Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Nu are rost sa explici asta cuiva care nu folosește. 

Acum 5 ore, icar a spus:

Uber sau bolt fac legea dupa capul lor. Inca. Unde scrie in lege ca exista tarif dinamic si dinamic dupa ...ce?

Uber sau bolt e o aplicație. Nu depinzi de bunăvoința șoferului, ca la taxi. Nu stai să te tocmesti, sau să aștepți că nu are bani sa dea rest.  Îți afișează prețul inainte de comanda, si daca iti place comanzi, daca nu, nu. Si dacă nu ai ghinion să stai bară la bară în trafic, de regulă se respecta acel tarif, care asa cum spunea, e mult mai avantajos decât taxi. De multe ori când am treabă în zone unde parcarea e deficitară, las mașina acasă, și fac comandă la bolt. Mă costă la fel sau puțin mai mult decât dacă aș merge cu mașina mea, și as plăti 5 sau 10 lei ora de parcare. Și scap și de stres. De multe ori nu găsești loc nici în parcările cu plată. Moka oricum nu mai găsești, decât ilegal, pe străduțe laturalnice. Asa ca prefer sa las mașina acasă. Ii prefer în orice situație vs taxi. 

Link spre comentariu

In cazuri de deces a unei persoane apropiate, fiu, fiica, etc, a vorbi de despagubiri rezonabile, e cumva contra naturii. Asa consider eu. De ex baiatul ala rupt in doua de drogatul ala la 2 Mai, oricat ar stabili despagubirile pt familie, oricum nu vor acoperi suferinta. Deci, despre ce vorbim? Sa nu fie nimeni in situatia de a primi astfel de despagubiri. Pt dementul drogat care a comis fapta, orice pedeapsa e prea mica.

Link spre comentariu

Doar peste 0.08 sange devine penal.

Dar da. Asa va fi maharii in coma scapa cu amenda.

La fel cum va scapa drogatul de la 2 mai. Asigurarea va plati, dar dupa multă vreme, ca vor fi recursuri...

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Sharky a spus:

Asigurarea va plati, dar dupa multă vreme

Care asigurare ca masina nu era asigurata in cazul 2 mai ? Drogangiul e major, nu are avere . O sa-i ia praful de pe toba desi parintii lui sunt multimilionari in euro ...

Link spre comentariu

Prin orășelele din provincie unde șeful de Inspectorat este un fel de cârpă de șters pantofii în fața conducătorilor politici ai județului, nu se va produce nimic deosebit cănd este vorba de băut la volan.
Prin astfel de localități justiția, poliția si politicul sunt fie rude (măcar prin alianță) , fie parteneri de afaceri.

Editat de cloudy
Link spre comentariu

Si eu tot asa stiu. Va plati BAAR, apoi va recupera dauna de la inculpat. Daca are de unde. Deci vom plati noi.

L.E.

Nu avea: 

Rezultate verificare polita RCAcautare noua

Pentru numarul de inmatriculare b107mbz nu a fost gasita nicio polita valabila la data de 19.08.2023.

Numarul masinii il am dintr-o poza de pe net.

Link spre comentariu

Parca l-au gasit si cu drogurile pe scaunul din dreapta. Te miri? N-aveau aparat de testat la ei. Doar telefoane.

Si daca s-a ajuns la BAAR, probabil nu era asigurat.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Sharky a spus:

Dar atunci cum de l a lasat militia sa scape?

In mod sigur au fost niste telefoane date unde si cand trebuie. De parca ar fi prima data cand se intampla.E clar ca oamenii legii au vrut sa-l faca scapat, dar a dat cu mucii in fasole cand a omorat pietoni. Asta a fost prea groasa, chiar si pt militienii sufletului

Citat

Doar peste 0.08 sange devine penal.

Asa o fi, dar am vazut pe net discutii ca nici cu 0,01 nu scapi basma curata. Si valoarea asta o poti dobandi din o suta de motive, altele decat alcool la sticla ingerat.

Link spre comentariu

nu scapi cu carnetul.

Pragul de penal ramane acelasi, poti bea o bere fara probleme daca vrei sa fii pieton un sfert din an.

Plus nu uita. De iesi pozitiv te duce la iml si acolo se da verdictul.

Asa ca ai mancat niste salata cu otet la volan nu te baga nimeni la zdup.

Discuțiile aunt de dragul artei

Legea contează.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări