Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

Postări Recomandate

1 oră în urmă, Marian a spus:

dar nici batut nu fac asa manevre.

Pe socru' meu pot sa-l bat si tot nu se lasa de astfel de manevre! Si ca sa-ti dai seama de situatie, era el la volan, sotia mea (deci fica'sa) in dreapta iar eu in spate si la o manevra din asta sotia mea a urlat: Unde pwla mea te duci in curu' aluia? 

A calcat frana si nu-i venea sa creada ce a auzit si a intrebat-o da tu asa vorbesti? Sotia mea nervoasa: da tu asa conduci? :85  Pana acasa o liniste apasatoare + un condus normal. 

Deci mai bun material de studiu nici nu se putea! Abia asteapta sa aiba un drum in afara localitatii. Ai cuvantul meu ca pana nu-si face damblaua, ii mai rau ca un copil mic! 

P.S. Masina era VW Polo motor 1.2 aspirat in 3 cilindrii! Deci fix ce a zis @doru3160!

Editat de merck
Link spre comentariu

Tare aia din clipul lui Sharky!Cum naiba să fii aşa de bou ca să nu te asiguri la depăşire?Şi de ce a oprit?La atins puțin,sau îşi trage răsuflarea că a trecut pe lângă moarte?

Oricum cel din maşina albă parcă la citit pe bou.În general când sunt depăṣit caut să stau lângă margine,că nu se ştie niciodată...Ba mai şi reduc puțin viteza,dacă am pe cineva în față,ca să fac loc de-o eventuală retragere pentru vitezoman.

Link spre comentariu
Acum 18 minute, doru3160 a spus:

Pai daca lui taică su ii vorbeste așa, nu vreau să știu ce pățești tu... :57

Eu incerc sa nu fiu ipocrit :rade:, cat timp imi critic socru' incerc sa fiu fara pata. Recunosc ca o mai comit si eu (de cateva ori pe luna) si sotia se uita la mine si tipa: Bai N.... (prenumele socrului), da ce faci? 

Daca iau amenda trebuie sa mananc o data pe zi pana se recupereaza cuantumul amenzii. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Să i se rupă roata şi să nu ricoşeze?Cred că e o glumă...Atingi o bordură şi sari ca naiba!

Bordura loveste roata in sus si arcul preia socul si  transmite gradula catre caroserie. Din lateral socul e luat direct ai pe alta directie. Se rupe usor.

Omu e cretin oricum. De vroia sa faca ce zicea Doru pastra distanta si isi lua avant sincronizat cu tirul.

Asa s a dus până in spate la bmw alb, a pus frana si s a dus tot avantul apoi a intrat in depasire.

Bine cauza accidentului a fost ca nu a vazut ca mai urmeaza alta masina dupa tir. Dar manevra tot tâmpită e.

Cretin cu acte in regula.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări