Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

https://observatornews.ro/eveniment/mami-vino-repede-ca-sarira-2-in-fata-noastra-spulberati-de-masina-in-care-se-aflau-doi-frati-dupa-ce-au-traversat-neregulamentar-pe-o-strada-din-mehedinti-551478.html

E o comună lângă Severin prin care trec des.Trebuie să faci "cerere" să accidentezi pe cineva acolo,dacă circuli cu 50-60 la oră!Şi noaptea e destul de bine iluminată,deci aş bănui un exces de viteză...

De asta spuneam că atunci când trec noaptea prin localități la țară merg cu prudență şi mai spre mijlocul drumului.De multe ori nu dai de pietoni,da' sunt câini la tot pasul!

Link spre comentariu

Fantastic cu trecerea aia de pietoni!N-am întâlnit încă aşa ceva!E clar o delăsare totală a poliției din zonă.

Culmea că de regulă fenomenul e invers,pietonii abuzează de trecere şi şicanează şoferii.Vreau să zic că nu se asigură la trecere,se opresc pe aceasta sau țâşnesc pe ea,ş.a.m.d.

Personal aş rade întâi primarul localității!

Jucu de Sus e pe linia Cluj-Gherla,una din cele mai traficate şosele din Ardeal...

Link spre comentariu
Acum 1 oră, cdinu332 a spus:

În funcție de context,  înseamnă și la dracu,  la naiba... mai puțin curvă.  Pentru curvă au alt cuvânt. 

Am lucrat cu niște echipe de polonezi,  cehi și slovaci.  La noi auzeai să-mi bag... , la ei cuurvaa.:rade:

Ai surprins esenta.

Ungurii au alte expresii si alt accent.

In Jucu rar sta politie. Iar trecerile dinafara oraselor clar nu se respecta. Merge camionu cu 80 90 si de te vede iti da claxon.

Sau sta lipit de o masina pe care o blitzuie sau o claxonează in caz ca are tentativa de a opri la trecere.

Gen domne hai ca is la program, sau de ce pui frana la trecere nu ma vezi ca sunt in spate?

Fara carnete luate nu ne educam.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări