350k si nici nu dau masina pana la 500 k O intretin cu bani si grija si urmatorul ITP e ptr prima data anual , pana acum a fost la 2 ani A iesit perfect la toate capitolele mereu - revizii complete la 15k aprox 9 luni doar la reprezentanta dar merg majoritar extern , la 2-3 ani curatare clapete si EGR Azi in fata mea un Logan nou nu avea niciun bec bun pe frana , daca nici acolo nu poti schimba niste amarate de becuri ... Link spre comentariu
roadrunner Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 (editat) Acum 10 minute, Tavi a spus: Azi in fata mea un Logan nou nu avea niciun bec bun pe frana , daca nici acolo nu poti schimba niste amarate de becuri ... ah pune omu frana mai tare si se ard. (poate vrea bara noua) RR Editat Iulie 28, 2024 de roadrunner Link spre comentariu
merck Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 https://www.facebook.com/reel/3682488705356798 Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 Tare faza , nu intelegeam de ce au avarii si claxoneaza pana a aparut tractorul Eu insa nu mergeam asa repede , nu stii niciodata ce a luat la bord vreunul din petrecareti si te trezesti cu unul care scoate capul pe geam si ramane fara el Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 28, 2024 Partajează Postat Iulie 28, 2024 Defectele la masini tin de masina in sine si exploatare. Greu sa tragi o concluzie generaala mai mult decât ca de are 200k e clar ca ceva tot mai pica ... Legat de pedale eu la toate cazanele le am înlocuit acoperirea. Da un aspect de nou pt aia 20 lei, merita. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Iulie 29, 2024 Partajează Postat Iulie 29, 2024 Acum 16 ore, merck a spus: https://www.facebook.com/reel/882317183746178 O sa-i vedem "vedete" pe FB, rupti in bucati, pe strazi. Paguba-n ciuperci. Sper ca filmarea a ajuns la politie. Link spre comentariu
merck Postat Iulie 29, 2024 Partajează Postat Iulie 29, 2024 Acum 45 minute, DjLeco2021 a spus: O sa-i vedem "vedete" pe FB, rupti in bucati, pe strazi. Da Doamne!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum