+_Florin_+ Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Chestia e că "unii" măcar au condus la viața lor un vapor d'ăsta, alții le-au văzut doar la tv sau pe net și o dau la miștocăreală. După cum spuneam, 220 CP. Intr-adevăr, motor de 7.7 litri. Am spus 5 litri pentru că au trecut aproape 30 de ani de atunci.https://www.automobile-catalog.com/make/cadillac/fleetwood_1971-1976/fleetwood_1971-1976_60/1972.html Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 21, 2020 Partajează Postat Februarie 21, 2020 Ala sau eldorado, motoru mare, nu poti sa zici ca e lent. Dar e periculos, oglinzi mici, vizibilitate zero daca ai plafonu sus, in curbe spre stanga/sens giratoriu cazi pe bancheta(e fara scaune fata). Frane ioc. Ditamai camionu. Siguranta nu stiu dar centurile is de cacao, dai un cap de volanu ala si te lecuiesti de mers repde. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 Acum 14 ore, Sharky a spus: Ala sau eldorado, N-am condus decât acel Fleetwood fabricat în '72. Era al unui prieten de cartier, părinții lui fiind stabiliți în America de prin anii '70. După loviluție tipul a venit în Ro aducând și cazanu' în discuție. Prin '94 ... '96 am tot condus acea mașină, deseori mergeam cu gașca de prieteni la plimbări ori la chefuri iar amicul meu "ciugulea" câte o bere . Mașina aceea nu-i așa horror la condus precum pare când o privești. Virează eficient, unghiul maxim de bracare a roților e mai mare decăt la europene, astfel încât poți ieși ușor dintre 2 mașini parcate la distanță mică în față și în spate. Mai rețin faptul că avea demultiplicare mare la direcție , trebuia să "bobinezi" volanul mai mult comparativ cu una europeană pentru a obține un anumit unghi de virare. Frânele nu-mi amintesc să fi fost slabe. Desigur are comportament "de vapor", n-o oprești ca pe una modernă cu abs. Mai rețin că avea tendința să scârțâie roțile chiar la viteze relativ mici și viraje nu prea strânse. In fine, cu capul în volan dai dacă vrei să calci ambreiajul care nu-l ai si nimerești pedala de frână ... aia luuungă Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 22, 2020 Partajează Postat Februarie 22, 2020 pai eldorado practic e fleetwood decapotabil, mare diferenta nu e. Fleetwood am vazut de pe dinafara si de dinatuntru dar nu l-am condus, nu ma astept sa fie diferente. Cand am parcat e class-ul langa fleetwood, zici ca e class-u era matiz... ASta zic, ca pt cat is de rapide in linie dreapta, cele mari cu motorul de 7L, is extrem de prost manevrabile. Dar e clar ca motorul ala il folosesti in turele joase, 1300-1500, unnde cuplu mare se simte din plin. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 (editat) Uite aici un vinovat. Si o cauta cu lumanarea la cum merge. Sa fii tu ala care face stanga, sincer nici nu mi a r parea rau sa fi scos vinovat cand stii ca ai accidentat asa un cretin. Pana la urma faci un serviciu comunitatii. Fiind in america posibil ca legislatia sa dea alt verdict. Editat Martie 5, 2020 de Sharky Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 Pai sigur politia il felicita pe ala ca a facut stanga! Oricum la cum venea tampitul ala pe motocicleta nu aveai cum sa apreciezi ceva. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Incetinise, dar da, o sa avem teoria ca el nu depasea, el mergea in alt sir, pe contrasens :)) Ce stiu eu cum is legile acolo. Tare fain a plonjat motociclistu, dar probabil involuntar, ca nu si-a adunat mainile sub el, sau sa le tina intinse, le-a indoit si a evitat sa isi rupa vreo articulatie. ASta asa la prima vedere. Sigur i-au iesit vitejiile din cap dupa asta. :)) Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 Acum 8 minute, Sharky a spus: Sigur i-au iesit vitejiile din cap dupa asta. :)) Doar pentru o perioada, ca nu exista leac pentru asa ceva. Bine, nu stim cum s-a terminat episodul cu politia (moale sigur nu i-o fost ), dar aia nu-s militieni stiu sa ii arda pe smecheri. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 Acum 21 minute, icar a spus: Un inconstient! E prea light aprecierea. Cand arati degetul din mijloc la masinia de politie => era co..s rau de tot. Se pisa pe politie cu bolta! Nimeni nu mai era ca el! Link spre comentariu
icar Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Si cind moare, sper ca nu ia pe nimeni cu el, pretenarii o sa spuna ca nu a avut noroc. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 (editat) Apai...a avut ca erau pompierii in zona. autospeciala aia nu era in misiune. Cel putin nu aud sirena. Prea agresiv conduceau, pacat sa vezi asta din partea unora care ar trebui sa salveze vieti. daca erau in misiune...se intelege. Editat Noiembrie 16, 2020 de Sharky Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Daca masina de interventie nu avea semnal acustic activ, si se pare ca nu, atunci are toata vina. Cand nu e in misiune, e tratata in trafic fix ca un autovehicul obisnuit si soferul raspunde in caz de accident. Link spre comentariu
valivoi Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 ""Știre actualizată 15.11.2020, ora 19:19- VIDEO + Foto trimise de un cititor al Ziarului de Vrancea cu următorul comentariu:”Bună seara! Vă atașez o filmare în care se întâmplă un accident între o mașina ISU și una civilă. Mașina ISU depășind o coloană de mașini, ultimele pe linie continuă, urmând apoi să intre în mașina care făcea stânga regulamentar. Pun în vedere faptul că aceștia nu erau în misiune, ci doar mergeau peste limita legală fiindcă pot.” Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum