merck Postat Iunie 14 Partajează Postat Iunie 14 https://www.facebook.com/watch?v=278428232014746 Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 14 Partajează Postat Iunie 14 Altu care vrea respect in trafic. In rest nu stiu ce va tot stresati atat. E clar neacordarea de prioritate acolo. M am uitat iar la film. Nici la 50 nu poti frana la cum a intrat loganul. Ca n a franat e alta poveste... A incercat sa evite. Dar asta nu schimba prioritatile. Faptul ca e politist legile sint interpretate in favoarea lui. Cert e ca nu avea ce iesi in drum fara sa acorde prioritate. Legea e lege. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 14 Partajează Postat Iunie 14 Comentariile lu pește ,,..de ce să nu-i faci loc dacă vezi că vine ?,,. Păi unde scrie în codul rutier că motociclistul poate merge printre benzile ocupate ??? Că e el mai șmecher ? După aia se plâng că nu sunt respectați în trafic. Păi dacă vrei respect, oferă și tu respect.... Pe ăștia îi respect doar când îi văd lipiți de vreun stâlp.... Singurii motocicliști respectabili sunt cei cu ,,choppere,, fiindcă ăia nu sunt cocalari, se bucură de motocicletă într-o poziție relaxată, nu-s mereu cu motoarele supraturate, de parcă îi mână dracu de la spate ca pe ceilalți... @Sharky ...las-o frate, nu-i mai ține spatele ăluia de l-a lovit din spate intenționat pe polițist, că nu dă bine deloc. E ridicol să susții că ăla a întors brusc exact când celălalt intra în intersecție și nu numai că n-a frânat deși sigur îl văzuse, ci a și accelerat ca să-l trosnească.Toți văd că a fost cu intenție, doar tu vezi ,,neacordare de prioritate,,. Ești cumva prieten cu agresorul ? Dacă ăla lovit nu era polițist, era altă situație, după tine ? Nu te mai simți obligat să răspunzi tuturor comentariilor, de parcă ai fi avocatul diavolului....și așa subiectul e fumat de mult.Voi nu v-ați săturat de subiectu ăsta ? Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 14 Partajează Postat Iunie 14 Strict de dinamica accidentului eu evidentiez cauza. Poate bizonu a intors sa ii dea o flegma in parbriz, cui ii pasa. Nu iesi asa cu loganu in drum ca mai sunt si altii. Daca in loc de mertzan era unu ce circula regulamentar cu 55. Pun pariu ca de avea tupeu sa claxoneze militianu scoatea chipiul si il pureca pana ii gasea motiv de amenda. Asa ca amandoi si o merită! Ca nu iesi ca bou in strada fara sa te asiguri. Ma deranjeaza ipocrizia asta prin care militienii isi atribuie statut special si toata lumea le canta in strună. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 https://www.facebook.com/share/r/hsyUoU7XNthHoACe/ Ca la noi la nimeni. Pt amuzament intru in comentarii si imi fac cruce. Multi spun ca cel cu passat e vinovat ca schimba banda pe linie continuă sau alte tertipuri. Legea e clara. La patrunderea pe drum cu prioritate dai prioritate tuturor vehiculelor. Punct. Motocilist care se crede politist si a plecat in urmarirea suspectului. https://www.facebook.com/share/r/rsb14wK3zM1xDdiR/ Comenteaza ca tiristul nu respecta legea dar el nu e cu nimic mai grozav. Nu m am uitat la tot filmul. Începutul ajunge. Link spre comentariu
Elservius Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Din ce în ce mai mulți proști și anormali. Din nefericire, deja prea mulți. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Erau si înainte. Acu doar ii vezi mai bine cu ajutorul tehnologiei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Cum sunt făcute filmările astea? Cum este comandat unghiul de filmare? https://www.facebook.com/share/v/2tdBfyATzRkDpVVg/ Vinovat e calul, pt neacordare de prioritate. Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Cred ca sunt 2 motociclete si camera este pe casca pasagerului de pe motocicleta din spate. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 (editat) Nu, este cu un selfie stick fixat pe casta la motociclist sau direct pe motor. Editat Iunie 15 de sesebe Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Distanță e prea mica, cred ca altfel se face filmarea. Seamănă cu o dronă după mobilitate, dar nu-mi dau seama cine o manevrează. Link spre comentariu
merck Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Acum 34 minute, doru3160 a spus: Cum sunt făcute filmările astea? Cu drona sunt facute. Acum 6 minute, doru3160 a spus: Seamănă cu o dronă după mobilitate, dar nu-mi dau seama cine o manevrează. Poate sa recunoasca un obiect si sa il urmareasca. Nu-i complicat un soft care sa faca asta. Buba cea mare este autonomia dronei! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Daca vedeam o umbra, imi dadeam seama instant, dar in cate filmari am vazut, nici urma de umbra. Plus ca se indreapta foarte rapid unde vrea motociclistul sa "vada". Ca recunoaste sau i se programeaza un subiect pe care sa-l urmareasca, pot intelege, dar in filmarea mea, cadrul se intoarce la 180 grade, independent de casca motociclistului sau de un reper programat la filmare. De la sec 10 de ex. 1 oră în urmă, merck a spus: Cu drona sunt facute. In exemplul tau e o cursa organizata, un operator manevreaza drona cum vrea muschii lui. Din asta castiga o paine. Filmarile vazute de mine sunt de strada, fara importanta ca sa fie justificata prezenta unui operator. Ar putea fi un pasager pe alta motocicleta, din spate, care manevreaza drona, dar cand filmarea se intoarce cu 180 grade, nu se vede nici un alt motociclist. E singur in cursa lui si camera nu e legata mecanic nici de motor nici de motociclist. Link spre comentariu
merck Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Deci tu nu crezi ca este filmare facuta cu drona? Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Ba este fixata pe motor sau casca. Are un SW care scoate din imagine bățul de susținere dar chestia cu rotitul imaginii nu știu cum este făcută. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum