merck Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Eu imi doresc liniste la volan nu dreptate. Sunt satul de toti impotentii frustrati care doar la volan se mai simt "barbati" facand tot felul de manevre idioate. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Liniște la volan o sa ai dacă îl demontezi și te joci cu el în casă. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Acum 2 ore, merck a spus: Că s-a asigurat sau nu, va vedea tiristul cum va explica, sunt curios cum va explica faptul că filma cu telefonul în mână în timp ce conducea cu ochii în GPS.Hai că GPS-ul e fix pe bord, dar manipularea telefonului în timpul condusului e un gest iresponsabil şi uneori criminal. Cel care a depăşit pe linie contină e vinovat fără discuţie, dar şi tiristul va scoate bani din taşcă... Eu aş propune suspendarea pe loc a permisului pentru o lună până la trei luni pentru utilizarea telefonului în timpul conducerii.Nu că-l ţii în bord ca GPS, deşi şi asta te distrage destul, dar cum filmează unii continuu şi mai şi vorbesc ore la telefon, e de-a dreptul criminal.Am în localitate cel puţin două accidente cauzate de acest lucru, unul cu daună totală la ambele maşini şi unul cu daună totală şi moartea inculpatului.Dobitocul conducea cu ochii în feisbuc, aşa l-a luat şi moartea...a intrat peste unul oprit pe dreapta şi a ricoşat într-o casă. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Nu cred ca filma cu telefonul. Cred ca avea o camera sport atașată pe cap. Filma unde își îndrepta privirea, precum bicicliștii sau motoristii. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Asta l-ar disculpa, mie mi se pare că ţinea telefonul în mână.Nu am văzut până acum tirişti cu cameră sport pe cap.Nu că n-ar exista, dar numai la motociclişti am văzut.Tiristul avea şi cameră de bord, ce-i mai trebuia de cap ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Habar n-am, dar după cum se mișcă, nu pare să-l tina în mână aparatul cu care filma. Matura constant când stânga când dreapta, ori cu telefonul nu avea asemenea cursa asa des. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 (editat) Acum 42 minute, merck a spus: Dupa voi, unul care se afla in continua depasire pe contrasens (chiar daca depasirea este interzisa pe acea portiune de drum) este in perfecta legalitate si in caz de accident (cineva vireaza la stanga) se da culpa comuna! Mare ti-e gradina Doamne ... Se da culpa comuna si atunci când îti ia unul prioritatea si tu fortezi în virtutea faptului ca ai prioritate. Eu m-am referit la presupunerea ca linia continua si indicatorul de interzicere a depasire l-ar fi scutit pe camionagiu de a se asigura. Editat Aprilie 4, 2021 de franzm Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Doru.Eu nu degeaba am pus întrebarea cu semnalizare.Orice manevră se face cu asigurare.De regulă tiriştii sunt tupeişti.Ştiu cã sunt feriţi de lumea cu maşini mici... Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Știu, de asta nu e bine sa te pui cu ei și nici cu vatmanii. Dar cine dorește, poate experimenta pe propria piele și eventual poate crapa cu dreptatea în mână. Link spre comentariu
d2134 Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Englezul e vinovat 100%. Cine nu crede sa intrebe un judecator sau un procuror. Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 La noi se practica...toti vinovatii incearca sa gaseasca o chichita sa arunce vina in spatele celuilalt. Este foarte clar...ai depasire interzisa cu linie continua...nu depasesti decat daca esti un dobitoc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Asa putem extinde logica și spune ca nu schimbi direcția de mers fără sa te asiguri, decât dacă ești dobitoc. Când se întâlnesc doi "dobitoc" , iese cu poc...sa fie și o rimă. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Sa va fereasca sfintul sa fiti in astfel de situatii. Prin anii 2004-2005 in localitatea Zam/Hunedoara s`a intimplat un accident aproape identic, intrarea in Zam dinspre Arad este o portiune cu depasirea interzisa si pe vremea aia se putea vira stinga la intrarea intr-o parcare pe un podet peste in sant care acuma este nivelat. Locul este marcat de o cruce... Un camion a facut stinga, un monovolum era deja in depasire, l`a aruncat in sant si soferul monovolumului a decedat pe loc. Eram cu masina plina de politisti, inclusiv ciinele de urma si adjunctul sefului politiei din Ilia pentru niste furturi de Cu din transformatoare. Ne`au deturnat pentru cercetarea accidentului, am intrebat cine este de vina? adjunctul insa a spus doar un lucru, noi cercetam accidentul, este cu victima, cel care va decide este judecatorul insa ma indoiesc ca cel care a virat stinga scapa nepedepsit. Il cinosteam bine pe seful postului din Zam si dupa vreo 2 ani l`am intrebat ce a fost cu accidentul, raspunsul a fost ca adjunctul isi stie meseria, soferul camionului a fost vinovat din culpa de moartea celui din monovolum dar cu circumstante atenuante si fara executare, totusi vinovat, e greu de dus o astfel de sentinta. Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 22 minutes ago, Ion_Bumbu said: Sa va fereasca sfintul sa fiti in astfel de situatii. Prin anii 2004-2005 in localitatea Zam/Hunedoara s`a intimplat un accident aproape identic, intrarea in Zam dinspre Arad este o portiune cu depasirea interzisa si pe vremea aia se putea vira stinga la intrarea intr-o parcare pe un podet peste in sant care acuma este nivelat. Locul este marcat de o cruce... Un camion a facut stinga, un monovolum era deja in depasire, l`a aruncat in sant si soferul monovolumului a decedat pe loc. La cimitir cu dobitocii care se afla in depasire pe tronsonul de drum unde depasirea este interzisa! Bine ca l-a executat camionul si nu s-a dus dobitocul din monovolum peste unul care circula regulamentar pe banda lui, ca astea sunt cele mai dese cazuri (vezi cazul bmw-ului care depasea tirul pe care l-am pus cu cateva pagini in urma). Te trezesti din senin cu un bou care este intr-o depasire permanenta si tu trebuie sa intrii in sant ca sa ii faci loc boului. Link spre comentariu
mac01 Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 (editat) Sunt multi dobitoci care depasesc pe linie continua...multi nici n-o vad...e pusa pe asfalt la vrajeala. In dreptul serviciului meu este statie de autobuz...are linie continua. Foarte multi se baga in depasirea autobuzului oprit in statie, cu toate ca soseaua nu permite acest lucru....intre linia continua si autobuz este loc doar de jumatate de masina. Daca vreunul opreste corect in spatele autobuzului si asteapta plecarea acestuia din statie isi ia o gramada de claxoane si maciuci in gura de la cei din spatele lui. Nimeni, dar absolut nimeni nu respecta acea linia continua....zici ca sunt nebuni. De unde mama naibii graba asta...doar ei stiu! Editat Aprilie 4, 2021 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum