Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Acum 1 oră, BRANCA a spus:

da' ăla cu maşina gri se credea la rally,de avea viteza aşa de mare?De aia nici n-a putut evita stâlpul!

Vai de steaua lor, prosti carora nici prin gand nu le poate ideea ce li se poate intampla. Toti sunt meseriasi!

Ca vorbim de meseriasi ... asta da meserias! Cu un tir sa faci manevra asta si sa fie cu happy end ... mai rar!

https://www.facebook.com/reel/786866806701046

Link spre comentariu

Unii nici acum nu stiu ca s-a schimbat regulile de circulatie in sensul giratoriu! Se mai si intreaba ca prostu' (ca deh i-a stricat feng shui-ul si ca el trebuie sa ii dea prioritate daca vrea sa iasa din sensul giratoriu) daca ala avea voie sa intre in sensul giratoriu, de parca trebuia sa astepte sa treaca asta de filma.

Screenshot-2024-06-08-at-06-13-13.png

https://www.facebook.com/reel/821191263259873

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 27 minute, BRANCA a spus:

merck.Se pare că prevederea nouă pentru sensul giratoriu încurcă circulația!

Ai iesit vreodata din tara? In sensurile giratoriu de peste gard fix dupa prevederea noua se circula de cand lumea! 

Esti bazat si intrii la centru'? Atunci belesti ochii in oglinda retrovizoare din dreapta sa vezi daca poti sa iesi sau nu! Fix cum faci cand esti pe banda 2 si vrei sa intrii pe banda 1.  Nu-i o manevra usoara, deci e clar ca nu-i recomandata pentru incepatori. 

Mie mi s-a intamplat intr-un sens giratoriu ca fiind pe banda 2 (intrat la ora 6 si dorind sa ies la ora 12) sa imi taie un dobitoc calea (o putza de pana in 20 de ani fara creier) care a intrat la ora 3 si sa ma opresc (m-am oprit si eu si cel de pe banda1). Si desi toti soferii (si din spate si de pe banda 1) au vazut golaneala nu am plecat de pe loc decand cand am vazut ca ala de pe banda 1 mi-a facut flash-uri ca ma lasa sa ies. Altfel stateam acolo pana cand cineva de pe banda 1 din sensul giratoriu ma lasa sa ies. 

P.S. Intamplarea s-a petrecut peste gard, nu in Romania. 

Sa ne mai si amuzam:

https://www.facebook.com/reel/1096871928257175

Editat de merck
Link spre comentariu

Ce aşteptau arădenii?Ziua de apoi??

Privitor la circulația în sensul giratoriu l-am ascultat cu atenție pe Perțea şi am şi eu unele dubii.Afirmația insului că "sâ vedem cum vor aprecia instanțele" mi s-a părut chiar bizară!

Link spre comentariu

Fara suparare branca, multe chestii firesti ti se par dubioase.

Politistul întocmește primul pv care poate fi reinterpretat in justitie daca e cazul.

Merk, pai tu crezi ca vreunu din trafic gândește sau doamne ferește incearca sa optimizeze?

Majoritatea daca le spui cu ora 3 si cu ora 6 se uita la tine ca la urs si iti raspund superior frate, eu n am vreme sa stau 3 ore in sens!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări