Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Acum 7 minute, daniels a spus:

Daca nu e nimeni in pericol si are nevoie de ajutorul tau, atunci siguranta e pe primul loc.

Corect, majoritatea accidentelor se produc din invidie,neasigurare in depasire,mentalitatea fiecarui individ,(cunoaste el legea) si mai putin viteza.(150 Km/h nu este o viteza ametitoare pe autostrada) Daca nu te grabesti ,poti sa te dai mai pe dreapta !!!!! (atunci evitam accidente si discutii fara rost)

Link spre comentariu

Pe autostrada se intampla 2 tipuri de accidente in majoritatea cazurilor. Ori incepi sa zbori si nu mai controlezi masina, ori sunt caramboluri pe ceata sau drum alunecos. Pe autostrada am vazut ca si cei care merg cu 150 km/h trec pe b1 daca e libera. Unde sa te dai pe dreapta?

Link spre comentariu

Ce-mi place chestia cu "lupii moralişti"...Toată lumea e supărată pe "bizoni" şi alte specii din astea pe şosea,da' uită că nu există ins la volan care nu face,mai rar ce-i drept,câte o "floricică".Eu la asta m-am referit când am spus că poți lua amendă de la sesizarea "vigilenților"...

Iar să mergi stresat la drum preocupat să nu greşeşti aia sau să nu faci aia,ş.a.m.d. nu mi se pare deloc bine pentru condus...

Link spre comentariu

Nu stiu cum se circula peste tot, dar circul saptamanal pe autostrada si destul de des pe E85. In foarte marea majoritate cei care depasesc se retag pe b1 sau cat mai pe dreapta, indiferent de viteza.

Acuma daca sunt ambele benzi ocupate si se circula cu 80km/h inseamna ca atata poate prelua autostrada in momentul ala. De ex sunt cozi foarte mari (ore) pe E85 la Targul Frumos si Podul Iloaiei, asta e.

E absurd sa crezi ca invidiosii, ofticatii, moftangii, mangafalele, etc au intalnire pe autostrada si ai avut ghinion sa te intalnesti cu ei. Toti oamenii aia vor sa ajunga undeva.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Ion_Bumbu a spus:

Bunul simt stabileste, te-a ajuns si eventual te-a semnalizat ca vrea sa treaca.

Eu mă refer la prioritate în intersecții, în oraș se întâmplă cel mai des fortarea priorității. În afara, daca mergi pe B2 e clar ca nu ești în regulă, te dai deoparte dacă ai unde. Dar când limita e de 110 și eu am 119, drumul e cu o singura banda pe sens, dacă vrei sa te grăbești, o faci pe barba ta. Ai loc să depășești, depășește. Nu mă stresa pe mine că tu vrei să-ți rupi gâtul. 

Vorbesc la modul general, nu ma refer la cineva anume. La drum le fac loc dacă am condiții. Nu-mi place să mă uit mereu în oglinda să văd ce gânduri are agitatul. 

Link spre comentariu
Acum 9 ore, daniels a spus:

Nu stiu cum se circula peste tot, dar circul saptamanal pe autostrada si destul de des pe E85. In foarte marea majoritate cei care depasesc se retag pe b1 sau cat mai pe dreapta, indiferent de viteza.

.....

Ca fapt divers, E85 are o singura banda pe sens...

Link spre comentariu

Da, nu se respecta. Sunt multi care incaleca linia cum face masina alba din dreptul autobuzului. 

E un drum aglomerat si daca te retragi spre dreapta permiti celui din fata sa treaca axul drumului daca vrea sa depaseasca. 

Link spre comentariu

Niciodata nu am mers lipit de axul drumului daca m-am putut retrage pe dreapta si asta pt ca cel din fata sa poata depasi. Cel care vine din spate in primul rand trebuie lasat de cel care vine din fata. Sunt niste obiceiuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări