Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Nu vorbesc de gesturi, cum ar fi o frână puternica, ci doar de expresia feței. Parcă nu ar fi fost vorba de oameni... prosti, dar oameni pana la urmă.  N-a clipit, nu a schimbat privirea spre nenorociții din fața lui, nimic.

Asta mi se pare ieșit din comun la astfel de filmări. 

Edit- calci pe o broasca, si tot faci o grimasa si zici, baga-mi-as, cine naiba te-a adus in calea mea...🙂

Link spre comentariu

Disperati de viteza si neatenti la drum (vizibilitate era cacalau) isi merita soarta, imbecilo-cretini!

L-am vazut la data producerii, acelasi raspuns l-am pus si acolo.

Din pacate nu le va fi invatatura de minte, decit atunci cind vor crapa. Pacat de pasagerul din dreapta care a murit cind s-a lovit duba aia de coltul tirului, trebuia sa fie javra de sofer, disperat de viteza.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Acolo e prostia românească la patrat.

Primul acvaplaneaza si o mușcă.

Aia e. Restul blocheaza autostrada ca sa stea de gura casca, ca niciunul nu se da jos sa ajute.

Niciunul nu se gândește ca nu te oprești pe autostradă, mai ales cand e ud pe jos si in nici un caz in mijlocul drumului.

Acum 18 ore, daniels a spus:

Inainte si la dreapta prin Bacau

https://videopress.com/v/3zyodo0q

Il inteleg.

E plin de bizoni care se pun pe prima banda si blocheaza intermitent dreapta.

Coada nu prea era dar ce sa zici, e dreptul lui sa incurce circulatia.

Link spre comentariu
Acum 30 minute, Sharky a spus:

......... 

E plin de bizoni care se pun pe prima banda si blocheaza intermitent dreapta.

Coada nu prea era dar ce sa zici, e dreptul lui sa incurce circulatia.

Daca te uiți bine ai sa vezi marcaj pe asfalt cu săgeată înainte și la dreapta asa ca mai ușor cu acuzațiile nefondate pt ca avea tot dreptul sa stea acolo. Cind este marcaj doar cu săgeată la dreapta arunci poți sa spui ce vrei. 

În mașina care a luat-o pe arătură nu era cumva și vre-o fufa ce trebuia impresionata? 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, sesebe a spus:

Daca te uiți bine ai sa vezi marcaj pe asfalt cu săgeată înainte și la dreapta asa ca mai ușor cu acuzațiile nefondate pt ca avea tot dreptul sa stea acolo. Cind este marcaj doar cu săgeată la dreapta arunci poți sa spui ce vrei. 

În mașina care a luat-o pe arătură nu era cumva și vre-o fufa ce trebuia impresionata? 

Aia e ideea. E dreptul lui sa incurce circulatia.

De ce sa fii om sa lasi liber la dreapta?

Mai bine te pui sa blochezi ca legea iti permite!

Important e sa fii cu 2 masini mai in fata!

Omul cu volvo s a descurcat, n a lovit pe nimeni. N a încurcat pe nimeni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări