Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

La întrarea in sens nu trebuie semnalizat pt ca în majoritatea cazurilor nu poți face altceva dacă ai ajuns în acea poziție. După întrarea în sens, dacă nu ieși la prima ieșire pt ca asa ai fi semnalizat din start drrapta, pui semnalizare stingă și semnalizezi dreaptala ieșirea. 

Țin minte ca pina și instructorul de la școală de soferi acum mulți ani, a zis că-i ciudat sa semnalizezi stingă și sa faci drepta și el nu recomanda asa. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Acum 9 ore, sonic11 a spus:

...

La întrare a in sensu giratoriu se da semnal stanga și se parcurge giratoriu  și cand te-ai hotărât sa ieși dai semnal dreapta și părăsești giratoriu.

....

Pai intri cu semnal stanga si virezi la dreapta ?

Ca asa se intra in giratoriu, spre dreapta, nu ?

Link spre comentariu
Acum 1 oră, sesebe a spus:

Intri cu semnal la dreapta daca iesi pe prima iar daca nu iesi pe prima intri fara semnal si pui semnal stinga dupa ce ai intrat in  round si deja virezi spre stinga. Eu cel putin asa fac.

Total greșit...încurcați marfa cu ambalajul.

-intri cu semnal dreapta.....faci pe prima la dreapta.

-intri fără semnal....obligatoriu mergi în fata și nu schimbi direcția de mers.

Chestie introdusa de curând în legislație care e o mare tâmpenie...cei aflați în intersecție habar nu au de ce intenti ai tu...mai ales în București unde 80% din mașini au maneta de semnalizare defecta!?.

-intri cu semnal stanga atunci când schimbi direcția de mers după care dai semnal dreapta ca părăsești intersecția.

@sesebe  lasand la o parte giratoriul, tu intri in mijlocu intersectiei si abia acolo te gândești sa dai semnal ? 

Link spre comentariu

Vezi ca te face si pe tine prost , mai bine il aprobi pe @merck

Destept e Vasile care stie ca celebrul citat " prosti dar multi " aduce doar castig

Da oricat de simpatic imi e Vasile o sa incerc sa postez cat mai rar pe acest forum , orice postez rezulta spam , nimeni nu vrea sa invete nimic , toti se cred destepti desi nu-i duce tartacuta , asa ca .. pa

Editat de Tavi
Link spre comentariu
Acum 3 ore, merck a spus:

Am raspuns deja: distrugand maneta de semnalizare! 😁

Care este opinia voastra?

https://www.facebook.com/reel/968818334791075

Eu am priceput ca tu ai posibilitati sa schimbi nenumarate manete de semnalizare.... :)

Dar il intrebam pe colegul @sonic11 despre aspectul respectiv...

Cum semnalizeaza el stanga si o ia la dreapta, ca sa intre in giratoriu si daca i se pare normal....

Link spre comentariu
Acum 53 minute, draku a spus:

Eu am priceput ca tu ai posibilitati sa schimbi nenumarate manete de semnalizare.... :)

Dar il intrebam pe colegul @sonic11 despre aspectul respectiv...

Cum semnalizeaza el stanga si o ia la dreapta, ca sa intre in giratoriu si daca i se pare normal....

Mai citește o data ce am scris....vad ca ai probleme de percepție și în opinia ta legislația rutiera e asa la alegerea fiecaruia....opțională...sau doar pentru prosti....

Link spre comentariu
Acum 4 ore, sonic11 a spus:

Total greșit...încurcați marfa cu ambalajul.

-intri cu semnal dreapta.....faci pe prima la dreapta.

-intri fără semnal....obligatoriu mergi în fata și nu schimbi direcția de mers.

Chestie introdusa de curând în legislație care e o mare tâmpenie...cei aflați în intersecție habar nu au de ce intenti ai tu...mai ales în București unde 80% din mașini au maneta de semnalizare defecta!?.

-intri cu semnal stanga atunci când schimbi direcția de mers după care dai semnal dreapta ca părăsești intersecția.

@sesebe  lasand la o parte giratoriul, tu intri in mijlocu intersectiei si abia acolo te gândești sa dai semnal ? 

Atunci te invit sa mergi in spatele meu iar daca nu te prinzi ce vreau sa fac atunci n-ai decit sa-mi repari masina.

Nu-s expert in legislatia rutiera si nici nu vreau sa devin, prea des se schimba.............

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Acum 4 ore, sonic11 a spus:

Mai citește o data ce am scris....vad ca ai probleme de percepție și în opinia ta legislația rutiera e asa la alegerea fiecaruia....opțională...sau doar pentru prosti....

Sa zicem ca am probleme de perceptie....

Dar cand mai multe persoane percep lucrurile in acelasi fel ca mine, as zice ca problema e in alta parte...

Imi mentin parerea ca semnalizarea la stanga INAINTE de intrarea in giratoriu este o prostie, iar corect ar fi asa cum a explicat colegul @sesebe.

Iti doresc drumuri fara probleme, circuland asa cum vrei tu !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări