Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

@merck Nu înțeleg, astea nu trebuiau sa treacă lejer unul pe lângă celălalt? In clip viteza pare mica dar impactul foarte puternic ca si cum la nici unul nu au acționat frânele. Tramvaiul verde nu e din alea noi?

L.e: acum am văzut la TV și se pare că unul dintre tramvaie deraiase înainte de accident și imaginea este redată la viteză mai mică.

Link spre comentariu

Din informațiile preliminare s-au stabilit următoarele:
Conducătorul tramvaiului liniei 1 care circula pe șos. Ștefan cel Mare dinspre str. Vasile Lascăr a intrat în coliziune cu tramvaiul liniei 5 care se deplasa pe șos. Ștefan cel Mare dinspre Piața Obor în momentul în care acesta din urmă a efectuat virajul la stânga.

Asta scrie pe net, nu am TV :dffe.

In Sușiava:

https://www.facebook.com/reel/893613758689318

Editat de merck
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Adevarata fata a Romaniei.

https://www.facebook.com/iuda.za.roadrunner/posts/pfbid0oNNP3sLsN1331VffCGjLW2h9UycU3ZTxwE4sh9zawxgfL4HZMPkMH72qZ16e25x8l

Trafic usor, dar ce sa stam la coada, ne punem pe B1 ca doar legea ne permite asta prin marcajele de pe jos.

Un idiot se apuca de claxonat si isi primeste atentia cuvenita din partea politiei.

Apoi apare adevarata fata a Romaniei in comentarii:

- legea ii permite sa stea pe B1

- daca ma claxona pe mine ridicam capota si stateam cu masina acolo minute bune

- de pe B1 poti merge oricand inainte, in orice intersectie

- De ce sa stea pe B2 cu 2 masini mai in spate cand te poti pune primul pe B1!

Totul e pe categoria, fac ce vreau eu ca legea imi permite! Mie sa imi fie bine, ce sa incearcam sa facem lumea un loc mai bun, important e as imi fie mie bine, sa fiu cu 1-2 masini mai in fata!

Si ne miram de ce avem o tara cum avem...

Link spre comentariu

Poate da, poate nu, daca imediat dupa semafor face dreapta sau parcheaza e normal sa mearga pe B1.

Credeam ca dupa atitia ani de la introducere asta nu mai prezinta probleme si discutii insa pare ca m-am inselat.

Oricum ce a facut e aiurea de tot sa intrii in intersectia ca ai pe unii in spate care sint grabiti, asta e loteria, mai cistigi da mai si pierzi timp din cind in cind.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări