cdinu332 Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 Acolade, nu strambe. Cand dai peste niste cacanari care nu vor sa te lase sa intri pe banda, ca le stici stima de sine, te mai dai la ei. De regula sunt tarani cocliti, iar cand te vad si cu o masina mai rasarita, mai rau. Zici ca au boala pe tine. Cum am spus mai sus, manevra aia este foarte des intalnita in Bucuresti, sa ai nevoie sa intri pe a doua pana ajungi la semafor. Eu semnalizez din timp, ma uit la sofer... Dar daca mananca seminte si are numar de DB, e jale. Se intampla asta ca nu poti intra de pe o strada perpendiculara direct pe banda doi. Intri pe prima ca apoi, cu putina civilizatie si ingaduinta, sa te incadrezi si pe a doua. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 Mai sunt care ocolesc cate un canal si pare ca te loveste. Nu stiu daca era. Oricum eu sunt cu camera pe cazan. N are decat sa ma pocneasca ca si bara si aripile sint zgariate si cu urme. Asigurarea da bani frumosi cand ai cazan premium. Piesele tot din dezmembrări le iau. Restu profit. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 https://www.facebook.com/share/v/gvx8gUNttTocGcnr/ Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 doru3160.Care a semnalizat şi a intrat primul în depăşire?Aş zice că Loganul ar fi procedat corect,cu toate că pe o şosea din aia să te angajezi la depăşirea mai multor maşini nu mi se pare ok... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Nu imi dau seama care si ce a semnalizat, dar clar cineva a iesit din coloana, fără să folosească oglinda retrovizoare. Era prea prins cu depășirea ca să-l mai intereseze ce vine din spate. Acolo cred ca erau in desfasurare ceva ambiții personale. La ambii șoferi implicați. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 (editat) Acum 10 ore, doru3160 a spus: https://www.facebook.com/share/v/gvx8gUNttTocGcnr/ Eu dadeam in el ca surdu'n clopot, altceva nu merita javra! Cel de pe banda 2 mergea pe banda LUI, cel putin asa se vede din punctul in care incepe filmarea. Faptul ca idiotul de pe banda 1, vrea pe banda 2, "din scurt", cu semnal pus tot din scurt, (cel putin asa se vede pe filmare), nu-i confera prioritate/dreptul de a se baga (in toti mortii lui de COCALAR BASIT!). Aspectul ca semnalizezi intentia de schimbare a benzii, nu inseamna ca si faci manevra instant, la orice intentie de a schimba banda, pierzi prioritatea si esti "la mila" celul de pe banda pe care vrei sa intri! DUPA ce te asiguri, semnalizezi si iar te asiguri, abia dupa, POTI face manevra. Idiotul ala a fortat intrarea pe banda 2, cel ce venea pe banda 2, incercind sa evite, iese in decor. Sa luati foc, pe strada, toti COCALARII de gen, in toti mortisorii vostri de janghini infecte! Fara exceptii! Oarba dupa voi! Editat Ianuarie 20 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Daca dai stop la secunda zero se vede ca loganul ( sau ce era masina aia care s-a lovit ) era deja in curs de depasire cand idiotul cu beamve a virat stanga in el fara sa se asigure. Si stiti ceva? Idiotii astia fac asta inadins, nu e neatentie, ci e intentie, se bazeaza ca au masini bune si n-or sa pateasca nimic, iar aia din jurul lor la dracu cu ei. Fac asta pana si camionagii, ii vezi ca pleaca brusc din fata ta fara semnal, fara asigurare, fara nimic, daca nu esti atent intri sub ei, si lor li se rupe oricum ca-s asigurati ( am patit-o eu insumi, a facut asta de fata cu un echipaj de politie si n-a patit nimic ). Link spre comentariu
draku Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 Acum 12 ore, DjLeco2021 a spus: Eu dadeam in el ca surdu'n clopot, altceva nu merita javra! Cel de pe banda 2 mergea pe banda LUI, cel putin asa se vede din punctul in care incepe filmarea. Faptul ca idiotul de pe banda 1, vrea pe banda 2, .... Confunzi sensul opus de mers cu banda 2, ceea ce nu prea e ok... Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 (editat) Acum 2 ore, draku a spus: Confunzi sensul opus de mers cu banda 2, ceea ce nu prea e ok... Cind am scris, am vazut clipul pe telefon, fara ochelarii de aproape, ai dreptate, l-am revazut atent, acum pe PC. Oricum ala cu BMW este vinovat, pentru ca cel care a iesit in decor, era deja in depasire. Deci tot ca surdu in clopot dadeam in el! Pentru ca altceva nu merita acel JEGOS, care a iesit in depasitre "din scurt" fara sa se asigure, parca inadins i-a facut-o! Editat Ianuarie 20 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 20 Partajează Postat Ianuarie 20 https://www.presasm.ro/o-soferita-a-parcat-pe-trecere-de-pietoni-a-sunat-la-112-cand-politistii-au-vrut-sa-o-legitimeze/?fbclid=IwAR11Fj0akViftQ38N_EyCszX8qpMDb1C1KOx4OCbXQ7YEFjfVUkYSkvNrbI Maxim. Pacat ca a primit doar suspendare carnet si amenda. Trebuia sa vina si folosire 112 abuziv. Si tot nu inteleg de ce au trimis alte echipaje de politie cand era deja unul prezent la fata locului. Adica operatorul 112 sa intrebe, doamna, e deja un echipaj acolo? Da? atunci ce mai vreti? Discutati cu aia. Hai pa! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 https://ziare.com/sofer-urmarit-in-trafic/sofer-viteza-autostrada-urmarire-politie-amenda-1848587 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Ii anuntam pe cei din spate sa reduca viteza si-l somam cu foc de arma. Stai 20 de km dupa dement? Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Se cred cu mașini puternice, soferi ca-n filme, si cred ca pot scapa! Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 10 ore, cdinu332 a spus: Ii anuntam pe cei din spate sa reduca viteza si-l somam cu foc de arma. Stai 20 de km dupa dement? Oare ce ar fi insemnat o pana sau o explozie la o roata sau o bruscare a volanului la viteza aia? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 24 Partajează Postat Ianuarie 24 Cum ce? Selecție naturală. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum