Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Greu fara sa vezi mai mult din intersectie, asa la prima vedere, autoturismul are in fata o linie continua.. oricum motociclistul are mare noroc sa a scapat fara urmari grave, circula fara echipament de protectie,  la impact casca sarise deja de pe cap, mandoi aveau o viteze destul de mare.

Link spre comentariu

I-a sărit casca, pt că o purta ca pe o șapcă. Mie în asemenea cazuri, îmi place sincronizarea. Așa bine se nimerește, la fracțiune de secundă. Dacă ai vrea sa refaci scena, cred că nu se poate reuși din prima...

Link spre comentariu

Si acum te anunta daca vrei, navigatia. Numai ca toti dezactiveaza functia asta. Cred ca asa va fi si cu noul sistem asa zis, obligatoriu. 

Eu de cele mai multe ori ma uit pe navigatie ca sa vad pe ce tronson de drum ma aflu, in privinta vitezei legale. Sunt multe localitati care se termina mult dupa ultimele case. Ai restrictie de 50 dar impresia este ca poti sa-i dai pedala, ca s-a terminat localitatea.

Link spre comentariu

Mda, interesant…tot mai multe restricții, amenzi mărite, totul din ce în ce mai greu. Apoi, pe partea de modernizare drumuri, autostrăzi, nimic tată, vorba lui Constantin Tănase: Nu-s parale….

Link spre comentariu
9 hours ago, hixpp02 said:

tot mai multe restricții, amenzi mărite, totul din ce în ce mai greu.

Suntem campioni detasati la accidente mortale, deci la ce te astepti? Sa te premieze?

Amenzile sunt mult prea mici, iar legislatia e mult prea permisiva pentru ghibonii de pe strazile noastre!

Link spre comentariu
Acum 20 minute, Marian a spus:

Amenzile sunt mult prea mici, iar legislatia e mult prea permisiva pentru ghibonii de pe strazile noastre!

AFERIM!!!

Si cei din vest au fost "civilizati" de cuantumul amenzilor, nu-i debordeaza simtul civic absolut deloc! Basca ca sunt tari care tin cont si de venitul tau, ceea ce mi se pare corect, pentru ca altfel cei bogati care isi permit sa plateasca amenzile mici o pot tine numai in infractiuni. Cand stii insa ca decartezi in functie de cat castigi sigur te potolesti. 

Link spre comentariu

Nu tin partea nimanui, care greseste flagrant, voit in repetate randuri, corect - trebuiesc amendati,etc, luate masuri impotriva lor.

Dar, si aici este problema, poate ati observat si voi, sunt cazuri destule cand efectiv nu se poate circula, si daca nu ma credeti, incercati sa ajungeti din Bucuresti la Brasov sau invers, vineri dupaamiaza sau duminica, sau pe DN1 intr-o oarecare zi

Link spre comentariu
Acum 46 minute, merck a spus:

Cand stii insa ca decartezi in functie de cat castigi sigur te potolesti. 

La noi nu e valabil. Majoritatea care câștigă peste medie, nu declara veniturile. Și atunci vezi un bombardier care sfidează tot pe strada, când îl caută anaf îl găsește pe ajutor social, și el are casă cu turnulete, mașina de 100k euro. 

Poate dacă ii arzi după valoarea cazanului, să te apropii mai mult de cât câștiga fiecare. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări