Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Pai ce sa primească calu?

De il lovea motociclistul era vreun nebun care avea o vendetta cu calul ca o fi calcat acu 3 luni intr un balegar si acu l a lovit intenționat.

Nu te ai lamurit ca legile fix invers de cum crezi?

Link spre comentariu

Râdeți de cai,dar sunt inteligenți!Am aflat mai multe situații similare cu căruțaşi la țară.Aceştia se făceau mangă la birt şi-i urcau alții în căruță după care dezlegau caii.Fiecare cal îl ducea pe proprietar fix acasă!

În fapt mi-aduc aminte că şi vacile,când venea turma de la păscut,îşi găseau singure poarta casei...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

În fapt mi-aduc aminte că şi vacile,când venea turma de la păscut,îşi găseau singure poarta casei...

De unde și expresia, te uiți ca vițelul la poarta nouă, că stăpânul o schimbase cât a fost la pășune. 🫠

Link spre comentariu

Nu rade nimeni de cal.

Stiu un cal mai deștept. Stia ca inainte de casa trebuie sa faca oprire la birt pt alimentare.

Cateodata problema era ca soferul era prea beat sa se mai dea jos sa alimenteze si calul statea cuminte degeaba.

Link spre comentariu
Acum 16 minute, merck a spus:

se vehicula ideea ca acesta trebuie sa nu cedeze

Acum ce vrei sa demonstrezi? Fara sa stii dinamica accidentului, nu poti sa te exprimi. Totusi, BMW ul infipt era intreg, asta e praf. Ai vrea sa tina si la lovitura unui tanc?

Link spre comentariu
Acum 40 minute, merck a spus:

Cand te uiti la niste teste pe YT parca altfel sta treaba:

Normal, toti lovesc tangential, nici unul perpendicular, si nu se vede in teste unde este imbinarea, ca sa vezi daca lovitura a fost pe parapet din bucata sau la imbinare. Si apoi la teste sunt niste conditii, in teren alte conditii. Mi-ar fi placut sa fie si niste teste cu parapetii facuti la noi.

Link spre comentariu

Da.Lovesc tangențial,dar dacă ar lovi perfect perpendicular s-ar duce cu parapet cu tot!Tot ar fi un caz fericit că maşina nu s-ar înfige într-o "suliță"...

Nu ştiu în ce condiții s-ar realiza chestia cu parapetul desprins...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări