merck Postat Decembrie 21, 2023 Partajează Postat Decembrie 21, 2023 https://www.facebook.com/reel/381989090912745 Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 21, 2023 Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Cum sa stea dupa saraci? Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 21, 2023 Partajează Postat Decembrie 21, 2023 Azi am văzut în Bucale un Maybach GLS 600,maşină cam de 200k$, pe o platformă...Mai este bani în RO la unii de Crăciun! Pun mai jos un link care mi-aduce aminte de o relatare din Piteşti,cam prin '79-80.Un tip iese din casă într-o dimineață cețoasă rău,se urcă în Dacie şi dă să plece.Pauză!Coboară din maşină şi se uită mai bine la ea.Stupoare!Maşina nu mai avea roți şi era aşezată pe cărămizi!Norocul lui a fost că a reclamat la Miliție şi în câteva zile l-au rezolvat.L-au întrebat unii cum de aşa repede."Păi când am ajuns la ei m-au băgat într-o cameră plină cu roți şi m-au întrebat care sunt ale mele"."Şi ce-ai făcut"?Am ochit unele mai noi,mai bune şi le-am zis curcanilor că alea sunt.Iar ăia au zis semnează,că s-a rezolvat plângerea"! Ăştia din link or fi rude cu hoții din Piteşti? https://www.libertatea.ro/stiri/hotii-au-furat-toate-rotile-de-la-trei-mercedesuri-amg-noi-si-au-lasat-bolizii-de-lux-pe-caramizi-de-beton-intr-o-reprezentanta-din-germania-4754656 Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 22, 2023 Partajează Postat Decembrie 22, 2023 In Anglia se fura catalizatoare si asa ziua in amiaza mare. Totul este rodul politicii "progresiste" si altor aberatii care le-au purtat zeci de ani. Acu culeg roadele. Ma bucur ca la noi nu e cazul de asa ceva. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 22, 2023 Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Acum 19 ore, BRANCA a spus: Azi am văzut în Bucale un Maybach GLS 600,maşină cam de 200k$, pe o platformă... Ala nu a mai avut bani de benzină, a dat ultimul bănuț pe mașină si o ducea acasă cu platforma. Acum 47 minute, Sharky a spus: In Anglia se fura catalizatoare si asa ziua in amiaza mare. Ma bucur ca la noi nu e cazul de asa ceva. Încă. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 22, 2023 Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Eu sper sa nu apuc ziua in care politistul sa umble fara pistol la el. Doar cu spray si electrosocuri ca in tarile civilizate, unde le manca cainii din traista. Sper sa urmam exemplul Poloniei. Doar ca singurii din poitica care se opun schimbarilor tampite sunt cei de la aur, care sunt niste analfabeti incompetenti. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 22, 2023 Partajează Postat Decembrie 22, 2023 La 21.12.2023 la 8:46, Sharky a spus: Cum sa stea dupa saraci? Credeti ca are relevanta? ieri mi-a facut fix la fel un individ pe o "chestie" electrica cu 2 roti late de cam 20Cm si 40cm diametru, fara numar, fara far, fara nimic pe ea, fix la fel a facut, el trebuie sa se infinga-n fata, daca nu frinam il luam pe capota, ma rog era la viteza mica da indoiam masina. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 22, 2023 Partajează Postat Decembrie 22, 2023 Pertea si starea de necesitate https://fb.watch/p5Ku0mYrFL/ Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 12 hours ago, antemir said: Prin majoritatea localităților din țară au aderat (din interes de moment) la aur si persoane mai alfabatizate. Aratand de fapt ca sunt la fel de batuti in cap precum votantii aur. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 https://www.google.com/amp/s/www.promotor.ro/stiri-auto/de-ce-se-fura-de-fapt-catalizatorul-masinii-18896774/amp Se fură şi la noi,da' nu ştiu la ce nivel...Mai greu de furat din parcările de lângă blocuri,că e lumină şi flexul face zgomot. Iar chestia cu "fanii" aur e discutabilă.Pe timpurile "străvechi" la legionari erau destui din inteligenție,sătui de partidele istorice. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 1 oră în urmă, BRANCA a spus: . ..Mai greu de furat din parcările de lângă blocuri,că e lumină şi flexul face zgomot. Vin si ei in intervalul cand e permisă gălăgia, ca să nu deranjeze. Si apoi ce crezi, ca se roaga mult? In 30... 40 sec sunt plecați. Nici n-ai timp să-ți pui nadragii pe tine și să ajungi la mașină, dacă te tine instalația. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 Nu se fura la acelasi nivel ca in alte tari. Plus unde ai vazut tu bande de bronzati sa atace sa fure din tir? La noi inca isi face politia treaba. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 Acum 1 minut, Sharky a spus: Nu se fura la acelasi nivel ca in alte tari. După buget, coane Fănică, după buget... Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 23, 2023 Partajează Postat Decembrie 23, 2023 Ați uitat că bronzații noştri,capabili de "muncă",sunt acu' în Vest?Se comportă fix ca migratorii care veneau la jaf în Imperiul Roman!Au ce fura! Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 24, 2023 Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Au ce fura ca politia nu isi face treaba mai bine zis nu sunt lasati sa isi faca treabă. Vezi in Anglia, umbla politia cu șocuri electrice in loc se pistol. E penibil unde s a ajuns cu atata politica de stanga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum