Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

Amu, trebuie sa manânce si asiguratorii si anturajul lor o pita.

Ati vazut sau auzit de vreun pacient de transplant ca s-ar fi plâns ca a primit organ second hand? 🙂

Si înainte sa dati vina pe mUE (m este, în acest caz, prescurtarea pentru mareata), tineti cont si de contributia slugilor credincioase (pâna si catelul meu are mai mult caracter):

"Modificările la Legea RCA au venit ca o necesitate de armonizare a Directivei europene 2021/2018/CE în legislația națională, însă amendamentele care au apărut în forma proiectului de la Camera Deputaților nu are nicio legătură cu prevederile directivei, introducând câteva noi facilități pentru companiile de asigurări."

La 11.05.2024 la 12:48, DjLeco2021 a spus:

Pe lânga faptul ca meseriasul taximetrist s-ar putea sa scape usor pentru ca, vezi doamne, a avut prioritate (în alte tari, fortarea unei presupuse prioritati se lasa cu exrcitii îndelungate si costisitoare de mers pe jos), oare ce se întâmpla cu autorizatia de transport persoane? Nu vi se pare ca obisnuieste sa puna în pericol, intentionat, viata si sanatatea pasagerilor sai?

Editat de franzm
Link spre comentariu

Apropo de facebuci...Mi-am închis comtul la ei,da' majoritatea linkurilor puse aici le văd.Am o întrebare însă,de ce naiba îmi apar texte,intercalate,scrise în limbi străineze??Azi era să zic arabă,altădată am avut în bulgară,altădată în chineză!

Link spre comentariu
Acum 6 ore, doru3160 a spus:

Când au client, nu știu cum să întindă mai tare pelteaua. Acorda prioritate și când nu trebuie

Nu-i ajuta la nimic, banii se iua pe km, nu pe ora!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, icar a spus:

Nu-i ajuta la nimic, banii se iua pe km, nu pe ora!

Staționarea are tarif mai mare decât pe km. Ca să nu mai zic de uber sau bolt cu tariful dinamic. Îți dau doar un exemplu. O cursă care în mod normal costa 12 lei, la bolt, din cauza traficului, a costat 41 lei. Să mai zici că nu e diferența la mersul cu client... :)

Link spre comentariu
Acum 4 ore, fluffy37 a spus:

Io as da o alta lege, cine ia permisul, minim 2 ani fara bmw. (altfel zis, esti prins la volanul unui bmw, ai zburat din permis)....desigur e o utopie.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-fata-de-17-ani-a-murit-intr-un-accident-in-timis-soferul-de-19-ani-tocmai-primise-masina-cadou-de-la-mama-lui.html

Ala facea accident si cu ligheanu de 1.4.

https://www.facebook.com/share/r/f8rzgQsVpwPfV1f6/

Mai veche, dar tare. Eu semnalizez, nu vezi ca ma bag?

Link spre comentariu

Sharky.E vorba că cer despăgubiri pentru ce?Pentru răzbunare?Pentru durere?

Dacă era vorba de soție în întreținere,de copii,ar fi explicabilă cererea şi la o adică poate fi evaluată.Aşa ce facem?Ne luăm după hienele de avocați care sunt interesați de comision?

Oricum urâtă treaba asta cu despăgubirile cerute de părinți.Îți lasă impresia că ar vrea să profite de moartea copiilor...Zic asta findcă şi dacă s-au gândit la răzbunare,cum ai putea ulterior să cheltui din banii eventual primiți,fără să-ți crape obrazul de ruşine?

Link spre comentariu
Acum 21 ore, doru3160 a spus:

Staționarea are tarif mai mare decât pe km

Corect, dar acea stationare e atunci cand  rogi pe taximetrist sa aspepte, ca sa-ti iei o bere de la chiosc. Altfel nu e stationare, e abuz si se sanctioneaza. Desi orasul e mic, merg cu taxiul cand am nevoie. Si, desi uneori centrul e blocat, platesc aceeasi suma ca atunci cand merg intins. Uber sau bolt fac legea dupa capul lor. Inca. Unde scrie in lege ca exista tarif dinamic si dinamic dupa ...ce?

Acum 23 ore, Tavi a spus:

10 ani fara carnet cei prinsi bauti peste 0.8 sau drogati

Ei, sa stii ca cocalarii exact de asta nu mai pot, ca le ia permisul! Ce ala care a omorit o fata, recent, avea permis de conducere? si asta nu la oprit sa se urce la volan! Nu e razie in care sa nu prinda doi trei fara permis. Asa, si?

Nu permisul ar trebui luat, ci masina, sa vezi cum se potolesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări