Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine este vinovatul?

adrian_pic

Postări Recomandate

Eu am mai povestit că prin anii '90 ... 2000 țineam o bâtă de lemn între scaun și portieră, tocmai pentru șmecheri d'ăștia. N-am lovit pe nimeni cu ea, dar a fost extrem de utilă în câteva situații (intimidare).:rade:

Link spre comentariu

Asta s-a dus glonț la portiera, nu prea aveai pe cine intimida. Doar potolit cu câteva lovituri. Ceva a fost acolo, gândind ca un om normal la cap nu face asa ceva decât când e scos din pepeni. 

Link spre comentariu
Acum 25 minute, doru3160 a spus:

Asta s-a dus glonț la portiera, nu prea aveai pe cine intimida. Doar potolit cu câteva lovituri. 

Mi-ai adus aminte de un "episod" petrecut prin '93 ... '94 :rade:

Veneam din centru către casă, la o oră când nu era  mare aglomerație. Parte din drum, am mers alături de un bmw "rechin" care se tot dădea șmecher fără să-l provoc în vreun fel. Ținea cu tot dinadinsul să fie înaintea mea. De câteva ori m-a jenat, deși nu foarte supărator. La volan era un prost care avea lângă el o pițipoancă.

Într-un final, am oprit amândoi, primii la semafor, eu eram pe banda 3 el pe 2. Tot comenta cu pițipoanca, se uita la mine și ambala motorul în gol ... atunci mi-am zis : vrei liniuță ? ... hai că te fac de râs, sau măcar încerc! (aveam un Mertz 2.8 benzină, nu aveam mari temeri). Și chiar am reușit să ajung primul la următorul semafor ... aici a fost surpriza: prostul (învins fără șicane, la modul fairplay) a deschis geamul, m-a înjurat urât, mi-a trântit dita-mai scuipatul pe geamul din față dreapta apoi a deschis ușa cu intenția de a coborâ ... în acel moment m-am enervat cumplit. Am coborât rapid cu bâta din dotare și ... surpriză: când am ajuns în botul propriei mașini, tipul deja demara cu scârțâit de roți, trecând pe roșu :d.

1 oră în urmă, Mircea a spus:

Desigur, odata deranjat de ceva, te poti comporta oricum. N-as zice ca un om cu capul pe umeri foloseste asa scuza. 

Ai perfectă dreptate, un om cu capul pe umeri evită pe cât posibil implicarea în bătăi ori scandaluri în trafic, dar sunt și situații de genul celei trăite de mine, în care nu poți rămâne pasiv că.... poate fi mai rău. 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, +_Florin_+ a spus:

dar sunt și situații de genul celei trăite de mine, în care nu poți rămâne pasiv că.... poate fi mai rău. 

De aia spuneam, e bine sa judecam cu cartile pe masa, nu vazand doar jumate din actiune.

Link spre comentariu

Doru.Am văzut prezentat clipul la TV.Cică problema e în studiu...Aşa,la prima vedere,s-ar spune că e vorba de o uşoară şicanare în trafic...Da' nu-mi vine să cred că-i aşa...Agresorul nu era "bombardier",din ăla de face urât numai că te uiţi la el!

Link spre comentariu

Asa mi s-a parut si mie, dar cine stie de la ce s-au luat. Un lucru stiu sigur...exista provocari in viata care scot animalul din tine, chiar daca nici tu nu stii ca il ai.

Acum 8 ore, BRANCA a spus:

.Agresorul nu era "bombardier",din ăla de face urât numai că te uiţi la el!

Link spre comentariu

Nu-i primul prost in uniforma. Oricum se vede atitudinea de militian (el intodeauna stie totul). 

Nu mai zic ca ce spune el nu-i valabil intr-un sens giratoriu cu diametru de minim 50 de metri. Dar na, el daca nu a vazut .... asa ceva nu exista! (este ca taranu' lui Marin Preda care vede girafa)

Link spre comentariu

Cum mama naibii n-a văzut că maşina roşie opreşte?!Sau aia roşie semnalizează din scurt şi individul,venind cu viteză,n-are ce face şi scapă trecând prin dreapta?!

E o boală universală în RO asta cu semnalizarea în câţiva metrii...De multe ori şi manevre nesemnalizate...

Link spre comentariu

Cum sa o vada daca a depasit pe cel de filma, care incetinise caci vazuse masina rosie oprita. 

Norocul lui ca nu avea soseaua un şanț de vreo 2-3m adancime, ca-l vedeam rostogolindu-se. 

Oricum, bine ca n-a franat aiurea odata pe tarla, a stiut cum sa manevreze. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări