Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Povestea un amic de-al meu stabilit de vreo 30 de ani prin Germania ca pe la ei mai sunt unii care au prioritate dar reduc, iti fac semn sa te bagi dupa care te lovesc intentionat. Spunea ca e o schema clasica prin care mulg niste bani.

Link spre comentariu
2 hours ago, Sharky said:

Nu conteaza ca ala a intors mertzanul, nu conteaza ca a accelerat.

Cum sa nu conteze?

Da-mi voie sa reformulez cu o intrebare:

-Tie personal, care ti se pare mai periculos in trafic dintre cei doi?

Aia de iese crezand ca are timp ( garantat l-a vazut ), sau ala care din frustrari legate de amenzi primite ( pe drept ) se apuca si intra intentionat in alti participanti la trafic?

Adica cine e un pericol public? Ala de supraestimeaza distanta dintre el si cel care vine, sau ala care se razbuna premeditat pe cine ii deranjeaza mintea lui nebuna?

Adica un nebun de legat ( ca numai un nebun ar face ce a facut retardatul ala ), se razbuna in trafic accelerand si tamponand intentionat pe unul pe care era el suparat, iar noi, desteptii lu' peste prajit, desi suntem de acord ca ala a facut treaba asta intentionat, totusi, vina in mintea noastra e a aluia de nu a acordat prioritate.

Nu ne intereseaza nici faptul ca si daca ala ar fi iesit cu 30 de secunde inainte acolo la intersectie, si nu s-ar mai fi putut invoca neacordarea de prioritate, si nebunul ala oricum si-ar fi satisfacut setea de razbunare prinzandu-l din urma. 
Nu nene, nu ne intereseaza decat ca ala care era sa fie omorat cu premeditare, nu a acordat prioritate. 

Ale dracu de principii care ne lipsesc cu desavarsire si suntem 100% incapabili sa judecam si nenorocitul de spirit al legii, nu numai litera ei ( nu ca am sti sa facem diferenta dintre ele ). 

Doamne fereste...

Link spre comentariu
La 05.06.2024 la 22:22, Sharky a spus:

Da. Asa fac.

Mai ales cand cunosc zona nu ma pun aiurea sa incurc traficul.

Merg pe b2 ca sa evit gropile de pe b1 dar cand cineva se apropie de mine ma trag fara sa il incurc.

Stii tu, be the change that you want to see.

La 05.06.2024 la 23:39, Sharky a spus:

Discuție despre unu care a ocolit un prost care de a dracului s a pus sa blocheze.

Are sens?

Lumea in loc aa ajunga la concluzia de bun simt ca da domne pitea sa stea la coada va tot in aceeași tira de stop ajungea, lumea e ca sa moara si capra vecinului.

Uite ca s a descurcat omul si n a murit capra. Doar sa crape băgătorii de seamă de ciuda.

La 06.06.2024 la 0:36, Sharky a spus:

Poti sa scrii cate randuri vrei.

Nu schimba faptul ca cine se pune pe banda aia cand nu e coada doar incurca traficul, nu ajuta.

Pe tine te roade grija de unul care s a descurcat si nu a deranjat pe nimeni.

La cat te agiti pe aici, spune multe...

Capra vecinului bat o vina...

Degeaba îți bați gura cu @Sharky pt ca el ar fi putut fi chiar în mașină care a întors pe linia continua. 

Link spre comentariu
Acum 40 minute, Marian a spus:

Adica cine e un pericol public? Ala de supraestimeaza distanta dintre el si cel care vine, sau ala care se razbuna premeditat pe cine ii deranjeaza mintea lui nebuna?

Amandoi! Pentru ca ambii produc accidente. 

Acum 42 minute, Marian a spus:

sau ala care din frustrari legate de amenzi primite ( pe drept ) se apuca si intra intentionat in alti participanti la trafic?

De unde stim ca amenzile sunt primite pe drept? Sunt atatia militieni printre politistii de la rutiera. Acum imi vine in minte cazul jegosului de militian care i-a rupt talonul unui sofer in timp ce era filmat de catre acesta. 

Link spre comentariu
42 minutes ago, merck said:

Amandoi! Pentru ca ambii produc accidente. 

De unde stim ca amenzile sunt primite pe drept? Sunt atatia militieni printre politistii de la rutiera. Acum imi vine in minte cazul jegosului de militian care i-a rupt talonul unui sofer in timp ce era filmat de catre acesta. 

Care mama dracu e legatura logica si rationala intre justificarea sau nejustificarea unei amenzi si o tentativa evidenta de omor cu premeditare? 

Adica, ce, daca amenda nu ar fi fost justificata inseamna ca retardatul ala a avut dreptul sa-l loveasca? 

Pai atunci se explica mentalitatea unur retardati care acuza victimele unor violuri ca fiind vinovate pentru ca aveau fusta scurta.

Sau a altor retardati care fac vinovata pe femeia omorata de barbat, pentru ca sigur a facut ea ceva.

Halucinant!

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Marian a spus:

Care mama dracu e legatura logica si rationala intre justificarea sau nejustificarea unei amenzi si o tentativa evidenta de omor cu premeditare? 

Hai sa asteptam sa se pronunte instanta cand e vorba de tentativa de omor cu premeditare. 

Sunt si eu curios daca aceelasi parcurs l-ar fi avut ancheta incidentul daca cel din Logan nu era politist. 

Editat de merck
Link spre comentariu

La noi politistii calca oameni pe trecere si scapa. 

Asa ca sa o lasam mai usor.

In rest eu m am exprimat clar. Ambii sunt vinovati, unul pt comportament violent si celalalt pt neacordare de prioritate conform legii scrise!

Mai speculez chiar daca loganul iesea mai târziu si era lovit din lateral pun pariu ca tot nevinovat era, doar ca inauntru era un polițist.

Nu se duce nimeni pana la cedo pt un accident.

Ca voi rastalmaciti doar ca sa ma atacati pe mine, nu e nimeni curios de asta, cu atat mai putin eu.

Sunt doar frustrarile care le acumulati zi de zi, ies la suprafață.

Daca vreti o lume mai buna contribuiti cu ceva util.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări