Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Salutari,

Initial imi parea mare lucru stabilitatea la schimbarile alea de directie... Nici monoposturile F1 sau avioanele de vanatoare nu pot sta chiar atat de fix pe trasa la ce G-uri sunt acolo. Asa am realizat ca nu-i filmare reala.

Toate bune.

Editat de Iomis
Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru3160 a spus:

N-am văzut niciodată pe unul din asta făcând slalom

IMG-20240702-144408.jpg

"Ascuțioarele cu motoare de drujbă" sunt ieftine și ajung în posesia celor tineri și teribiliști, de asta deranjează atât de mult. Cine are bani să cumpere și să întrețină motorul din foto, intelectual este la alt nivel, nu face spectacol ieftin în trafic.

Cât despre slalom cu o motocicletă așa mare, nu e deloc ușor. În tinerețele mele, în viața de zi cu zi  prefeream Minsk de 125cc decât motoarele unchilor mei, IJ Festival și Ural.

Link spre comentariu
5 minutes ago, BRANCA said:

Sunt și ei ,"legiștii" , speriați.
Prin orășelele din provincie este ceva absolut normal ca un politician, judecător sau interlop local să aibă rezultat negativ după analizele de sânge indiferent ce a citit poliția pe aparat (adică cel testat a căzut din mașină de beat ce era când a deschis portiera).

Link spre comentariu

Inca un pic si scapam de ciolac.

E greu cand la conducere ajung niste analfabeti.

Cel cu moto e pasibil de amenda de il vede un milițian.

Cei de pe judete mici trimit analiza in alta parte. Asa ca poate sa tot astepte judecatoru si fiul de baron.

Dar pe aia nu ii oprește politia, sau ii intreaba asa i ca n ai baut si n ai fumat?

Link spre comentariu
5 minutes ago, Sharky said:

Cei de pe judete mici trimit analiza in alta parte.

Analizele pentru alcool se fac la spitalele județene.
Unde directorul este numit politic, femeia de serviciu lipeste afise electorale in campanie iar câinii din curte latră tot politic.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, merck a spus:

Pai cred ca nu mai este nevoie de raspuns

@merck poza cu ktm-ul ala de 250 e un pic nepotrivita, aia e o motocicleta de motocross in doi timpi care nu se poate inscrie in circulatie (pentru ca nu corespunde normelor) 

https://www.ktmmalaysia.com/product/ktm-250-exc-f-six-days-my23/

uite una care corespunde (street legal)  chiar am mers pe una, face toti banii (toti cei 12.000 Eur)

42HP la 105Kg (exista si variante mai mari 350, 450, 500cc)

image.thumb.png.3131ac7451e2e37d2c87f40c404f85ed.png

@Ovidanie puteam sa jur ca-i o soba...am intalnit cativa pe Transfagarasan acum doua saptamani, vai de mama lor.

IMG-20240702-144408.jpg

legat de "filtrare" mersul intre benzi e legal in UK si IRL dar cu premisa ca e facut cum trebuie adica in cazul in care viteza e mica, sau traficul e complet oprit.

Unul din cele mai intalnite accidente in coloana la stop pe motocicleta e sa te loveasca unul din spate, mi s-a intamplat de doua ori in 42 de ani de mers pe 2 roti (sau sa dea un camion cu spatele - care e horror daca nu ai unde sa scapi )

In IRL multi motocilisti filtreza cand traficul e complet blocat (3 sau 4 benzi pe sens) si mergem printre masini stationate cu avariile puse si cu ochii beliti la usi ca re se pot deschide sau masini care schimba benzi cara sa se asigure.

Soferii stationati pe benzi inteleg bine treaba cu filtratul si chiar creaza spatiu intre ei pentru cei pe doua roti. (chestiune de atitudine ca nu-i obliga nimeni sa faca asta)

In tarile unde nu e voie nu se face.

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Inca una, pe asta am pozat-o in Sibiu, avea numere straine. O fi venit pe platforma, ca sobele nu prea merg in trafic...abea se taraie. 

IMG-20230729-155605.jpg

In sfarsit le-a venit gandul cel bun si modifica ordonanta. Termenul maxim cu care poti ramane fara carnet este de 72 ore. Daca dupa termenul asta IML nu misca un rezultat, ti se inapoiaza permisul pana la eliberarea rezultatelor. In functie de ce iese, il dai inapoi sau il pastrezi. Acum parca mai merge sa risti un drugtest. Daca ai ghinion sa iesi fals pozitiv, mai pierzi 3 zile sa le demonstrezi cat de inteligenti sunt. Sau te incadrezi in marja de eroare, poti scapa fara test de sange. Parca e altceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări