sesebe Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 @Marian ai vazut cum s-a dus soferul camionului cind fugea spre autoturism? E sticla pe jos, polei. In conditiile alea de polei cum crezi ca ar fi reactionat un autoturism daca se apasa frina? Eu sint sigur ca la o frinare mai energica, asa um s-ar reactiona cind iti apare un mastodont in fata, masina n-ar reactiona deloc si s-ar duce sanie mai departe. Soferul autoturismului nici nu trebuia legal sa reactioneze, frinind mai rau a facut, pt ca el era pe banda lui si circula absolut corect (exceptind poate viteza care nu-mi pot da seama daca era corecta). Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 In Iasi: https://www.facebook.com/reel/352171664428859 Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Referitor la linkul dinainte,cu camionul...Pe lângă observațiile făcute am şi eu una.Ambii şoferi n-au fost atenți la drum şi au crezut că drumul e liber şi nu se întâlnesc cu nicio maşină! De aia nu-i bine să tai linia în curbă fără vizibilitate! Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 a mai fost? https://www.facebook.com/reel/1367036597350693 Jegosu', ce texte are! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Acum 3 ore, BRANCA a spus: Ambii şoferi n-au fost atenți la drum şi au crezut că drumul e liber şi nu se întâlnesc cu nicio maşină! Ala mic putea face ochii cât cepele. Nu a avut timp să evite, mai ales dacă era si ceva gheață pe jos. Ala mare era atent la drum, doar ca a tăiat-o ca la Tg Ocna, i-a dat perversă. Buseala a fost pe contrasens pt el, deci sigur nu e culpa comună. Daca stai cu bucile stranse de cate ori trece careva pe langa tine, mai bine stai acasă. Nu știi care îți iese in cale. Poate dacă o lua preventiv, să nu se fi apropiat de axa drumului, ar fi avut sanse să scape de mastodont. Dar ceasul rău, pisica 13. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 7 hours ago, sesebe said: @Marian ai vazut cum s-a dus soferul camionului cind fugea spre autoturism? Da, aveti dreptate, camionul era pe contrasens, deci el este vinovat. Totusi, cu tot drumul alunecos ( in fapt tocmai pentru ca era drum nasol ), uitati-va aici: Loc mult in dreapta. Mai mult decat atat, traiectoria aia a Skodei sugereaza ca ar fi ajuns in cativa metri pe contrasend daca nu era camionul. Stiu, o sa ziceti ca era polei sau ce era pe jos. Tocmai pentru ca drumul era nasol abordezi curbele astea cu viteza mult redusa din timp sa-ti poti pastra cat mai strans banda, mai cu seama ca nu vezi deloc ce vine din fata decat cand e prea tarziu. Adica desi sunt de acord cu voi ca vinovatul este camionagiul ( asumandu-mi parerea gresita de dinainte ), totusi chiar si cu camionul pe acolo accidentul putea fi evitat daca soferul Skodei conducea prudent ( nu inseamna ca-l fac vinovat, dar ne punem prea mult viata in litera regulamentului rutier si prea putin practicam condusul defensiv care chiar salveaza vieti ). Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 (editat) Un accident intre 2 masini are ca protagonisti 2 soferi. In multe cauze unul greseste si celalalt nu este atent sau pur si simplu nu mai are ce face cind se produce un accident. In majoritatea cazurilor cind unu greseste cealalt reuseste sa evite altfel ar fi nenumarate catastrofe pe sosele. Aici unu a gresit si celalalt a fost prins pe picior gresit, ghinion! Dupa mine, cele mai preiculoase zile de circulat din saptamina erau simbata si dumineca... P.S. sint totusi multi care cind intra intr-un viraj complet fara vizibilitate trag spre mijloc pentru a vedea mai mult din viraj, probabil si cel cu Fabia cam tot asa era obisnuit si n-a reactionat cum trebuie. Editat Ianuarie 18 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 (editat) 1 oră în urmă, Marian a spus: Da, aveti dreptate, camionul era pe contrasens, deci el este vinovat. traiectoria aia a Skodei sugereaza ca ar fi ajuns in cativa metri pe contrasend daca nu era camionul. 2 aspecte esentiale am bolduit, cel cu rosu, fiind cel mai important. La cum circula, eu anticipez ca daca acel camion nu era acolo, skoda lovea parapetul pe contrasens sau in cel mai fericit caz se rasucea pe drum. Ca o invatatura de minte atit pentru "profesionistii" ce conduc camioane, tiruri si alti "mastodonti", cit si pentru noi astia "cu B-ul". Ne grabim aiurea, ne credem zmei aiurea, nu mai tinem cont niciunii de legislatia rutiera, de conditiile climaterice, de nimic. Toti sintem "mieji", miezi pina cind, buf. De jegul asta, ce ziceti? Editat Ianuarie 18 de DjLeco2021 Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus: P.S. sint totusi multi care cind intra intr-un viraj complet fara vizibilitate trag spre mijloc pentru a vedea mai mult din viraj, probabil si cel cu Fabia cam tot asa era obisnuit si n-a reactionat cum trebuie. Multi soferi, Liza mea e unul din ei, nu stiu sa aprecieze gabaritul masinii si, mai ales daca au avut ceva întâlniri de gradul 3 cu bordura, lasa muult loc pe dreapta. Deh, nu-s toti tanchisti instruiti. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Acum 1 oră, DjLeco2021 a spus: De jegul asta, ce ziceti? Sunt pline strazile de ei. Undeva trebuie sa regasim rezultatele educatiei din ultimii 30 ani. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 2 la leu s-unu pe gratis! Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Camionagiul iese vinovat ca nu avea ce căuta pe contrasens. E plin de zmei dinastia. Ca skoda putea evita e alta poveste. O sa aiba omul timp sa se gândească la cum s a ales cu masina sparta...si cum poate evita. Masina e cu abs de punea frana nu pierdea direcția. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 Câtă vreme l-a prins pe sensul lui de mers, și nu cu 2 cm, e aiurea să spunem că l-a pocnit pt că oricum se izbea de parapet sau iesea in decor. Era problema lui atunci. Acum e problema camionagiului să răspundă pt isprava lui. Ăștia mereu merg cu deviza, dacă nu-ți convine, da in mine. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 10 hours ago, DjLeco2021 said: De jegul asta, ce ziceti? Pare beamveu, deci are prioritate speciala, in caz ca n-ai uitat Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 Acum 12 ore, DjLeco2021 a spus: De jegul asta, ce ziceti? Îmi place mai mult numarul lu ala dintâi, "Ba pi geam" (B314GAM). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum